Zoekfilter

Charlie Choe in de sale

Meet Charlie Choe. Dit fijne en oer-Hollandse merk maakt leuke, hippe nachtkleding voor iedereen die comfortabele bedmode zoekt. Laat Dutch Designers Outlet vanaf heden nou dé Charlie Choe outlet zijn! De ontwerpers zijn ooit begonnen met het ontwerpen van pyjama’s omdat zij maar geen leuke nachtmode konden vinden. “Dan doen we het maar zelf,” werd er gedacht. En Charlie Choe was geboren. De Charlie Choe collectie trek je aan… en vervolgens nooit meer uit. En waarom zou je ook? Je ligt er namelijk beeldig bij in de Charlie Choe collectie. En het zit ook lekker, dus op de bank val je ook niet uit de toon in Charlie Choe.De nieuwe collectie van Charlie Choe

Charlie Choe nieuwe collectie bestaat uit pyjama’s, shortama’s en nachthemden voor haar, hem en voor je kids. Lekkere, comfortabele stoffen met stretch zorgen ervoor dat de pyjama’s heerlijk zitten, én liggen, das het belangrijkste natuurlijk. De keuze in printjes is enorm. Van romantische bloemen tot grafische zwart/wit prints en zelfs heerlijk namaste prints. Hè, een yoga pyjama? Tuurlijk, dat kan ook hoor! De collectie is heel uitgebreid, dus slagen is geen probleem bij dit fijne nachtmode merk.

 

Sexy met Charlie Choe in bed

Sexy op de bank in een pyjama? Ja hoor, dat kan met een echte Charlie Choe shortama. Klinkt niet als een pyjama, maar dat is het wel. Een sexy hemdje en lekker shortje zorgt ervoor dat je als een nachtgodin tussen de lakens glijdt. En wat dacht je van je partner in een lekkere comfy pyjama, maar waarin je wel zijn of haar sterke punten mooi ziet uitkomen? Daar zorgt Charlie Choe ook voor! Wil je toch echt de broek niet aan in bed? Kies dan voor een nachthemd van Charlie. Ook solo lig je er prachtig bij met een Charlie Choe aan. Echt, je hebt niemand meer nodig als je Charlie Choe in bed hebt.

 

De Charlie Choe outlet

Charlie Choe’s nieuwste collectie vind je nu bij Dutch Designers Outlet. En daar zijn we trots op. Steeds meer Nederlandse merken vinden een mooie plek op onze website. Wat wij helemaal te gek vinden? Als iedereen straks beeldig ligt te zijn in bed. Jullie komen er vast nooit meer uit! Naja, wissel af en toe van pyjama! Want de collectie van Charlie Choe is groot genoeg, en de prijsjes heel fijn, om meerdere Charlie Choes te bezitten! Bij Dutch Designers Outlet bestel je je nieuwste Charlie Choe pyjama dag en nacht. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, pakken wij die pyjama dezelfde dag nog voor je in en op de post. Zodat jij je bed bijna niet uit hoeft! Dus hup hup, de laptop mee het bed in en lekker surfen op onze site!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!