Welke bikini maakt jouw buikje onzichtbaar?

Welke bikini maakt jouw buikje onzichtbaar?
SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welke badkleding bij dikke buik?

Als je een wat vollere buik hebt en op zoek bent naar badkleding die flatteus en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. De meeste dames zijn blij met een badpak of een tankini. Liever een bikini? Combineer die dan met een hoge taille slip. Denk ook aan donkere kleuren maar ook aan stevige materialen en ingebouwde ondersteuning zoals beugelcups, verstelbare bandjes en elastische materialen om je figuur te acccentueren en ondersteunen. Het belangrijkste is om badkleding te kiezen waarin je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Wat slankt af badkleding?

Als je zoekt naar badkleding om je wat slanker te doen lijken zul je moeten kijken naar donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of diep paars. Deze kleuren hebben over het algemeen een afslankend effect en kunnen oneffenheden minder opvallend maken. Vertale strepen helpen door je figuur langer te laten lijken waardoor je slanker oogt. Horizontale strepen maken je juist weer breder. Badkleding met ruches of plooien kan helpen om eventuele oneffenheden te verbergen en de aandacht af te leiden van bepaalde gebieden van je lichaam. Als je jextra controle wil kun je overwegen om corrigerend badpak te dragen. Bomain is een merk die daar erg sterk in is.

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Waar bikini kopen in de winter?

In de winter kan het wat uitdagender zijn om fysieke winkels te vinden die nog steeds een uitgebreide selectie bikini's aanbieden, omdat veel winkels zich vaak richten op seizoensgebonden kleding. Hier zijn echter enkele opties waar je nog steeds bikini's kunt kopen, zelfs in de winter. Gelukkig zijn er outletwinkels, gespecialiseerde badmode winkels en online winkels waar je vaak wel een slag kunt slaan. Hoe toevallig dat Dutch Designers Outlet het alle drie is! Wij verkopen bikini's in de winter van alle merken tegen hele zonnige prijzen.

Wat trek je over je bikini aan?

Het antwoord is simpel; een tuniek. Dat is als een lekker licht, luchtig strandhemd waarmee je jezelf tegen de zon beschermt maar ook wat meer bescheiden op een terrasje kunt zitten. Een tuniek is tot net over de billen. Liever een lang model, dan kun je kijken naar een kaftan wat als een lange jurk is. Met een pareo kun je alle kanten op; die knoop je zelf tot een korte rok, lange rok, halter jurk of als omslagdoek.

service
mrt 20, 2024

Goedendag fijne lezer, fijn je hier te verwelkomen bij een nieuw college van Dutch Designers Outlet haar Lingerie en Badmode expert. Dit blog is bijzonder geschikt voor alle dames die zoekende zijn naar een bikini voor dikke buik en om de een of andere reden twijfelen over welke bikini bij welk figuur past. Er zijn diverse redenen waarom je jouw buikje zou willen verdoezelen, of dat nou is omdat je een litteken hebt van een keizersnede, of je hebt nog, zoals jullie dat zelf altijd zo fijntjes uitdrukken een ‘blubberbuikje’ na je bevalling. Of je hebt gewoon een buikje dat je wenst te verdoezelen. Dutch Designers Outlet heeft dé tips om je zonder gêne het strand op te laten lopen of die fijne bar weer te bezoeken. God knows dat we daar weer aan toe zijn!

Ken je figuur, welke bikini bij welk figuur

Allereerst, ik kan het niet genoeg benadrukken: omarm je figuur. Alles is mooi, voor rondingen is zeker veel te zeggen en zeg nu zelf. Die fijne vriendinnen die een verdieping hoger dan het buikje wonen, mogen er wél rond voor uitkomen dat zij bij je figuur horen. Dus behalve je borsten, is ook je buikje van jou. Own it. Mocht je daar toch net nog even niet aan toe zijn, of het gewoon niet prettig vinden, dat mag ook hè! Maar afijn, je figuur. We onderscheiden in dit mooie vrouwenland in deze blog het blozende appeltje, de fijne peer en de lange banaan.

Voor ieder lichaam hebben wij in onze online badmode shop de perfecte bikini die je slanker maakt. Iedere bikini en elk badpak wordt gescreend en in een categorie geplaatst waardoor je de hele collectie zwemkleding kunt filteren op allerlei eigenschappen (dit kan overigens ook met onze lingerie). Filter in onze shop naar een bikini met of zonder beugel, bloemenprint, halter bikini of badpak met verstelbare bandjes. Mis je iets? We denken graag me je mee.

Ken je buik en ga voor een bikini

Voor alle figuren met een buikje-weg-wens geldt: kies voor een high waisted bikini, dat is er een met een wat hoger broekje. Het zorgt ervoor dat je buik bedekt is en trekt de aandacht meer naar je borsten. Ben jij gezegend met borsten, billen, ronde heupen en een smalle taille? Gefeliciteerd, dat is een zandloper figuur. Een supervrouwelijk figuur. De tijd heeft op jou geen grip, maar misschien heb je wel een beetje een buikje.

Om je bovenkant in balans te houden met je onderkant is het beter om bikinitops te dragen die een haltersluiting hebben, dus een bandje gestrikt in je nek of dat sluit in je nek. Een triangel bikini top is ook altijd goed. De halter bikinitop en triangels dragen fijn en geven je borsten een mooie lift. In onze webshop is de collectie groot en divers. Je vindt er vast een die bij jouw stijl past; je hebt de keuze van effen van kleur tot met een frivool bloemen print. We got it covered!

Het accent op de heupen me de bandeau bikini

Heb je smalle schouders en een slank bovenlijf, maar dij je een beetje uit vanaf je buik, billen en heupen? Dan ben je meer te vergelijken met een peer. Als peertje voel jij je op het strand een heertje in een bikini met een bandeau top met rijke versieringen en bijvoorbeeld ruches of franjes. Dat zorgt voor een betere balans en zorgt er ook voor dat het oog naar boven wordt getrokken, wat weer gunstig is voor de buik. Kies als bikinibroekje niet voor een short, dan lijken je billen namelijk nog groter. Kies liever voor een mooi, een beetje opgesneden broekje. Dat legt de nadruk van je buikje naar je benen, dat kan dan weer wel mooi zijn.

Ook als je meer een appeltje bent, dus je hebt een brede taille en juist slanke benen, is een wat hoger broekje fijn. Jij kan heel goed een fifties stijl bikini hebben. Het is niet per se mooi om een short te dragen, je billen lijken groter. Maar als je dat juist wil, zet deze dan bij de pluspunten!

Bikini collectie voor dames met smalle taille

Ben je meer een te vergelijken met een banaan? Je bent dan een dame dat wat langer is en misschien ook wat gespierder, maar je hebt niet zo veel taille. In dat geval is juist de tankini een ideale optie. Je benadrukt met een tankini precies je taille boven je buikje en het breekt als het ware je figuur, waardoor je niet superlang lijkt, mocht je dat niet fijn vinden. Daarbij kun jij je borsten benadrukken met zwierige patronen, mooie strikken en fijne kleuren.

Kijk wel uit met bandjes, want die accentueren je lengte weer meer, ga bijvoorbeeld niet voor de bandeautop, maar zorg voor een top met afgeronde lijnen om iets ronds te creëren. Jij kan wel weer perfect een verticaal streepje dragen. En wat dacht je van een bikini broekje met een riem of driehoekige vorm á la een James Bond girl die uit de zee herrijst? Wat een look! Perfect voor jouw figuur. Kies een high waist bikini broekje als je je buikje wil verdoezelen, et voilà!

Een badpak slankt ook af

Ieder figuur verdient een bikini. En wat zo geweldig is, is dat bij Dutch Designers Oulet alle soorten, maten, kleuren en vormen bikini’s te krijgen zijn. Als onze curvy collectie geen zwemkleding naar jouw smaak heeft, dan doet onze inkoop afdeling iets niet goed. Onze shop verdient meer. Maar jij ook! Dus zet jezelf niet in de uitverkoop, maar koop je bikini met korting in onze badmode outlet. Je kunt het geld dat je bespaart natuurlijk in de zak houden maar, je kunt ook eens experimenteren met bijvoorbeeld een badpak voor een buikje.

Een badpak doet iets heel anders met jouw silhouet en heeft een heel ander buik effect. Een badpak geeft ondersteuning op een manier waarop een bikini dat niet kan. Maar ook hier geldt dat niet ieder badpak geschikt is voor ieder type lichaam en dat vraagt dus enig onderzoek. Gelukkig heb ik daar in de blog "Welk badpak als je een buikje hebt" meer over geschreven.

Shop de perfecte bikini en lingerie

Je zocht de perfecte bikini die bij jouw figuur past en vond deze. Onze shop zit bomvol met zwemkleding en lingerie dat afslankt, corrigeert of slechts dient als fashion dat alleen voor jouw partners oog bedoeld is. Wat jouw stijl ook is, wij hebben er een categorie voor gecreëerd. Bestel in alle rust jouw look en feel en wacht geduldig de deurbel af.

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welke badkleding bij dikke buik?

Als je een wat vollere buik hebt en op zoek bent naar badkleding die flatteus en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. De meeste dames zijn blij met een badpak of een tankini. Liever een bikini? Combineer die dan met een hoge taille slip. Denk ook aan donkere kleuren maar ook aan stevige materialen en ingebouwde ondersteuning zoals beugelcups, verstelbare bandjes en elastische materialen om je figuur te acccentueren en ondersteunen. Het belangrijkste is om badkleding te kiezen waarin je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Wat slankt af badkleding?

Als je zoekt naar badkleding om je wat slanker te doen lijken zul je moeten kijken naar donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of diep paars. Deze kleuren hebben over het algemeen een afslankend effect en kunnen oneffenheden minder opvallend maken. Vertale strepen helpen door je figuur langer te laten lijken waardoor je slanker oogt. Horizontale strepen maken je juist weer breder. Badkleding met ruches of plooien kan helpen om eventuele oneffenheden te verbergen en de aandacht af te leiden van bepaalde gebieden van je lichaam. Als je jextra controle wil kun je overwegen om corrigerend badpak te dragen. Bomain is een merk die daar erg sterk in is.

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Waar bikini kopen in de winter?

In de winter kan het wat uitdagender zijn om fysieke winkels te vinden die nog steeds een uitgebreide selectie bikini's aanbieden, omdat veel winkels zich vaak richten op seizoensgebonden kleding. Hier zijn echter enkele opties waar je nog steeds bikini's kunt kopen, zelfs in de winter. Gelukkig zijn er outletwinkels, gespecialiseerde badmode winkels en online winkels waar je vaak wel een slag kunt slaan. Hoe toevallig dat Dutch Designers Outlet het alle drie is! Wij verkopen bikini's in de winter van alle merken tegen hele zonnige prijzen.

Wat trek je over je bikini aan?

Het antwoord is simpel; een tuniek. Dat is als een lekker licht, luchtig strandhemd waarmee je jezelf tegen de zon beschermt maar ook wat meer bescheiden op een terrasje kunt zitten. Een tuniek is tot net over de billen. Liever een lang model, dan kun je kijken naar een kaftan wat als een lange jurk is. Met een pareo kun je alle kanten op; die knoop je zelf tot een korte rok, lange rok, halter jurk of als omslagdoek.

service

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!