Ruilen en Retourneren

We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan je verwachtingen, maar dat is helaas onmogelijk. Soms zit het artikel niet lekker en soms valt het 'live' gewoon tegen. Retourneren hoort nu eenmaal bij shoppen. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken. 

 

Onze lingerie en badmode mogen uiteraard binnenshuis gepast worden, echter niet gedragen. We zouden je ook vriendelijk willen verzoeken om lingerie of badmode waarin geen hygiënestrip zit, te passen over een eigen broekje. Bewaar onze artikelen s.v.p. niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Lingerie en badmode die niet fris meer ruikt, of netjes uitziet, kunnen en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zeker kunnen zijn dat de hygiënische producten nieuw zijn wanneer deze geleverd worden. Omdat wij ondergoed en lingerie verkopen moeten wij strenge retour voorwaarden hanteren om deze hygiëne te waarborgen. Om producten te retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden welke je in de Retour- en Annuleervoorwaarden terug kunt lezen. Verder vragen wij om zorgvuldig met onze producten om te gaan, de verpakking niet te beschadigen en bh's niet ineen te vouwen om schade aan de cups te voorkomen.

 

Ruilen


Wil je jouw bestelling liever ruilen voor een alternatieve maat of er een ander product voor terug? Dan volg je deze simpele procedure om dit vlekkeloos te laten verlopen:
 
  1. Meld eerst jouw retour aan volgens de normale procedure die hieronder is toegelicht.
  2. Plaats vervolgens een nieuwe bestelling zoals je gewend bent. Ons systeem weet dat er iets terugkomt en geeft je bij de betaalmethode de keuze om de bestelling hiermee te verrekenen.
 
Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zetten wij het te ontvangen bedrag als een tegoed in jouw account. Jouw nieuwe bestelling wordt daarna verrekend met dit bedrag en als het te ontvangen bedrag gelijk is aan het te betalen bedrag, gaat deze direct op de post. Blijkt dat je na verrekening iets moet bijbetalen, dan stellen we je hier per e-mail van op de hoogte met de mogelijkheid deze online te betalen.
 
Wanneer je na verrekening nog tegoed in het account over hebt en dit op je bankrekening wil ontvangen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.
 
Met deze methode voorkom je dat iemand anders jouw maat of product voor je neus wegkaapt omdat wij jouw retour zending nog niet hebben kunnen verwerken. Jouw nieuwe bestelling houden we 14 dagen voor jou gereserveerd.
 

Retourneren


Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist retour sturen van het pakket; een degelijke verpakking, voldoende frankering en juiste adressering zijn simpele stappen die de afhandeling makkelijker maakt. Bewaar de track-en-trace code goed en tenminste totdat de retour feitelijk door ons is afgehandeld. Het is goed te weten dat je zelf de kosten voor de retourzending draagt.

 

Alvorens je een product aan ons terugstuurt zul je aanspraak moeten maken op het herroepingsrecht door het daarvoor ontworpen formulier in te vullen; dit hebben wij zo ver als mogelijk vereenvoudigd en gedigitaliseerd. Het 'aanmelden' van een retour gaat super simpel en gebeurd in maximaal 7 kleine stappen.

 

  1. Ga naar 'Retouren' in jouw account.
  2. Log in als de website hier om vraagt.
  3. Selecteer de bestelling waarvan je één of meerdere producten wenst terug te sturen.
  4. Voer per artikel het terug te sturen aantal in.
  5. Geef vrijblijvend een toelichting over de reden van jouw terugzending.
  6. Druk op 'Maak een retourformulier'.
  7. Je krijgt een samenvatting te zien van jouw retourformulier. Druk dit formulier af door op 'Print retourformulier' te drukken. Heb je geen printer vermeld dan het retournummer op de pakbon.

 

Voeg het retourformulier / pakbon bij de terug te sturen artikelen. Let op dat je bh's niet ineen vouwt.

 

Het adres waar je de retourzending aan moet adresseren is:

Dutch Designers Outlet
Lindenhoutseweg 57a
6545 AH Nijmegen
Nederland

 

Lees ook onze Retour & Annuleervoorwaarden.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!