Zoekfilter

Elbrina Lingerie

Met Elbrina lingerie haal je als bewuste shopper garanties in huis. Garanties voor functionaliteit, voor mooie ontwerpen en voor maximale ondersteuning bijvoorbeeld. Dit is Nederlands design zoals we het graag zien: slim ontwerp zonder kapsones en overbodige toestanden, met alles dat je nodig hebt voor een dag onbezorgd rondlopen in lingerie die gezien mag worden. Ook zoiets fijns, zeker als je de grootste lingerie outlet van Nederland en België bent: Elbrina houdt de prijzen net zo bescheiden als haar geraffineerde ontwerp. Alleen maar voordeel voor jou dus, in een collectie die absoluut even je aandacht verdient.

Bekijk ook: Grote maten bh's | Sapph Black | Lingadore


Een Elbrina bh is je op het lijf geschreven 

Elbrina bh’s zijn stuk voor stuk pareltjes van vakmanschap. Dat zie je direct als je kijkt naar de balans tussen mooie sierlijke lijnen in het ontwerp, die jouw figuur op haar mooist voor de dag laten komen. Zwart en wit voeren de boventoon in een collectie Elbrina bh’s die basic design perfect combineren met chique klassieke vormen en materialen. Denk aan kant en zacht glanzende stoffen, maar dan zo verwerkt dat je Elbrina bh op elk naadje en bij elk bandje zo zacht en aangenaam mogelijk aanvoelt. Daarbij maakt het niet uit of je speciaal op zoek bent naar een Elbrina voedings bh, of gewoon geen genoegen neemt met minder dan het beste, om wat voor bh het ook gaat. Reken op top ondersteuning en heerlijk draagcomfort, want Elbrina bh’s komen voort uit een lange traditie van respect voor vakwerk.

 

Elbrina ondergoed sluit aan op je vorm, smaak en budget

Gelukkig voor ons allemaal maakt Elbrina meer dan alleen bh’s, dus ook voor de meest comfortabele design slips kun je altijd terecht bij dit Hollandse merk. Een compleet assortiment dames lingerie ligt op je te wachten, want Elbrina ondergoed past dezelfde strenge eisen die gelden voor haar bh’s toe op elke slip die de ateliers verlaat. Vertrouw dus ook hier op de aandacht voor details en comfort die Elbrina je belooft en kies de mooiste match in Elbrina ondergoed die je kunt vinden.  Een zeer compleet spectrum aan maten ligt op je te wachten, waardoor Dutch Designers Outlet elke vrouw een Elbrina setje kan bieden dat letterlijk precies aansluit op jouw unieke vorm en jouw unieke smaak. Dit is dames lingerie van het hoogste niveau, dus als wij er nou eens voor zorgen dat de prijs van ons Elbrina dames ondergoed ook nog precies aansluit op jouw budget, dan moet het wel heel raar lopen als jij hier niet met een diep tevreden gevoel je ideale Elbrina bh’s en slips kunt vinden!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!