Zoekfilter

Zaccini Boxershorts

Zoals je intussen wel gewend bent van Dutch Designers Outlet, zijn we er altijd als de kippen bij als er iets nieuws, moois en spannends gebeurt in de wereld van Nederlands lingeriedesign. We houden ons aanbod actueel en onze outletprijzen vlijmscherp, maar wel altijd met een getraind oog voor de beste kwaliteit. Nieuwkomer Zaccini timmert hard aan de weg en richt zich sinds 2009 helemaal op ondermode voor mannen, dus werd het hoog tijd om dit jonge en dynamische merk eens in het zonnetje te zetten. Met meer dan tienduizend topartikelen in ons assortiment kun je op ons rekenen: Dutch Designers Outlet laat geen enkele man in zijn hemdje staan!

Bekijk ook: Bjorn borg boxershorts | Freegun boxershorts | Armani boxershortsDutch Designers Outlet geeft Zaccini de ruimte

Waarom zou toplingerie alleen voor dames zijn weggelegd? Precies: hoog tijd voor wat emancipatie onder je kleren! Omdat een mannenlijf tegenwoordig gewoon gezien mag worden, krijgt herenondermode van het betere kaliber steeds vaker de aandacht die wij vinden dat het verdient. Dutch Designers Outlet is al jaren een groot voorstander van lingerie voor mannen, zeker als het van de hoogstaande kwaliteit is waar onze Nederlandse modeontwerpers over de hele wereld bekend om staan. Daarom maken we graag een beetje ruimte in ons assortiment als er een nieuw en spannend design merk de kop opsteekt in ons Hollandse modelandschap. Zaccini krijgt bij ons een eigen schap in de online lingerie outlet waar je je ogen uit blijft kijken, dus pak nu je kans om er als eerste bij te zijn met dit frisse jonge designer label!

Vier kernwaarden, één kwaliteitsniveau

Zaccini profileert zich door duidelijk de vier kernwaarden te schetsen waarmee het merk zijn fashion statements in heren boxers en sokken maakt. Stoer, jong, dynamisch en modisch: op deze vier hoekstenen wordt het aanbod lingerie voor mannen steeds verder uitgebreid, inmiddels tot buiten onze landsgrenzen, want ook in Duitsland weten steeds meer heren de sportieve, duurzame en comfortabele modellen van Zaccini te vinden. Dat de boxers van Zaccini stoer zijn is in één oogopslag helder. Strakke lijnen en soepel stoffen zorgen ervoor dat elke spierbundel en alle rondingen in hun optimaal mannelijke vorm naar voren komen. Zo jong als het merk zelf is, zo jeugdig en speels zijn de ontwerpen en de stoffen waarmee wordt gewerkt, of je nu kiest voor een mooie effen boxershort of een exemplaar met een speels printje voor als je 's ochtends vrolijk onder de douche uit stapt. De dynamiek van de designs zit hem niet alleen in de bewegingsvrijheid die de goed uitgekozen textielsoorten van de herensokken en boxers je bieden, maar zeker ook in het tempo waarin de collectie wordt opgefrist: zes keer per jaar je modelijn aanvullen is niet voor elke brand weggelegd! Modieus herenondergoed bepaalt het complete ontwerproces van Zaccini, dus eigenlijk hoeven we daar verder weinig over uit te leggen. In elk geval zorgt deze combi van vier kernwaarden voor één duidelijk resultaat: jongens- en herenondergoed van de hoogste klasse!

Perfect op maat voor de grootste

Als je de grootste designer outlet van Nederland en België bent, dan kun je het niet maken om de designs van Zaccini buiten je collectie te houden. Daarom nemen we dit merk met liefde op in ons enorme aanbod, zodat je bij Dutch Designers Outlet nog weer iets sneller en makkelijker vindt wat je zoekt als het om betaalbare topkwaliteit in ondermode voor mannen en jongens!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!