Een bomain tankini geeft je lijf een lift

Bomain beachwear snapt het gewoon. Een beetje beachwear merk heeft tegenwoordig ook tankini’s in het assortiment. Zo ook Bomain. Dames, jullie zijn natuurlijk kieskeurig, weten wij, vandaar ons enorme assortiment. Waar de bikini weinig aan de fantasie overlaat en een badpak soms net teveel stof heeft, is de tankini een mooie tussenvorm. Bedekt precies wat jij wil, als je je niet strandklaar voelt, maar wel een enorme behoefte hebt om bij te tanken in de zon. Wat wij trouwens enorm handig vinden: dat tankini topje kan je ook heel handig combineren met een spijkershort, een leuk rokje of een mooie lange zomerrok. Dus eigenlijk koop je met een tankini gelijk meerdere outfits.


Bomain baadt mee met de leukste tankini’s

Bomain is een heel fijn merk in dat enorme assortiment van ons, je hebt dat inmiddels al zelf gezien. Wij zijn fan van de Bomain tankini. Zoals gezegd, koop je meerdere outfits in één keer. En, je hoeft niet na te denken als je op pad gaat met je ticket to the tropics. Dan laten we even in het midden of je met Gerard Joling op stap bent, of een lekkere tropische verrassing aan je arm hebt hangen, of dat je écht van de tropen gaat genieten. Maar een Bomain tankini is bij alle drie de opties een must. Gerard houdt van opvallen, jouw tropische verrassing wil zijn ogen wel uitkijken en in de Tropen is het warm, dus is een niemendalletje wel prettig. Vergeet dan niet te smeren met factor sun-totaal-block, dan blijf je beeldig in je tankini van Bomain.

 

De Bomain tankini outlet, daar tank je voordelig nieuwe outfits!

Over bijtanken gesproken: de tankini’s van Bomain hebben namen die je zo naar de tropen meenemen. Wat dacht je van de Tankini Seychellen, of de Galapagos Tankini? Een droom in je winkelmandje… en dan ook nog eens zo lekker geprijsd! Dat kunnen we wel bij Dutch Designers Outlet. Wat wij nu heel erg de bom vinden aan dit merk, is dat zij spelen met prints, kleuren en uitstraling. Zo is er een mooie jeans look tankini, een brutale zebraprint, maar ook een pauwenprint voor de die-hard flaneerladies onder ons. Geef jezelf dus een reisje in de vorm van een Bomain tankini cadeau.Doe je dat op maandag tot en met vrijdag voor vieren, sturen wij je pakketje diezelfde dag nog op. Naar de tropen als het moet!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!