Welke bikini maakt jouw buikje onzichtbaar?

mei 31, 2021

Hallo lieve fans van mijn fijnbehaarde hondenblog over de vermakelijke kanten van de lingerie. Uw snorremans is op dreef. En dat komt omdat ik met liefde alle dames wil bedienen die om de een of andere reden twijfelen over welke badmode bij welk figuur past. Als lingeriegoeroe extraordinaire heb ik daar een uitgesproken, en ook gefundeerde mening over. Want je kent me, ik bewijs alles met wetenschappelijk onderzoek, waar ik mij dagelijks doorheen snuffel. Dit college is voor alle dames die om diverse redenen hun buikje willen verdoezelen, of dat nou is omdat je een litteken hebt van een keizersnede, of je hebt nog, zoals jullie dat zelf altijd zo fijntjes uitdrukken een ‘blubberbuikje’ na je bevalling. Of je wil gewoon even lekker zwemmen na een goedgevulde bbq of gewoon voor de dames die een buikje hebben en het wensen te verdoezelen. Uw Sir Sebastian heeft dé tips om je zonder gene het strand op te laten lopen of die fijne bar weer te bezoeken. God knows dat we daar weer aan toe zijn!

 

Ken je figuur, vind je bikini

Allereerst, ik kan het niet genoeg benadrukken: omarm je figuur. Alles is mooi, voor rondingen is zeker veel te zeggen en zeg nu zelf. Die fijne vriendinnen die een verdieping hoger dan het buikje wonen, mogen er wél rond voor uitkomen dat zij bij je figuur horen. Dus je buikje is van jou. Own it. Mocht je daar toch net nog even niet aan toe zijn, of het gewoon niet prettig vinden, dat mag ook hè! Maar afijn, je figuur. We onderscheiden in dit mooie vrouwenland in deze blog het blozende appeltje, de fijne peer en de lange lat. Voor ieder figuur hebben mijn buurtjes: Dutch Designers Outlet, de perfecte bikini.

 

Ken je figuur en ga voor een bikini

Voor alle figuren met een buikje-weg-wens geldt: kies voor een wat hoger broekje. Het zorgt ervoor dat je buik bedekt is en trekt de aandacht meer naar boven. Ben jij gezegend met borsten, billen, ronde heupen en een smalle taille? Gefeliciteerd, dat is een zandloperfiguur. Een supervrouwelijk figuur dat ik als fervent besnuffelaar graag mag bekijken. De tijd heeft op jouw geen grip, maar misschien heb je wel een beetje een buikje. Om je bovenkant in balans te houden met je onderkant is het beter om topjes te dragen die een haltersluiting hebben, dus een bandje gestrikt in je nek of dat sluit in je nek. Een triangeltopje voor je bikini is ook altijd goed. Halters en triangels dragen fijn en geven je borsten een mooie lift.

 

We gaan vol voor accent op de heupen

Heb je smalle schouders, een slank bovenlijf maar dij je een beetje uit vanaf je buik, billen en heupen? Dan ben je meer een peer. Als peertje voel jij je op het strand een heertje in een bikini met een bandeau top met rijke versieringen en bijvoorbeeld ruches of franjes. Dat zorgt voor een betere balans en zorgt er ook voor dat het oog naar boven wordt getrokken, wat weer gunstig is voor het buikje. Kies als broekje niet voor een shorts, dan lijken je billen nog groter, maar een mooi, beetje opgesneden broekje legt ook weer het accent van je buikje naar je benen, dat kan dan weer wel mooi zijn. Ook als je meer een appeltje bent, dus je hebt een brede taille en juist slanke benen, is een wat hoger broekje fijn. Jij kan heel goed een fifties look bikini hebben. Het is niet persé mooi om een shorts te dragen, je billen lijken groter. (als je dat juist wil, zet deze dan bij de pluspunten!). Tankini’s laten je buik groter lijken, dus laat die lekker links liggen.

 

Lange latten laten het strand stralen

Ben je meer een lange lat, of slanke den of hoe anderen je ook noemen? Je bent waarschijnlijk lang, wat gespierder misschien en heb niet zoveel taille. Dan kan jij juist weer wel een tankini dragen. Je benadrukt met een tankini precies je taille boven je buikje en het breekt als het ware je figuur, waardoor je niet superlang lijkt, mocht je dat niet fijn vinden. Verder kan jij aan de bovenkant je vriendinnen fijn benadrukken met zwierige patronen, mooie strikken en fijne kleuren. Kijk wel uit met bandjes, want die accentueren je lengte weer meer, ga bijvoorbeeld niet voor de bandeautop, maar zorg voor een top met afgeronde lijnen om iets ronds te creëren. Jij kan wel weer perfect een verticaal streepje dragen. En wat dacht je van een broekjes met een riem of driehoekige vorm a la een James Bond girl die uit de zee herrijst? Perfect voor jouw figuur. Kies je broekje wat hoger als je je buikje wil verdoezelen et voilà!

 

Ik hoop dat ik jullie met dit college over bikini’s heb geholpen je toch in zo’n fijn, tweedelig badpak te hullen. Ieder figuur verdient een bikini. En wat zo geweldig is, is dat bij Dutch Designers Outelt alle soorten, maten, kleuren en vormen bikini’s te krijgen zijn. Voor meer dan schappelijke prijsjes. Dus zet jezelf niet in de uitverkoop, maar koop je bikini wel met korting bij mijn buurtjes!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!