Low Support Sport BH's

Onder het level 'Low' vallen sporttopjes voor sporten met een lage impact, zoals wandelen, yoga en pilates. Dus ben jij die dame die zich regelmatig in alle bochten wringt om de stretch op je mooie lijf intact te houden en de stress weg te ademen? Dan hoef je nu niet meer te stressen over waar je de juiste bh vindt. De prachtigste low support sport bh’s met kortingen tot maar liefst 50% vind je hier. Merken als Anita Active Wear, Björn Borg en Emporio Armani Sport bh’s geven jou de juiste look and feel bij iedere les die je volgt.

- 30%
PROD.AND - SupportLevelLow

Emporio Armani Armani Sport
Coral Voorgevormde bh

54.95 38.47
- 30%
PROD.AND - SupportLevelLow
- 30%
PROD.AND - SupportLevelLow

Low support sport bh’s voor net iets meer steun

Met alle sport bh’s in alle cupmaten kan je er tegenwoordig goed uitzien. De designers hebben zich en masse op het ontwerpen van active wear gestort en daarmee de sport bh van haar ouderwetse imago afgeholpen. Er is veel meer keuze dan alleen de zwarte sport bh. Liever een rode sport bh, een blauwe sport beha of een gekleurde versie van een low support sport bh? Die hebben wij allemaal in huis. Wij kopen de ontwerpen in die wij aan jou kunnen aanbieden voor een lage prijs. Hoe lekker is dat.

 

Yoga of pilates, met een topper van een top

Voor Yoga, Pilates of wandelen heb je een fijne sport bh nodig die ondersteunt, zonder te knellen of in de weg te zitten. Natuurlijk kan jij het proberen met je kanten bh met cups, maar geloof ons, een sportbeha ondersteunt net dat beetje meer en geeft je de vrijheid om al je bewegingen te maken. Of jij nu in de kraanvogel pose staat of bezig bent met je derde wandeltocht over Texel. Een goede bh die licht ondersteunt is de perfecte metgezel voor je borsten en borstweefsel.

 

Goedkope merk sport bh’s vind je bij ons

Wij zorgen ook voor een fijne selectie van topmerk sport bh’s met medium support, high support of extreme support. Wij ondersteunen heel graag cupje A tot en met cupje i. Daarnaast supporten wij graag je portemonnee door fijne kortingen te geven op sport beha’s van gerenommeerde merken. Shoppen is tenslotte ook een sport!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!