Zoekfilter

Ten Cate ondergoed voor dames

Hollandse hits hoeven zeker niet altijd muzikaal te zijn, dat laten ze duidelijk zien bij Ten Cate met het ondergoed voor dames dat ze ontwikkelen. Ten Cate maakt lingerie die uitdagend, mooi en elegant blijft, ook al is elke stap van het designproces gericht op comfort. Als Ten Cate outlet geeft Dutch Designers Outlet je graag de gelegenheid om voor een aangenaam zacht prijsje zelf de aangenaam zachte Ten Cate bh’s, strings en andere ondermode te ervaren. Duik in een collectie die niet alleen naadloos verdwijnt onder je bovenkleding, maar ook naadloos aansluit op je modegevoel!


Ten Cate Secrets

We houden niet van roddelen, maar speciaal voor deze gelegenheid gaan we je een geheimpje verklappen: het geheim van de Ten Cate Secrets collectie. Als grootste lingerie outlet van België en Nederland zien we het als onze verantwoordelijkheid om voor alle vrouwen een tipje van de sluier op te lichten. Ten Cate Secrets is een speciale collectie waarbij de materialen, de stiksels en de pasvormen helemaal gericht zijn op naadloze lingerie. Ten Cate ondergoed verdwijnt compleet onder je outfit, ook als je dat leuke dunne zomerjurkje wilt dragen. Ten Cate strings die geen silhouet afgeven en Ten Cate bh’s die onzichtbaar wegsmelten onder elk topje: een ideale aanvulling op de garderobe van elke vrouw. Dat betekent trouwens niet dat een Ten Cate slip niet gezien mág worden. Ten Cate ondergoed voor dames is onzichtbaar wanneer het nodig is, maar steelt sensueel en elegant de show zodra jij dat wilt.

 

Ten Cate outlet

We noemen onszelf graag een officiële Ten Cate outlet, want een Hollands begrip in betaalbare luxe zoals Ten Cate ondergoed voor dames staat ons letterlijk net zo goed als het jou zal staan. De pasvormen van Ten Cate bh’s en slips zijn fenomenaal, omdat voor elke maat en voor ieder vrouwenlijf een perfecte match te vinden is. Over kleuren en designs hoef je je geen zorgen te maken, want daarvan worden er met elke nieuwe Ten Cate collectie genoeg gelanceerd. De uitgekiende combinaties van geraffineerde materialen die worden toegepast zorgen voor een ervaring in draagcomfort die je niet snel zult vergeten, tenminste, als je al iets voelt om te onthouden, want Ten Cate ondergoed voor dames draag je letterlijk en figuurlijk als een tweede huid. Ook goed om te weten: een eigen voorraadje Ten Cate slips en ander moois voel je ook nauwelijks in je portemonnee. Daar zijn je lingerievrienden van Dutch Designers Outlet dan weer de beste garantie voor!  

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!