Zoekfilter

Marlies Dekkers Badpakken

Komt dat even mooi van pas: bij Marlies Dekkers houden de ontwerpers net zo veel van het strand- en zomerseizoen als jij! Kijk op Dutch Designers Outlet naar de collectie Marlies Dekkers badpakken en kies jouw nieuwste designer badmode uit tegen kortingen die oplopen tot 85 procent van de adviesprijs! Deze wereldkampioenen op het gebied van haute couture lingerie hebben zich helemaal op een spetterende zomer beach collectie gestort, en via onze slimme webwinkel pluk jij daar deze vakantie de vruchten van. De mooiste kwaliteit badmode, snel en veilig aan huis bezorgd: begin die koffers maar vast te pakken!

Bekijk ook: Sapph badpakken | Lingadore badpakken | After Eden badpakken | Nickey Nobel badpakken | Shiwi badpakken | Lentiggini badpakken

 

Neem een duik in topdesign

Het kan een hele klus zijn om badmode voor jezelf te vinden die je op je allermooist de zomer door laat komen. Dat probleem kun je gemakkelijk oplossen door te kiezen voor de super elegante en altijd modieuze ontwerpen van Marlies Dekkers badpakken te kiezen. Deze Nederlandse wereldtopper werd beroemd met haar prachtige lingerielijnen, maar vanuit haar ervaring in de ondermode raakte ze al snel geïnteresseerd in het ontwerpen van beach fashion waarin elke vrouw zich net zo zelfverzekerd en verleidelijk voelt als in haar mooiste string of négligé. Met je eigen Marlies Dekkers badpak maak je van elk welverdiend uurtje aan het strand een kleine fashion statement, zodat je niet alleen het beste uit elk zonnestraaltje haalt, maar ook het beste van jezelf laat zien terwijl je van je rust geniet! Neem snel een duik in onze selectie Marlies Dekkers badpakken en overtuig jezelf van dit zeewaardige Nederlandse topontwerp! 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!