Gordeltjes & Jarretels

Een echt jarretelgordeltje is helemaal terug van nooit weggeweest. Als jij sexy in de bandjes wil hangen dan is een gordeltje onmisbaar in jouw sexy lingeriela. Met een paar prachtige kousen en dito schoenen verleid jij zo elk mens. Geef je innerlijke sexy diva de ruimte en schaf eens een mooi gordeltje aan van Marlies Dekkers, After Eden of special Dutch Designers Outlet.

Sexy jarretel om de bips

De gordel, ook wel de jarretel genoemd is sinds jaar en dag een basic te noemen in iedere vrouwelijke garderobe. Je kan altijd je vrouwelijke rondingen nog beter laten uitkomen met zo’n heerlijk gordeltje om de heupen. Was het vroeger noodzaak om de kousen omhoog te houden, nu is het vooral een extra accessoire voor veel burlesque dansers, striptease helden of prachtige drag queens. Maar ook de huis- tuin- en keuken dame wordt direct een vurige Femme Fatale als zij een jarretel om haar heupen laat glijden.

 

Sexy en veilig in de gordel

Hoe werkt zo’n jarretelgordel nu eigenlijk? Ten eerste, je trekt je gordeltje aan voordat je je slip, string of broekje aantrekt. Want anders kan je je slipje niet meer uittrekken, dan zit je gordeltje in de weg. Vervolgens zorg je dat de bandjes waaraan je kousen vastgehaakt worden, netjes in het midden van je benen hangen. Zowel voor als achter. Vervolgens gaat het spel van het aanhaken van de kousen beginnen. Die maak je vast met speciale clipjes die standaard aan een jarretel gordeltje zitten. Als je dat hebt gedaan, kijk je of alles op zijn plek zit. Ja? Dan een bijpassende bh uitzoeken et voila, jouw sexy slaapkamer outfit is klaar.

 

Jarretels voor onder je kantooroutfit

De uitstraling van jarretels en lingerie is zo sexy, dat je al gauw niet anders meer wil. Hoe verleidelijk is het, als jij weet dat je onder je misschien ietwat degelijke kantooroutfit zo’n sexy niemendalletje draagt. Zelfverzekerd word je er zeker van. Jarretels mogen ook gezien worden! Madonna wist dat in de jaren ’80 al en de gordeltjes zijn geadopteerd door sexy bombshells én punkers. Iedereen kan wegkomen met een heerlijke jarretel. Dus wij zeggen: gordels om en aan de gordeltjes! Doen wij er een zeer pittig kortinkje overheen in onze lingerie sale en een voordelig jarretel gordel is al bijna in the pocket.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!