Medium Support Sport BH's

Je zoekt een sport bh, liefst een met een fijne support. Niet teveel, want je doet 'm vooral aan als je gaat sporten in de sportschool. De sport BH’s die vallen onder het level 'Medium’ zijn geschikt voor sporten met een lage tot middelmatige impact zoals fitness, wielrennen en skieën.

Lisca, LingaDore en Royal Lounge zijn dé merken voor dames die lekker in de gym, op de fiets of op de latten staan. En vergeet niet Anita Active Wear, Björn Borg en Q-Linn, ook zij hebben prachtige designs in sport beha’s.

PROD.AND - SupportLevelMedium

Royal Lounge Lingerie Fit
Pink Melange Sport bh

49.99
PROD.AND - SupportLevelMedium

Royal Lounge Lingerie Fit
Grey Melange Sport bh

49.99
- 25%
PROD.AND - SupportLevelHigh

Q-Linn Amsterdam
Blauw Sport bh

69.95 52.46

Medium ondersteuning voor borsten tijdens sporten

Een fijne ondersteuning van een medium sport bh is niet alleen tijdens sporten fijn, ook als je naar een festival gaat om de hele dag te dansen en springen, kan een ondersteunende sport bh heel prettig zijn. Door de mooie ontwerpen zijn de sportbeha’s niet meer onzichtbaar. Je ziet ze in het modebeeld als tops voorbij komen. De hele active wear mode heeft ervoor gezorgd dat je kwalitatief hoogwaardige sport bh’s kan kopen die er ook nog eens goed uitzien.

 

Fitness en fietsen met de juiste bh aan

Een sportbh zorgt ervoor dat je borstweefsel ondersteunt wordt als jij aan het sporten bent. Het vangt schokken en klappen op. Daarnaast is het ook gewoon aangenaam. Want niets is vervelender en soms pijnlijk, als je borsten niet de juiste support krijgen, letterlijk. Een medium support sportbeha is ok nog eens heel fijn geprijsd. Zeker op onze website. Dutch Designers Outlet weet elke keer weer het neusje van de zalm in te kopen, die zij jou vervolgens weer met een meer dan plezante korting aan kunnen bieden.

 

Goede kwaliteit sport bh in de sale

Zoeken naar een sport bh in de sale hoeft niet meer, je bent aangekomen op de pagina met de meest voordelige medium support sport bh’s die er te vinden zijn. En van gerenommeerde merken. Dat is fijn voor je sportieve carrière en voor je bankrekening.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!