Boobs & Bloomers meidenondergoed voor jongedames in de groei

Alle meiden en alle moeders opgelet: we vragen even jullie aandacht voor een speciale gelegenheid. Het is voor een meisje niet niks wanneer het moment komt om haar eerste bh’tje te kopen, want het is een belangrijke stap op de weg van kind naar vrouw. Daarom is het goed dat er een merk is dat zich speciaal richt op het ontwerpen van het beste en leukste meidenondergoed. Boobs & Bloomers maakt meisjesbadkleding, slips en meiden bh’s die speciaal zijn bedacht voor dametjes die volop in ontwikkeling zijn. Speelse motiefjes, vrolijke kleuren en een lekkere sportieve look maken Boobs & Bloomers kinderondergoed de onbetwiste kampioen als het gaat om de eerste stap naar een echte damesgarderobe.


- 50%
- 60%
SALE - Dump
- 52%
SALE - Dump
- 75%
SALE - Dump

Boobs & Bloomers Sunny
Rood/Print Meiden bh

17.99 4.50
- 75%
SALE - Dump

Boobs & Bloomers tRIXIE
Roze/Print Meiden bh

17.99 4.50

De leukste Boobs & Bloomers bikini’s voor meisjes

Jonge meiden doen in de zomer natuurlijk niets liever dan lekker met hun vriendinnen op het strand liggen. Een mooi kleurtje krijgen, af en toe een duik wagen en urenlang kletsen over alles dat ze bezighoudt, het liefst de hele zomer lang. Dan wil je als zelfbewuste jongedame wel een beetje leuk voor de dag komen, dus helpt onze collectie Boobs & Bloomers bikini’s voor meisjes je graag een eind op weg – en nog tegen zonnige prijsjes ook. Over dat lekkere dagje strand of zwembad hoef je je geen zorgen meer te maken, want omdat Boobs & Bloomers bikini’s meisjes door en door kennen is de pasvorm precies afgestemd op een lijf dat volop in de groei en volop in beweging is. Ook de materialen zijn met zorg uitgekozen om niet alleen in het water, maar ook op het droge hun vorm, kleur en supervrolijke printjes de hele dag in topconditie te houden. Boobs & Bloomers badkleding ontwerpt meidenbikini’s gewoon precies zoals die horen te zijn!

 

Je mooiste Boobs & Bloomers kinderondergoed bij Dutch Designers Outlet

Helaas kan geen enkele meid het hele jaar door aan het strand liggen of over de boulevards flaneren. School, sport, en lekker chillen met je vriendinnen verdringen elkaar om aandacht. In al die drukte moet je natuurlijk wel zeker weten dat je op je ondergoed kunt vertrouwen zonder er last van te hebben. Boobs & Bloomers meidenondergoed is je wat dat betreft een paar stappen voor, met meiden bh’s die licht voorgevormd zijn om je de meest aangename pasvorm te geven, wat je er ook boven draagt. Dat scheelt, want dan kun jij je bezighouden met het uitzoeken van de leukste dessins, kleuren en motiefjes, wat toch de kern van mooie meisjeskleding blijft. Dan is het handig om te merken dat Boobs & Bloomers bij elke meiden bh een matching hipster ontwerpt, zodat je altijd het juiste setje uit je kast trekt. Al het Boobs & Bloomers meisjesondergoed wordt uitgebracht met bh’s in de cupmaten AA tot en met C, dus je weet niet alleen zeker dat het past en mooi staat, maar je kunt er ook nog op rekenen dat je met Boobs & Bloomers de hele route naar echte dameslingerie rustig en onbezorgd kunt afleggen. Dat is alleen maar goed, want dan kun jij onderweg zo lang mogelijk genieten van je meidenleventje!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!