Retourneren

We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan je verwachtingen, maar dat is helaas onmogelijk. Soms zit het artikel niet lekker en soms valt het 'live' gewoon tegen. Retourneren hoort nu eenmaal bij shoppen. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zeker kunnen zijn dat de hygiënische producten nieuw zijn wanneer deze geleverd worden. Omdat wij ondergoed en lingerie verkopen moeten wij strenge retour voorwaarden hanteren om deze hygiëne te waarborgen. Om producten te retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden welke je in Retour- en Annuleervoorwaarden terug kunt lezen. Verder vragen wij om zorgvuldig met onze producten om te gaan, de verpakking niet te beschadigen en bh's niet ineen te vouwen om schade aan de cups te voorkomen.

 

Avorens je een product aan ons terugstuurt zul je aanspraak moeten maken op het herroepingsrecht door het daarvoor ontworpen formulier in te vullen; dit hebben wij zo ver als mogelijk vereenvoudigd en gedigitaliseerd. Het 'aanmelden' van een retour gaat super simpel en gebeurd in maximaal 7 kleine stappen.

 

 1. Ga naar 'Retouren' in jouw account.
 2. Log in als de website hier om vraagt.
 3. Selecteer de bestelling waarvan je één of meerdere producten wenst terug te sturen.
 4. Voer per artikel het terug te sturen aantal in.
 5. Geef vrijblijvend een toelichting over de reden van jouw terugzending.
 6. Druk op 'Maak een retourformulier.
 7. Je krijgt een samenvatting te zien van jouw retourformulier. Druk dit formulier af door op 'Print retourformulier' te drukken.

 

Voeg het retourformulier bij de terug te sturen artikelen. Let op dat je bh's niet ineen vouwt.

 

Het adres waar je de retourzending aan moet adresseren is:

Dutch Designers Outlet
Lindenhoutseweg 57 a
6545 AH Nijmegen
Nederland

 

 • Behalve cadeaubonnen, kun je alle producten probleemloos retour sturen.
 • Na ontvangst van de producten heb je 14 dagen bedenktijd. In die termijn kun je, je eventueel herroepen.
 • Nadat je de koop in de hiervoor gestelde termijn hebt ontbonden - conform het herroepingsrecht - heb je 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen.
 • De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening, evenals de verantwoording van de levering; bewaar je Track & Trace code dan ook zorgvuldig. Zorg voor voldoende frankering en een juiste adressering.
 • Het terug te ontvangen bedrag is de som van de aankoopbedragen van de retour gestuurde producten; wanneer je de gehele bestelling hebt geretoureerd vergoeden wij ook de verzendkosten (van ons naar jou) indien deze aan jou zijn berekend.
 • De terugbetaling is uiterlijk binnen 14 na herroeping, mits de retourzending in goede orde is ontvangen.
 • De terugbetaling gebeurd met hetzelfde betaaldmiddel waarmee je hebt betaald.
 • Behalve bovenstaande punten zijn ook de Algemene Leveringsvoorwaarden van kracht.
 • Je kunt in jouw account aangeven een product te willen retourneren, klik hier voor ons herroepingsmodel.