Badmode trends 2024

Badmode trends 2024
SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Wat is beter bikini of badpak?

Bij de keuze tussen een bikini of badpak draait het om persoonlijke voorkeur en comfort. Een bikini accentueert de taille en biedt meer bewegingsvrijheid, maar sommigen geven de voorkeur aan het meer bedekte gevoel van een badpak. Badpakken zijn vaak voorzien van ingebouwde beugels voor extra ondersteuning in het borstgedeelte. Het is belangrijk om zwemkleding te kiezen die je zelfvertrouwen geeft en waarin je je prettig voelt.

Is een tankini beter dan een badpak of bikini?

Onder dames badmode maken we een onderscheid tussen drie verschillende mogelijkheden: de bikini, het badpak en de tankini. Het is de vraag of een tankini beter is dan een bikinitop of dat je überhaupt wel een keuze tussen deze drie opties moet maken. Het is interessant om ze allee drie in jouw garderobe te hebben hangen zodat je het type zwemkleding kunt afstemmen op de situatie die zich voordoet.

service
apr 4, 2024

Goedendag fijne lezer, fijn je hier te verwelkomen bij een nieuw college van Dutch Designers Outlet haar Lingerie en Badmode expert. Zien en gezien worden. Een begrip dat steeds vaker van toepassing is wanneer we het aanbod met badmode onder de loep nemen. Elk jaar opnieuw zijn mensen dan ook ontzettend nieuwsgierig naar wat nu de belangrijkste nieuwe trends zijn van het moment. Ben jij ook één van deze mensen en wil je de belangrijkste badmode trends 2024 ontdekken? We hebben ze voor jou verzameld in dit blogartikel! 

De kanten bikini is helemaal terug

Kanten bikini's kunnen bestempeld worden als een absoluut icoon onder de badmode. Tijdens de zomer van 2024 zijn ze weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest! Bedenk zelf maar eens hoeveel dames er vandaag de dag lekker casual gekleed gaan met daaronder prachtige, kanten lingerie.

De voorspelling is dat kanten bikini's helemaal klaar zijn om de nationale en internationale stranden te veroveren in 2024. Voor kanten badmode geldt dat ze niet alleen prachtig ogen maar ook lekker soepel en van duurzaam materiaal zijn. Ben jij van plan om een kanten bikini of badpak te kopen? Dan kan je jezelf bestempelen als één van dé trendsetters op het gebied van badmode in 2024.

Een stevig extra vleugje romantiek

Zowel voor de badmode trends 2024 als in andere jaren geldt dat vaak de vraag wordt gesteld 'hoe romantisch kan badmode zijn'? Voor de zomer van 2024 wordt voorspeld dat er heel wat romantische stijlen te spotten zullen zijn. Badmode met romantische dessins is sowieso altijd ontzettend populair maar, de line-up die verschillende merken klaar hebben staan voor dit jaar is er toch eentje die extra in het oog springt.

De romantische stijlen en kleuren waar je op kan rekenen binnen het aanbod met badmode spreken ongetwijfeld een erg uitgebreide doelgroep aan. De extra vorm en afwerking van deze badmode is dan ook nagenoeg volledig af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur. Ga je voor een klassiek ontwerp of kies je voor een wat meer gedurfde afwerking? In beide gevallen biedt het aanbod met romantische badmode het je dit jaar allemaal.

Maak kennis met een ruime waaier aan extra bijzondere stoffen

De badmode trends 2024 maken duidelijk dat het niet allemaal draait om wie het mooiste printje draagt. Ook de mooiste, meest bijzondere of exclusieve stof lijkt meer dan ooit een belangrijk aandachtspunt te zijn. Voor 2024 geldt dat er verschillende voorspellingen zijn: opvallende, shiny gouden mesh bikini's en parelmoer bikini's lijken deze zomer het strand te zullen veroveren. Maar ook ook hier geldt dat de kanten bikini’s niet mogen ontbreken in het lijstje met absolute top badmode trends 2024. 

De altijd stijlvolle, zwarte badmode 

De keuze voor zwarte badmode is er één die al heel wat jaren opduikt in de lijst met bikini trends. Ook in de lijst met badmode trends 2024 mag deze dus niet ontbreken. Ongeacht de leeftijd of de seizoentrend is zwart een kleur die er zich altijd uitstekend toe leent om gedragen te worden. Vergelijkbaar met "the little black dress" hoort eigenlijk elke vrouw een zwarte bikini in haar kledingkast te hebben hangen.

Bikinitop variatie

De variatie aan bikini topjes is tegenwoordig uitgebreider dan ooit. Je hebt een keuze tussen de beugel bikinitop, een halter bikini top of een stijlvolle bandeau. Ook de triangel bikinitop maakt een comeback. Liever een bikinitop zonder beugel? Geen probleem! In onze shop heb je de optie om te filteren op jouw favoriete model, kleur en maat. Ook de klassieke bikini’s die zich kenmerken door de “never out of style” look gaan het dit jaar uiteraard als vanouds weer prima doen.

Ook de dierenprint bikini’s zijn terug! 

Vrouwen houden ervan om ze te dragen terwijl ook mannen er vaak opvallend weinig bezwaren blijken over te hebben. De dierenprint bikini’s mogen absoluut niet ontbreken op de lijst met badmode trends 2024. De populairste dierenprints binnen de badmode zijn toch altijd wel de luipaard print bikini's, slangen print bikini's, tijger print bikini's, jaguar print bikini's en zebra print bikini's.

Swingend de zomer in met bikini trends

Het dragen van dierenprint badmode zorgt er niet alleen voor dat je kan rekenen op een geweldig mooie en sexy uitstraling, ze is ook op ontzettend veel verschillende manieren te combineren. Combineer een dierlijke bikinitop met een leuke jeans short en je bent niet alleen mee met één van de belangrijkste badmode trends 2024, maar je hebt ook meteen een perfecte festivaloutfit!

Crochet Chic, één van de snelst opkomende bikini trends 

Eén van de snelst opkomende trends van de voorbije jaren is ongetwijfeld 'crochet chick'. Ook in de lijst met badmode trends 2024 mag ze niet ontbreken. Crochet is ook zeker niet (meer) alleen voor bohemian kleding, maar ook voor de strandmode van dit seizoen. Voor de crochet bikini geldt dat ze ervoor zorgt dat de boho beach vibes naar voren worden gebracht. De gehaakte details zijn verantwoordelijk voor een luchtige uitstraling, perfect voor die warme, zomerse dagen aan het water.

Binnen het crochet chick aanbod maken we uiteraard een onderscheid tussen tal van verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor de ingetogen tinten waar de relaxte boho-stijl zich door kenmerkt, maar kan je ook de zomer vieren met lekker levendige kleuren. Hoe het ook zij, de crochet bikini kan met recht en rede bestempeld worden als een absolute must-have wanneer je in 2024 wil kunnen rekenen op een echt trendy beach look.

Vooral opvallende badmode domineert

Alle belangrijke badmode trends 2024 lijken eigenlijk perfect in lijn te liggen met elkaar. Dit betekent dat niet alleen bijzondere materiaal, maar ook dat meer exclusieve of opvallende prints de hoofdmoot uitmaken. Ook de romantische touch waar je bij heel wat nagelnieuwe badmode op kan rekenen is er één die dit statement alleen maar extra kracht lijkt bij te zetten.

Strandmode staat hoog in de lijst met swimwear trends

Onder strandmode wordt kleding verstaan die ontworpen is voor óp het strand. Bijvoorbeeld een kaftan. Dat is een soort lange jurk die je prima kunt dragen over jouw badpak of bikini. Een tuniek over een bikini is ook erg geliefd en beide staan er om bekend dat ze gemaakt zijn van licht, luchtig materiaal. Ideaal om te dragen terwijl je over de boulevard flaneert of in de schaduw op onze Instagram pagina scrolled.

Badpak- vs Bikinitrends

Een hete strijd hoeft het niet te worden hoor. Kies lekker wat jij prettig vindt zitten en waar jij je zelfverzekerd in voelt. Want dat is eigenlijk het enige wat telt. Maar onder de bikinitrends is wel wat meer te variëren doordat een bikini uit twee delen bestaat. Zo kun je een high waist bikini broekje combineren met een triangel bikini top terwijl een ander bikinibroekje net zo makkelijk is te matchen. Met een badpak zit je toch aan één stuk stof (natuurlijk wel van het beste materiaal!).

In ons assortiment vindt je bikini setjes, bikini tops en een los bikinibroekje van allerlei soorten materiaal. Mix and Match en start je eigen dames bikini trends!

Klaar voor de vakantie?

Waar ook ter wereld en welke kust of welk zwembad je ook kiest. Meegaan met de bikinitrends kun je overal. En of je nu voor een badpak of bikini kiest, je kunt in onze online shop pagina's vol badkleding vinden voor een hele kleine prijs. Gebruik de filters en je hebt meer tijd over voor aan het water. Gekozen voor badmode die we je zojuist hebben voorgesteld? Dan ben je helemaal mee met de belangrijkste badmode trends 2024!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Wat is beter bikini of badpak?

Bij de keuze tussen een bikini of badpak draait het om persoonlijke voorkeur en comfort. Een bikini accentueert de taille en biedt meer bewegingsvrijheid, maar sommigen geven de voorkeur aan het meer bedekte gevoel van een badpak. Badpakken zijn vaak voorzien van ingebouwde beugels voor extra ondersteuning in het borstgedeelte. Het is belangrijk om zwemkleding te kiezen die je zelfvertrouwen geeft en waarin je je prettig voelt.

Is een tankini beter dan een badpak of bikini?

Onder dames badmode maken we een onderscheid tussen drie verschillende mogelijkheden: de bikini, het badpak en de tankini. Het is de vraag of een tankini beter is dan een bikinitop of dat je überhaupt wel een keuze tussen deze drie opties moet maken. Het is interessant om ze allee drie in jouw garderobe te hebben hangen zodat je het type zwemkleding kunt afstemmen op de situatie die zich voordoet.

service

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!