Dames onderstukken

In je ondergoed lopen, dat doe je waarschijnlijk in de ochtend en in de avond. Als je je gaat aankleden of je kleedt je uit. Maar wat als je ondergoed zo mooi is dat je er niets meer over wil aantrekken? We kunnen we verklappen dat zoiets kan gebeuren als je je ondergoed bij Dutch Designers Outlet shopt. Want deze grootste lingerieoutlet van de Benelux heeft loeigoed Nederlands ondergoed. 

LingaDore Magic
Slip

29.95

Lisca Jane
Zwart High Brief

33.50

Lisca Jane
Powder High Brief

33.50

Ondergoed kopen

Om er voor te zorgen dat je niet in een witte onderbroek loopt omdat die nu eenmaal goedkoop is, kopen wij onze collectie ondergoed zo specifiek in, dat we er hele fijne ondergoed kortingen op los kunnen laten. Er is overigens niets mis met wit ondergoed, maar wissel het ook eens af met zwart ondergoed, gekleurd ondergoed of kant ondergoed. En natuurlijk kan een vet fijne boxershort in je ondergoed kast niet ontbreken. Zowel voor dames als voor heren en ook de kids vergeten we niet. Voor ieder maat is er een boxershort beschikbaar.

 

Goed ondergoed met korting

Nou houden we niet alleen van goed ondergoed, maar als echte Hollanders bènne we zûûnig…dus we willen ook goedkoop ondergoed. Wij geven op onze ondergoed setjes een prima korting. Soms wel tot 70%. Waar doen ze het van denk je dan gelijk. Als Dutch Designers Outlet hebben we onze naam hoog te houden en wij weten precies waar we het beste ondergoed kunnen kopen. We hebben echt Nederlandse onderbroeken, slips, beha’s, hemdjes en ga zo maar door. Echt Hollands, want we houden van de kwaliteit van de Nederlandse lingerie en ondergoedontwerpers. Sterker nog, we staan als klein landje steevast hoog in de top van ondergoed land.

 

Da’s pas goed ondergoed

En als je zo vertrouwt op de goede naam en faam van ondergoedontwerpers, dan weet je na al die jaren dat wij bezig zijn met goed ondergoed inkopen, wat echt goed ondergoed is. Geef je ondergoed dus de aandacht die nodig is en zorg dat je er helemaal klaar voor zit. Als jij op deze site op ondergoed hebt gezocht, ben je al op deze pagina terecht gekomen. Maar browse ook eens door sexy lingerie, herenondermode. Of zoek eens op specifieke lingerieontwerpers zoals Marlies Dekkers, After Eden, Björn Borg en Armani ondermode. Zelfs als jij meer van het type: ‘doe maar een gewone onderbroek, da’s al gek genoeg’ , dan weten wij zeker dat we je kunnen verrassen met keigoed ondergoed voor steengoede prijzen.

 

Ondergoed bestellen met korting

Omdat wij zoveel fijne korting op ondergoed geven, is de verleiding niet te weerstaan om een paar setjes ondergoed in je mandje te stoppen. Want zeg nu zelf, wanneer vind jij nu zoveel van de fijne ondergoedsetjes met zoveel korting op één site? En als je toch bezig bent, kijk dan gerust even rond voor je man, vrouw, partner en je kinderen. Wij garanderen je dat als je voor 16.00 uur op werkdagen bestelt, dat wij je pakket dezelfde dag nog verzenden. En we denk dan ook zomaar, dat jij best weleens vaker in je ondergoed gaat lopen. Keigoed!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!