Rosa Faia body’s

Jawel body’s zoekers, hier vind je Rosa Faia, die mooie Nederlandse design lingerie ‘dame’ met de exotische naam. Rosa Faia maakt prachtige lingerie met in die lijn ook hele fijne body’s. En op een aantal van die Rosa Faia body’s heeft Dutch Designers Outlet de hand weten te leggen. Om ze vervolgens aan jou en de rest van de wereld te tonen voor prijzen waar je normaal gesproken alleen van kan dromen. Wil jij een echte Rosa Faia body? Die heb je nu gevonden!

- 30%

Rosa Faia Grazia
Wit Body

99.95 69.97
- 30%

Rosa Faia Grazia
Zwart Body

99.95 69.97
- 30%

Rosa Faia Grazia
Powder Body

99.95 69.97
- 35%
- 35%

Rosa Faia Twin
Wit Body

89.95 58.47
- 35%
- 50%

Rosa Faia body met beugels

Neem de Rosa Faia body met beugels. Die zorgt wel even voor fijn wat aandacht voor jouw vriendinnen! De body met beugels van Rosa Faia zijn gemaakt van heel lekker zacht en soepel materiaal. Dat voelt als een zonnetje dat precies goed aanstaat. Niet te heet, niet te koud, perfect. Deze body heeft ook nog eens mooie smalle, moderne schouderbandjes en geeft je een duizelingwekkend mooi decolleté. En ook zo lekker, door de kleuren en de snit lijkt het net of jij helemaal niets aan hebt onder dat mooie kekke jurkje of dat lekkere broekpak. Pak maar lekker uit. De beugels zitten vast maar de teugels kan je met deze body met beugels gewoon lekker laten vieren.

 

Corrigerende Rosa Faia body

Rosa Faia body’s, zoals bijvoorbeeld de Rosa Faia Twin powder body heeft het geheim van de platte buik. Oftewel, de body met beugels is zo gemaakt dat íe licht corrigeert. Maar wel alleen daar waar je correctie wil. Heerlijk! De stof is glad en zacht en dat zorgt ervoor dat er geen gekke plooien, bobbels of hobbels onder je body vandaan komen. Er zit een ingewerkte taille in, die zorgt dat jouw middel nog eens benadrukt wordt. Dat noemen we nog eens een positieve correctie.

 

Faia Rosa body’s in grote maten met beugel

Ben jij nu meer een type dat graag meer kleur op haar body draagt, zit je ook goed bij Rosa Faia. Wat dacht je van mooi chocoladebruin, zoals de Josephine Rosa Faia body? Dit merk begrijpt dames met curves. De Body met beha gaan tot maat 95G. Dus dames, je kan rustig uit de bocht vliegen met je mooie rondingen hoor! Rose Faia Body’s zorgen dat de bochten genomen kunnen worden en het berglandschap er prachtig bij ligt. Met glooiende heuvels en mooie dalen.

 

Rosa Faia body’s in de sale

Bij Dutch Designers Outlet hebben we een prachtige selectie merkbody’s van Rosa Faia. Voor mooie vrouwen met prachtvormen. Die body’s verkopen we ook nog eens voor heerlijk lage prijzen. Op is op, dus vlug, naar de webshop!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!