Welke bikini past bij mij?

Welke bikini past bij mij?
SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Wat slankt af badkleding?

Als je zoekt naar badkleding om je wat slanker te doen lijken zul je moeten kijken naar donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of diep paars. Deze kleuren hebben over het algemeen een afslankend effect en kunnen oneffenheden minder opvallend maken. Vertale strepen helpen door je figuur langer te laten lijken waardoor je slanker oogt. Horizontale strepen maken je juist weer breder. Badkleding met ruches of plooien kan helpen om eventuele oneffenheden te verbergen en de aandacht af te leiden van bepaalde gebieden van je lichaam. Als je jextra controle wil kun je overwegen om corrigerend badpak te dragen. Bomain is een merk die daar erg sterk in is.

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Waar bikini kopen in de winter?

In de winter kan het wat uitdagender zijn om fysieke winkels te vinden die nog steeds een uitgebreide selectie bikini's aanbieden, omdat veel winkels zich vaak richten op seizoensgebonden kleding. Hier zijn echter enkele opties waar je nog steeds bikini's kunt kopen, zelfs in de winter. Gelukkig zijn er outletwinkels, gespecialiseerde badmode winkels en online winkels waar je vaak wel een slag kunt slaan. Hoe toevallig dat Dutch Designers Outlet het alle drie is! Wij verkopen bikini's in de winter van alle merken tegen hele zonnige prijzen.

Wat trek je over je bikini aan?

Het antwoord is simpel; een tuniek. Dat is als een lekker licht, luchtig strandhemd waarmee je jezelf tegen de zon beschermt maar ook wat meer bescheiden op een terrasje kunt zitten. Een tuniek is tot net over de billen. Liever een lang model, dan kun je kijken naar een kaftan wat als een lange jurk is. Met een pareo kun je alle kanten op; die knoop je zelf tot een korte rok, lange rok, halter jurk of als omslagdoek.

service
mrt 25, 2024

Goedendag fijne lezer, fijn je hier te verwelkomen bij een nieuw college van Dutch Designers Outlet haar Lingerie en Badmode expert. Vind jij het ook zo lastig om een bikini te vinden die goed bij jou past? We snappen het helemaal. Het vinden van die ene bikini waarmee je stranden verovert (of op zijn minst comfortabel kunt liggen bij het zwembad) is geen makkie want de keuze is nogal divers. Om maar even wat op te gooien: bandeau bikinitop, de triangel of een halter bikini met beugel...

Weet wel, deze missie niet onmogelijk! In deze blog geef ik je namelijk de tips zodat jij die perfecte bikini zal vinden die bij jou past.

Welke bikini past bij mijn figuur? Tips & Tricks

Om erachter te komen welke bikini goed bij jouw figuur past, is het belangrijk dat je weet welk lichaamsfiguur je hebt. Ik schreef er al eens eerder over in het blog "Welke bikini maakt slank?". Niet elk lichaam is hetzelfde en dat is juist wat jou zo uniek maakt. Dit is een snelle gids om te leren welk lichaamstype je hebt en wat voor een zwemkleding je daarbij aantrekt.

Bikini’s voor een appel figuur

Ben je wat breder rond je middel dan je heupen en borsten? Dan heb je waarschijnlijk een appelfiguur. De truc is om een optische balans te creëren. Zoek naar bikini's met een high-waisted broekje. Dat is een bikinibroekje dat hoog op de heupen zit. Hierdoor trek je de aandacht naar boven en zet je je prachtige benen in de spotlight. Ook een haltertop kan wonderen doen. Deze trekt de aandacht naar je schouders en gezicht.

Bikini’s voor een peerfiguur

Breder bij de heupen en taille dan bij de borsten en schouders? Dan heb jij zonder twijfel een peer figuur! Een peerfiguur is goed te vergelijken met een driehoek figuur. Het verschil is dat iemand met een driehoek figuur een wat smallere taille heeft. Met dit type figuur wil je het bovenlichaam gaan accentueren.

Dit kun je doen door een top te dragen met ruches of opvallende prints te gaan dragen. Deze bikini tops zullen de nadruk op je bovenlichaam leggen en als je deze matcht met een triangeltopje, is het helemaal af. Deze nieuwe beste vriend voegt meer volume toe aan de aan het bovenlichaam en zorgt voor een gebalanceerd silhouet.

Bikini’s voor een zandloperfiguur

Heb je gelijke maten borsten en heupen met een smallere taille? Jouw lichaamstype is het klassieke zandloperfiguur. Gefeliciteerd! Je kunt bijna elk type bikini aan. Wil je je rondingen extra benadrukken? Dan zal een bikinibroekje met een hoge beenuitsnijding de beste optie zijn. Als zandloper figuur maakt het verder niet zo veel uit wat voor een bikinitop je draagt. Het is maar net wat jij prettig en mooi vindt. Kies gerust een bikinitop met nadruk op een diep decolleté of een charmante bandeau bikini gepaard met een pareo als jurk zodat je in stijlvolle strandmode aan de beachbar een cocktail kunt bestellen.

Wist je trouwens dat de meeste bandeau bikini topjes ook strapless zijn? Geen bandjes over de schouders betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over tanlines.

Bikini’s voor een recht lichaam

Heb jij nou weinig verschil tussen de omvang van je borsten, taille en heupen? Maak je geen zorgen! Er zijn plenty opties die vorm toevoegen. Ga voor push up, prints, cut-outs en alles wat textuur heeft. Zo laat je iedereen zien dat een figuur met rechte lijn net zo sexy kan zijn.

Wat zegt de kleur van je bikini over jou?

Nu we weten welke bikini het beste bij jouw figuur past moet je nog de kleur van de bikini bepalen. De kleur van je bikini zegt iets over wie je bent, zonder dat je je mond open doet. Ga jij juist voor een bold-statement met een felle kleur? Of houd je het liever bij een klassieke zwarte bikini? Nog niet helemaal zeker? Lees dan vooral verder voor wat tips bij het vinden van de juiste kleur.

Felle kleuren

Trek jij je mooiste neon halter bikini aan? Yes, jij bent het middelpunt van het feest! Voor schijnwerpers ben je niet bang. Deze kleuren zeggen namelijk “hier ben ik”. Je straalt zelfverzekerdheid uit en bent energiek. Daarnaast past natuurlijk je tan perfect bij deze felgekleurde bikini. Helemaal klaar voor de zomer.

Pasteltinten

Ga jij voor pasteltinten? Dan kies je voor een subtiel maar krachtig statement. Deze bikini hoeft niet ‘luid’ te zijn om opgemerkt te worden. Net als een short veel minder schreeuwt dan een mini bikinibroekje. Misschien ben jij wat meer ingetogen, maar met een onmiskenbare diepte. Je houdt van rust, schoonheid en verfijning. In deze bikini ben je klaar voor een rustgevende zomer.

Zwarte of witte bikini’s

Ah, de klassiekers. Zwart zegt “elegant, mysterieus en tijdloos”. Het is de little black dress van bikini’s. Wit daarentegen, schreeuwt “fris, puur en onschuldig”. Beide zijn perfect voor wie een statement wil maken. Het effect van deze kleuren in kleding is dat ze zeggen: “Ik weet wie ik ben en heb niets te bewijzen.”

Bloemen en tropische prints

Zomers, vrolijk en altijd in voor een goede tijd. Klinkt je dit bekend in de oren? Dan ben je waarschijnlijk optimistisch en sociaal. Jij draagt je hart op de tong. Daarom straalt ook jouw bikini uit dat je geniet van het leven. Kies voor bikini’s met bloemen en tropische prints, die zijn voor jou een go-to.

Bikini outfits om te stijlen

Nu je een bikini hebt uitgekozen kun je er nog een geweldige strandoutfit van maken. Dit draait allemaal om de details. Hoe krijg je die? Juist, accessoires! Zet een opvallende zonnebril op en kies je mooiste strandjurk gemaakt van lekker luchtige stof. Vergeet ook je strandtas niet, gevuld met al je essentials voor een dagje op het strand. Combineer dit met leuke strand sandaaltjes en je bent helemaal klaar voor je dagje weg.

De bikini die bij je past vinden bij Dutch Designers Outlet

Als je deze tips volgt, vind je de bikini die het beste bij jouw lichaam en persoonlijkheid past. Maar of je nu gaat voor de pastelkleuren of een klassieker, het allerbelangrijkste is dat jij je fantastisch voelt in de bikini of het badpak wat je draagt! Het is tijd om die bikini te vinden. Ga op zoek naar de bikini in de juiste vorm en kleur in onze webshop. We hebben de leukste bikini’s van designer merken voor een nóg leukere prijs waardoor je flink bespaard en heel wat geld in de zak van je bikini broekje houd.

Bikini, tankini en badpak. Keuzestress?

Er ontstaat nog wel eens wat stress. Wat kies je voor welk moment. Een sexy bikini met een minuscuul broekje draag je misschien niet op vakantie waarbij je schoonouders ook van de partij zijn. Heb je een figuur dat zowel een badpak als bikini aankan? Of wil je jouw buikje een beetje verdoezelen? In de collectie badmode van Dutch Designers Outlet vind je zwemkleding in alle soorten en maten.

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Wat slankt af badkleding?

Als je zoekt naar badkleding om je wat slanker te doen lijken zul je moeten kijken naar donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of diep paars. Deze kleuren hebben over het algemeen een afslankend effect en kunnen oneffenheden minder opvallend maken. Vertale strepen helpen door je figuur langer te laten lijken waardoor je slanker oogt. Horizontale strepen maken je juist weer breder. Badkleding met ruches of plooien kan helpen om eventuele oneffenheden te verbergen en de aandacht af te leiden van bepaalde gebieden van je lichaam. Als je jextra controle wil kun je overwegen om corrigerend badpak te dragen. Bomain is een merk die daar erg sterk in is.

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Waar bikini kopen in de winter?

In de winter kan het wat uitdagender zijn om fysieke winkels te vinden die nog steeds een uitgebreide selectie bikini's aanbieden, omdat veel winkels zich vaak richten op seizoensgebonden kleding. Hier zijn echter enkele opties waar je nog steeds bikini's kunt kopen, zelfs in de winter. Gelukkig zijn er outletwinkels, gespecialiseerde badmode winkels en online winkels waar je vaak wel een slag kunt slaan. Hoe toevallig dat Dutch Designers Outlet het alle drie is! Wij verkopen bikini's in de winter van alle merken tegen hele zonnige prijzen.

Wat trek je over je bikini aan?

Het antwoord is simpel; een tuniek. Dat is als een lekker licht, luchtig strandhemd waarmee je jezelf tegen de zon beschermt maar ook wat meer bescheiden op een terrasje kunt zitten. Een tuniek is tot net over de billen. Liever een lang model, dan kun je kijken naar een kaftan wat als een lange jurk is. Met een pareo kun je alle kanten op; die knoop je zelf tot een korte rok, lange rok, halter jurk of als omslagdoek.

service

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!