Bomain Beachwear

Ga mee op reis met Bomain. Wuivende palmbomen, hagelwitte stranden en azuurblauwe zee…of zwembad. Je voelt het al, Bomain beachwear zorgt ervoor dat je met het aantrekken van je bikini, badpak of tankini direct in de vakantiestemming komt. Ook al stap je daarna vrolijk je balkon op of je tuin in. Je straalt gewoon vakantie uit. Je geniet direct met een mooi badpak, bikini of tankini aan van Bomain.


Bomain Brugge
Grijs/Wit Badpak

69.95

Bomain Athene
Wit/Zwart Badpak

69.99

Bomain Boedapest
Marine Blauw/Print Bikini Set

69.99

Bomain Boedapest
Wit/Print Bikini Set

69.99

Bomain Bali
Wit/Print Bikini Set

69.99

Bomain Athene
Zwart/Wit Bikini Set

64.99

Bomain Lyon
Groen/Wit Bikini Set

69.99

Bomain Florence
Roze/Print Bikini Set

69.99

Bomain Paris
Rood Badpak

59.99

Bomain Florence
Roze/Print Badpak

69.99

Bomain Warschau
Zwart/Print Badpak

64.99

Bomain Luxury Stripe
Ivoor/Print Bikini Set

59.99
- 40%

Bomain Paris
Blauw Bikini Set

59.99 35.99

Met Bomain beachwear het strand op

Bomain mocht als nieuw badmode merk natuurlijk niet ontbreken in de immer groeiende collectie van Dutch Designers Outlet. Het merk is redelijk nieuw, maar de eigenaren brengen ruim 25 jaar ervaring in de mode mee. Deze mensen weten wat ze doen en dat zie je. Onze vriendinnen hangen bij de badmode van Bomain uiterst comfortabel in het polyamide/elasthaan netje. En onze billen ervaren de vrijheid van een bikinibroekje of worden strak bijeen gehouden in een mooi hoog beachwear broekje. Net waar je voor gaat. Alle beachwear is stretchy en na een frisse duik in zee, zwembad of onder de douche is het materiaal ook zo weer droog. Geen nat (bad)pak dus.

 

Bomain staat voor mooie badmode

Badkleding van Bomain zorgt ervoor dat je straalt door de perfecte pasvorm, gecombineerd met trendy designs die niet onder doen voor de dessins die je ziet aan de Copacobana. Vogels, vlinders en bloemen worden brutaal gecombineerd met grafische dessins. Door die dessins én de kleuren zie je er vanzelf al gebruind en heerlijk slank uit. Het maakt niet uit in welke situatie je terecht komt of welk formaat fabuleuze body jij hebt, jouw Bomain beachwear zit als gegoten en laat je stralen. We houden wel van dat tikje brutale, een snuifje vrolijkheid en een dosis tropische verrassing.

 

Bomain beachwear sale, natuurlijk bij ons!

Al met al zijn we blij dat we Bomain, deze nieuwste Nederlandse badmode-telg, aan ons assortiment hebben toegevoegd. We kunnen deze topitems aanbieden met hele leuke kortingen. Dus er is geen bezwaar als je voor dit jaar een bikini én een badpak én een tankini koopt. Je ziet er dan uit als een miljoen, je bespaart ook nog eens een bergje poen. Dus doe dedain en kies een mooi beachwear setje van Bomain! Als jij bestelt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag…voor 16.00 uur, dan verzenden wij diezelfde dag nog. A demain! (dat is Frans…staat leuk. Betekent gewoon tot morgen).

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!