Retourneren

We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan je verwachtingen, maar dat is helaas onmogelijk. Soms zit het artikel niet lekker en soms valt het 'live' gewoon tegen. Retourneren hoort nu eenmaal bij shoppen. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken. 

 

De wettelijke bedenktijd is veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat je als consument het pakket ontvangt.

 

Onze lingerie en badmode mogen uiteraard binnenshuis gepast worden, echter niet gedragen. We zouden je ook vriendelijk willen verzoeken om lingerie of badmode waarin geen hygiënestrip zit, te passenover een eigen broekje. Bewaar onze artikelen s.v.p. niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Lingerie en badmode  die niet fris meer ruikt, of netjes uitziet, kunnen en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zeker kunnen zijn dat de hygiënische producten nieuw zijn wanneer deze geleverd worden. Omdat wij ondergoed en lingerie verkopen moeten wij strenge retour voorwaarden hanteren om deze hygiëne te waarborgen. Om producten te retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden welke je in Retour- en Annuleervoorwaarden terug kunt lezen. Verder vragen wij om zorgvuldig met onze producten om te gaan, de verpakking niet te beschadigen en bh's niet ineen te vouwen om schade aan de cups te voorkomen.

 

Avorens je een product aan ons terugstuurt zul je aanspraak moeten maken op het herroepingsrecht door het daarvoor ontworpen formulier in te vullen; dit hebben wij zo ver als mogelijk vereenvoudigd en gedigitaliseerd. Het 'aanmelden' van een retour gaat super simpel en gebeurd in maximaal 7 kleine stappen.

 

  1. Ga naar 'Retouren' in jouw account.
  2. Log in als de website hier om vraagt.
  3. Selecteer de bestelling waarvan je één of meerdere producten wenst terug te sturen.
  4. Voer per artikel het terug te sturen aantal in.
  5. Geef vrijblijvend een toelichting over de reden van jouw terugzending.
  6. Druk op 'Maak een retourformulier.
  7. Je krijgt een samenvatting te zien van jouw retourformulier. Druk dit formulier af door op 'Print retourformulier' te drukken.

 

Voeg het retourformulier bij de terug te sturen artikelen. Let op dat je bh's niet ineen vouwt.

 

Het adres waar je de retourzending aan moet adresseren is:

Dutch Designers Outlet
Lindenhoutseweg 57 a
6545 AH Nijmegen
Nederland

 

Na verwerking en goedkeuring van uw retourzending ontvangt u van ons automatisch een retour bevestiging per mail. Na ontvangst van deze mail zal het aankoopbedrag volgens de regels van de wet ‘kopen op afstand’ van de retour gezonden artikelen binnen 14 dagen worden teruggeboekt. Creditcard betalingen worden op de creditcard rekening retour voldaan.

 

Als u de volledige bestelling retour stuurt, dan ontvangt u de kosten van de bestelling én de verzendkosten (van de webwinkel naar u) teruggestort.
Let wel dit is enkel wanneer u bij het plaatsen van de bestelling ook zelf deze verzendkosten heeft betaald. Bij aankopen boven 65 euro betaald DDO deze verzendkosten en ontvangt u ook geen verzendkosten retour wanneer u de gehele bestelling retour zend.
Als u een of meerdere artikelen uit de bestelling behoudt, dan krijgt u de kosten van het retour gezonden artikel van de bestelling terug, niet de bij de bestelling betaalde verzendkosten
U betaalt zelf de kosten van de retourzending (van u terug naar de webwinkel)

 

Krijg ik na mijn retourzending automatisch een nieuw artikel? (ruilen)
Nee, wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u niet automatisch een vervangend exemplaar. Plaats hiervoor zelf weer een nieuwe bestelling als u een vervangende maat of een ander artikel wenst te ontvangen. U ziet dan gelijk of de gewenste artikelen en de gewenste maat nog aanwezig zijn, deze zijn na het bestellen ook direct voor u gereserveerd.