Zoekfilter

Marlies Dekkers Badpakken

Niet zomaar een badpak, maar een Marlies Dekkers badpak. Want dat staat enorm sexy en ook
heerlijk strak. Wat doe je nou als je een bikini te weinig vindt en een tankini te onhandig? Dan pak je een badpak. En niet zomaar eentje. Je wil wel design natuurlijk. Maar ook niet teveel betalen. Snappen wij, je blijft toch een Hollandaise hè. Daarom hebben wij Marlies Dekkers badpakken voor hele fijne prijzen ingekocht. Op voorraad, in verschillende maten. Het complete pak-ket…zeg maar.

We houden van een goede Marlies Dekkers badpakken Sale

Wij zijn enorm fan van Marlies Dekkers badmode. Dus een Marlies Dekkers badpak sale kon niet uitblijven. We hebben een hele ruime collectie ingekocht en we mogen ook een hele fijne korting geven. De Marlies Dekkers topperskorting noemen we dat. Want jij bent een topper, dus moeten we ervoor zorgen dat jij ook in de zomer, of op vakantie, of bij je caravan gewoon toppie erbij zit.

 

Strak in je Marlies Dekkers badpak

Een badpak is heel praktisch. Als je een Marlies Dekkers badpak aan hebt, zit je wel te pronken in een kunstwerkje op zich. Ja, we houden niet van het woord, maar zeg zelf, praktisch combineren met weergaloos, das dan wel weer heel fijn! Marlies haar ontwerpen hangen dus wel mooi in een paar hele belangrijke musea. Ook al kom je daar nooit, ben je in je Marlies Dekkers badpakje toch fijn kunstzinnig bezig. Maakt niet uit hoe groot, klein of rond het kunstwerk is. Iedere vrouw op zich is al kunst, we houden er ook van om in een mooie lijst te hangen. Spreekwoordelijk dan…het Marlies Dekkers badpak is dan de lijst.

 

Pak dat Outlet Marlies Dekkers badpak

Wij denken, als Neerlands grootste lingerie outlet, wat zeg ik van de Lage Landen, dat je genoeg redenen hebt om een mooi Marlies Dekkers bapdpak, of twee in deze outlet te kopen. Kruip maar eens lekker op de bank, zet tussen Kunst en Kitch op en shoppen maar. Bij ons, voor een kunstwerkje voor je borsten en billen. Wij verzenden je pakketje dezelfde dag, met je Marlies Dekkers badpakken als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!