LingaDore Night

Vraagje: hoe zit het met jouw nachtleven? Ho ho, we hoeven niet alle details. Maar zeg eens even, lig je toch graag in een onesie met zeepaardjes? Nou dat is helemaal niet erg, maar voor de afwisseling zou LingaDore jouw nightlife een boost kunnen geven met de meeste luxe en comfortabele nachtmode ever.LingaDore zorgt voor adorabele nightwear, zodat jij de diva van de nacht bent. Iedere nacht, zonder kater de volgende ochtend. Verslaap je je en staat er iemand voor de deur? Gooi een kam door je manen en in je Lingadore nightwear ben jij ook overdag de diva van de Lage Landen.


LingaDore Night Magic
Nachtjurk

49.95

LingaDore Night pyjama’s

Neem de Lingadore pyjama’s. Die zijn niet voor de poes, maar voor de spinnende nachtkat. Voor jou dus. Je hoeft echt geen diva te zijn om een Lingadore night nacht te beleven. Want ook een Lingadore pyjama kan heerlijk knuffelig en warm zijn. Zo zijn er Lingadore night pyjama’s gemaakt van viscose kwaliteit of bijvoorbeeld van fluffy fleece. Ooh dat is toch Netflix-waardig op de bank zitten. En het ziet er mooi uít! Je zit gewoon beeldig en salonfähig op de bank.

Ben jij meer een tijger-nachtpoes en wil je animalprint en gladde stofjes? Ook dán zit je goed bij Lingadore Night. Van kimono’s tot slipdresses, maar ook shortama’s, dus een sexy nachthempje gecombineerd met een short met kantafwerking. Ook niet voor de poes dus. Of wel, natuurlijk!

 

LingaDore Night nachtmode

Voor de nachtmode van Lingadore Night zou je eigenlijk willen opblijven, van Lingadore nachthemd tot sexy slipdress, je ziet eruit om op te vreten. Lingadore is een merk dat ervoor zorgt dat jij je op je best voelt. Wij worden heel blij van de kwaliteit en de eindeloze variatie die dit merk elke keer weer in haar collecties heeft. De Lingadore Nachtmode is Mode met de hoofdletter M, maar dan voor ’s avonds. Eerlijk gezegd, denken wij dat je met al die mooie stoffen, dessins en de pasvorm ook het nachtleven wel onveilig kan maken in de Lingadore Night nachtmode.


LingaDore Night negligés

Jij kan niet zonder een Lingadore Night negligé als je graag het middelpunt van de slaapkamer bent, de diva van de dekens. Met de negligés van LingaDore kun jij je ook op de bank vleien hoor, want je ziet er niet bepaald uit alsof je net uit bed komt. Misschien wel, maar even een plens water in het gezicht en een kimono er overheen slaan en je kan zo met een paar hakjes de deur uit. We weten zeker dat ook je huisgenoten aangenaam verrast zijn met zo’n fijn Lingadore Night negligéetje.

 

LingaDore Night kimono’s

We noemden haar al in de vorige alinea: de LingaDore Night kimono’s. Die maken je look als stoeipoes helemaal af, zeker als je m losjes van één schouder laat glijden. De kimono van LingaDore zijn gemaakt van een prachtige kwaliteit en zorgen ervoor dat de glamour ervan afspat. We hebben nog een mooie combineer tip, niet alleen met de negligés staan deze kimono’s beeldig, maar combineer zo’n kimono ook eens met een mooi hemdje en draag m op je favoriete jeans. Voilà, setje erbij. Of combineer je LingaDore kimono eens met je badpak op vakantie.

 

LingaDore Night slipdresses

Heb je de LingaDore Night slipdresses al gezien? Daar slip je zo in en ook zo weer uit. Zeg nou zelf, slippertjes…we houden ervan. Teenslippertjes, slipdresses, allemaal lekkere luchtige zaken. Gewoon af en toe de bocht uitvliegen is weleens heerlijk. Afijn, met een slipdress aan van LingaDore sta jij gewoon je vrouwtje, al vlieg je af en toe uit de bocht. Je blijft er gewoon goed uitzien in zo’n fijn niemendalletje.

 

LingaDore Night chemises

De LingaDore Night chemises zorgen ervoor dat de mannen die ook de curves kunnen volgen, volledig uit de bocht vliegen. Wij zijn fan van het gezegde: iedere man kan op een rechte weg rijden, maar een echte man kan ook omgaan met de bochten. Oftewel: echte mannen houden van curves! Chemie, chemise…hè?? Het is een sjiek woord voor een nachthemd, of een mooi woord voor een heerlijk sexy onderjurkje. Nou wees gerust, de chemie is gegarandeerd als je een nachthemd aan hebt van LingaDore. Er is geen houden aan!

 

De LingaDore Night Outlet heb je gevonden

Bij Dutch Designers Outlet kan je je wentelen in de collectie van LingaDore Night. De nachtmode waarin jij je de koningin van the bedroom bent. Of je nu een pyjama, een négligé, een chemise of -doe maar gewoon- een fijn nachthemd of mooie kimono zoekt, wij hebben het voor je op voorraad. Als jij je favoriete Lingadore nachtmode item op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan brengen wij je heerlijke koninginnen item diezelfde dag nog naar de post! Dreams do come true!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!