Strandmode begint hier

Strandmode, wil je dat wel? Tuurlijk! Stel je voor, je ligt lekker in de zon in je bikini, gekocht bij Dutch Designers Outlet, je krijgt een onbedwingbare behoefte aan shoppen op de boulevard. Als je dan voor je vakantie al naar de Strandmode collectie van Dutch Designers Outlet bent gezwommen, dan trek jij gelijk een perfect outfitje aan over je badpak, bikini of tankini. Weegt niets, dus past perfect in je koffer, is snel droog en staat beeldig. Heb jij mooi voor elkaar.


Strandmode kleedt je helemaal af

Rosa Faia, LingaDore, Anita en Sapph: al deze merken bieden een heerlijke strandmode collectie, waar wij dan weer de snoepjes van de week uitpikken en je ze voor hele leuke prijsjes kunnen aanbieden. En voor de kleine dames is Shiwi ook hét merk voor een fijne zomerdag. Want zeg nu zelf, niets is heerlijker dan een lekkere tuniek aantrekken als je snel even naar de strandbar loopt. Of als je naar het strand gaat en iets luchtigs zoekt. Strandmode biedt dat allemaal. Ben je niet zo’n ‘jurken-mens’? Dan hebben we ook heerlijke broeken in de aanbieding die je elegant in de zon laten verschijnen. Niet alleen maar jurkjes, tunieken en broeken hebben wij in de collectie opgenomen. Ook een fijne kimono, die je zo even aanschiet over je beach outfit.

 

Wat doe jij After Beach

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn vaak After Beach na een lange stranddag, of dag aan het zwembad, te lui om gaan koken. Dan is het toch heerlijk om gelijk iets aan te trekken waarmee je zo het terras van een fijne loungebar, een goed restaurant of een lekkere tapas bar op kan. Mag ook letterlijk op die bar, want je ziet er gewoon heerlijk uit in de After Beach collectie! Mooie cocktail die matcht bij je outfit in de ene hand, een fijne tafelgenoot aan de andere arm. Laat de zwoele zomernacht maar beginnen.

 

Get the After Beach look nu

Dutch Designers Outlet biedt nu de laatste pareltjes van de strandmode collectie aan voor heerlijke prijzen. Verschillende kleuren, dessins en transparant of fijn bedekt, maar altijd luchtig.

De strandmode collectie is dé pagina waar jij in één oogopslag ziet wat je in je koffer kan stoppen, mocht je nog met vakantie gaan. Zowel voor jou, als voor de kids zijn er hele fijne modellen te krijgen, waar wij terecht van zeggen: op is ook echt op. We hebben gelukkig nog een mooie variatie aan maten en stijlen in ons magazijn liggen, die wachten op het juiste lijf dat met liefde en plezier wordt aangekleed. We hebben natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, heel veel maten op voorraad. Dus wij heten alle Beach bodies welkom in onze After Beach online shop, om te zorgen voor beeldige After Beach avonturen!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!