Zoekfilter

Muchachomalo Boxershorts

Heerlijk, zo’n merk waar je zelfs als grootste lingerie outlet van Nederland en België eventjes van staat te kijken... Muchachomalo is bij Dutch Designers Outlet met stip binnengekomen in de collectie high end boxershorts, en niet zonder reden! Dit jonge merk van Nederlandse bodem omarmt vernieuwing en is niet bang om de show te stelen. Ons hebben ze in elk geval te pakken, ook al gaan we al een tijdje mee in het wereldje van de Nederlandse designer herenondermode en hebben we echt al wel het een en ander voorbij zien komen. Als je zelf graag speelt met het imago van de bad boy, dan ga je je nieuwe Muchachomalo boxershort absoluut waarderen.

Bekijk ook: Björn Borg boxerhorts | Sapph men | Ten Cate | Shiwi | Brunotti



Duizelingwekkend mooie boxershorts voor Muchachomalo heren

Meelopen met de trends is nooit de bedoeling geweest van de Muchomalo crew. Dat zou sowieso een lastige opgave zijn geweest, want dit team van ontwerpers, kunstenaars en modefanaten is veel te creatief en te wild van geest om standaard ondergoed te kunnen maken. Je ziet het zodra je door de collectie wandelt. De duizelingwekkende designs springen je tegemoet, in de meest expressieve kleuren en de meest opvallende stoffen die je maar bedenken kunt. Je zou als je de heerlijke prints en gedurfde kleurencombo’s ziet haast vergeten dat we hier te maken hebben met Dutch Design van het allerhoogste niveau. Als je ze vergelijkt met de meer ingetogen boxershorts die we in ons assortiment hebben, dan is meteen duidelijk dat Muchachomalo herenboxers maakt die matchen met de merknaam: stoute jongens, kom maar door!

 

Met Muchachomalo boxers draag je een kunstwerkje in je broek

Als je niet terugdeinst voor een kunstwerkje in je broek, dan zijn de knallende Muchachomalo boxershorts je op het lijf geschreven. Toch drukken de designers achter deze unieke boxershorts ons op het hart dat knallen en comfort elkaar op geen enkele manier in de weg hoeven te zitten. Muchachomalo is namelijk niet zomaar uit de lucht komen vallen: al sinds het creatieve brein achter de firma in 2007 een aantal succesvolle Amsterdamse boetieks had neergezet werkt ze door aan een steeds hoger kwaliteitsniveau. Dat voel je zodra je je Muchachomalo boxer aantrekt. Dat mag je ook verwachten als een groep kunstenaars zich met de inhoud van je broek gaat bemoeien natuurlijk. Jong, onverschrokken en overlopend van de avontuurlijke plannen: dat is het groepje eigenzinnige designers achter deze klasse apart in boxershorts. Wearable art, zo noemen ze het zelf, en misschien lijken de herenboxers die ze ontwerpen daarom misschien nog wel het meest op een extravagant ingekleurde tattoo: een persoonlijk design waarmee je in levenden lijve uitdrukt wie je bent en wat je belangrijk vindt. Wearable art van Muchachomalo als teken van smaak en durf: een prima statement om te maken tijdens de grand finale van een geslaagde date, vind je ook niet?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!