Over Dutch Designers Outlet

In de bruisende (online) wereld van de mode-industrie, waar trends komen en gaan, is er een bijzonder juweel dat al 15 jaar schittert met toewijding en passie - ons geliefde familiebedrijf Dutch Designers Outlet. Hoewel we misschien niet zo'n grote reus zijn die dozen schuift, hebben we iets dat grotere ondernemingen vaak missen: een diepe persoonlijke betrokkenheid bij ons vak en onze klanten.

 

Onze reis begon 18 jaar geleden, toen we ons eerste lingerie setje van Marlies Dekkers via Marktplaats verkochten. Een verkeerde maat gekocht in de winkel, maar 130 kilometer rijden om hem terug te brengen was iets te veel van het goede. In de kast laten liggen was het andere uiterste.

 

Wat begon als een bescheiden aanbod met ook andere kledingstukken uit de persoonlijke garderobe, is nu uitgegroeid tot een onderneming met een gevestigde naam in de branche. En dat allemaal dankzij onze gedrevenheid beter te worden in wat we doen, toewijding aan kwaliteit en laagdrempelige klantenservice.

 

Wat ons onderscheidt van de grotere spelers in de markt is onze persoonlijke betrokkenheid bij elke stap van het proces. Bij ons ben je geen nummer; je bent een gewaardeerde klant waar we de bestelling netjes voor inpakken.

 

Ons familiebedrijf in ondermode is dan ook niet zomaar een winkel; het is een plek waar kwaliteit, toewijding en persoonlijke betrokkenheid samenkomen om jou de beste prijs en een onvergetelijke winkelervaring te bezorgen. Dit begint al bij de kleuren op de website, de werking van de systemen tot de tape waarmee we onze verpakkingen sluiten. Niets is in ons bedrijf ondoordacht maar heel fijn afgestemd. Gaat er toch eens iets mis, dan lossen we dit zorgvuldig voor je op. 

 

Spreken we elkaar aan de telefoon? Dan kun je op een eventueel later moment makkelijk met die persoon doorverbonden worden. We kennen je dan al een beetje en hoeven niet eerst een dossier te openen om te weten wat er speelt. Dat praat een stuk makkelijker!

 

We proberen ons dan ook in te te leven in ieders situatie en begrijpen daardoor beter hun behoeften en bieden persoonlijk advies. Dat is de kracht van een familiebedrijf: we zijn niet slechts een gezichtsloze organisatie, maar een organisatie die de boel samen draaiende houdt.

 

Of je nu al jaren een trouwe klant bent of Dutch Designers Outlet pas net ontdekt, we willen je bedanken voor je steun en vertrouwen. Samen blijven we groeien en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!