Retourneren

We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan je verwachtingen, maar dat is helaas onmogelijk. Soms zit het artikel niet lekker en soms valt het 'live' gewoon tegen. Ruilen en retourneren hoort nu eenmaal bij shoppen. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zeker kunnen zijn dat de hygiënische producten nieuw zijn wanneer deze geleverd worden. Omdat wij ondergoed en lingerie verkopen moeten wij strenge retour voorwaarden hanteren om deze hygiëne te waarborgen. Om producten te retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden welke hieronder zijn opgesomd. Verder vragen wij om zorgvuldig met onze producten om te gaan, de verpakking niet te beschadigen en bh's niet ineen te vouwen om schade aan de cups te voorkomen.

 

- Behalve cadeaubonnen, kunt je alle producten probleemloos retour sturen.

- Na ontvangst van de producten, 14 dagen bedenktijd. In die termijn kun je, je eventueel herroepen.

- Nadat je de koop hebt ontbonden conform het herroepingsrecht, moet je de bestelling binnen 14 dagen retour te sturen.

- De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening, evenals de verantwoording van de levering; bewaar je Track & Trace code dan ook zorgvuldig. Zorg voor voldoende frankering en een juiste adressering.

- Het terug te ontvangen bedrag is de som van de aankoopbedragen van de retour gestuurde producten; wanneer je de gehele bestelling hebt geretoureerd vergoeden wij ook de verzendkosten (van ons naar jou) indien deze aan jou zijn berekend.

- De terugbetaling is uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour zending.

- De terugbetaling gebeurd met hetzelfde betaaldmiddel waarmee je hebt betaald.

- Behalve bovenstaande punten zijn ook de Algemene Leveringsvoorwaarden van kracht.

- Je kunt in jouw account aangeven een product te willen retourneren, klik hier voor ons herroepingsmodel.

 

Het adres waar je de retourzending aan moet adresseren:

Dutch Designers Outlet
Lindenhoutseweg 57 a
6545 AH Nijmegen
Nederland