Wat voor een bikini maakt je slank?

jun 1, 2021

Goedendag lieve dames, welkom bij mijn college drieluik over de best passende en fijne badmode éver. Als je nu zegt: ‘drieluik, drieluik?’ dan verwijs ik jullie graag naar mijn parmantige uitleg van de beste tips, als je als dame met weelderige vormen een badpak wil aanschaffen en hoe je als fijne vriendin van Dutch Designers Outlet dat oh zo mooie buikje toch een beetje wil bedekken. Maar ik was nog niet uitgesproken over de vele voordelen van mooie badmode die je slank maakt. Dus hier is deel drie!

 

Het slanke bikini dieet

Er ligt een behoefte om een bikini te vinden die je slank maakt. Nu is het zo dat, tenzij je op een ik-eet-een-bikini-dieet gaat, je niet slanker wordt van het dragen van een bikini. Een bikini eten raad ik overigens ook af, daar ga je van verstoppen dunkt me. Maar we kunnen natuurlijk wel optische trucjes toepassen waardoor het líjkt dat je slanker bent. Als het ware houden we de ogen een beetje voor de gek, waardoor de hersenen iets anders denken te zien dan ze zien. En dat allemaal zonder Instagram filters of bikini-modus filters. Hoe dan?

 

Welke bikini bij welk figuur

Zoals ik al in eerdere colleges aangaf, zijn de mensendames in verschillende vormen onder te brengen. Dit heb ik niet zelf bedacht, in mijn hondenleven zijn de dames immers vooral herkenbaar aan het soort hond en ras, maar in diverse damesonderzoeken menselijkerwijs, zijn er een aantal vormen te onderscheiden. Zo zijn er het appel-figuur, het peren-figuur, het rechte figuur en de zandloper. Persoonlijk zet ik graag mijn tanden in alle figuren, maar om juist te zorgen voor een optische truc om de appel meer als peer of zandloper te zien is deze vergelijking wellicht handig.

 

Bikini voor de appel

We beginnen met de bikini die je slank maakt voor de appeltjes. Je hebt een brede taille en slanke benen, waardoor je een heel klein beetje op een appelvorm lijkt. Daarbij kan je zowel kleine mandarijntjes als een paar mooie volle meloenen hebben als borsten. Kortom een fruitmand vol, maar wel met heerlijke dingen. Om je buikje wat minder op te laten vallen raadt uw besnuffelde vrind aan geen tankini te kopen. Daarin lijkt je buik namelijk groter. Nee, je moet de nadruk naar je benen verplaatsen, dat zijn je sterke punten. Hou het daarom rustig. Kies met een appelfiguur ook geen bikini met kleine prints, ook dat benadrukt juist de uitdagingen die je wil verdoezelen. Ga voor grote kleurvlakken, effen kleuren en grote prints. Wat je wel kan doen is kiezen voor een bikini met een mooi hoog broekje. Dat is trouwens ook helemaal weer in de mode, en bij Dutch Designers Outlet vind je heel veel van die bikinibroekjes! Let verder op de uitsnede van het broekje, kies liever voor een iets hoger gesneden broekje om de lengte van je benen te benadrukken.

 

Slankmakende bikini’s voor een peerfiguur

Ben je meer een dame met smalle schouders en volle billen en bovenbenen? Dan noemen we dat de peer-shape. Jouw figuur komt het mooiste uit met een tankini, omdat dát de aandacht verlegt van je benen naar je taille. Hallo zandloper! Verder is voor jou, zeker als je smalle schouders hebt, de bandeautop helemaal fantastisch. Kies een bikinitop met veel frutsels, versieringen, franjes et cetera. Dat verlegt de aandacht naar je bovenkant en zo is je figuur optisch in balans. Laat vooral je borsten shinen als peer en kies voor een fel bikinitopje en mooie prints. Voor een bikinibroekje voor het peer-figuur: hoog opgesneden is the best, volgens uw welgemeende hondentipgever.

 

Slankmakende bikini voor de korte dame

Ben je kleiner dan gemiddeld? Kies dan een bikini met een strikslip en hoog opgesneden broekje, dan lijk je langer. Hele hoge retro bikini broekjes zijn hiervoor ook top. En kies voor stevige en effen kleuren. Want kleine dessins als bloemetjes, stipjes en streepjes laten je nog kleiner lijken. Ik ben trouwens gek op kleine dames, want die staan gelijk op de aaihoogte waar ik van hou als poedel met knuffel fetish.

 

Bikini die het rechte en zandloper figuur slanker doet lijken

Ben je niet gezegend met vrouwelijke rondingen, maar eerder een dame met mooie lijnen en een taille die net zo breed -of smal- is als je schouders en heupen? Grote kans dat je dan een zogenaamd recht figuur hebt. Dan zegt uw kwispelende lingerie goeroe: creëer rondingen. Vooral met een bikini kan dat goed. Kies niet voor een bikini in één kleur. Nee, voor jou zijn nu juist al die leuke dessins perfect. Je kan heel veel aan op bikini gebied. De monokini is perfect voor jou, of wat dacht je van een top met afgeronde lijnen? Zoals een haltertop of een mooie triangeltop. Blijf een beetje weg van de bandeautop, want die zorgt er juist voor dat je weer rechter lijkt. Een bikini met beugels is voor jou ook perfect. Kies trouwens wel voor patronen met vloeiende patronen, verticale streepjes of dessins, en ga voor franjes, ruches, touwtjes en accessoires. Alles wat beweegt is goed. Kies voor een bikinibroekje met een riem of driehoekige vorm. Jawel, je bent zo net de nieuwe Bond girl die uit de zee oprijst.

 

Ben je ook nog eens lang met eindeloze lange benen? Dan ben ik als koningspoedel de jouwe, want die lange benen heb ik ook. Benadrukken dus die handel! Een bikini met een short staat je prachtig, en kies voor mooie golvende dessins. Prik een grote strik op je bikini en kies voor touwtjes in je bikinibroekje en oh lala, de strandgodin met een slankmakend figuur paradeert de vakantie in!

 

Zandlopers geven het strand bikini allures

Ben jij gezegend met billen, taille en borsten. Hoera! Dan heb jij een zandloperfiguur! Eigenlijk kan jij alles wel dragen als het gaat om bikini’s. Wat ik als vrolijke viervoeter af zou raden is een short als bikinibroekje, ze maken de billen nog ronder. Als je dat wel wil, mijn zegen heb je gelijk! Ga niet voor een badpak of monokini, maar zeker wel voor de bikini of tankini. Dat kleine beetje bloot rond de taille geeft dat wauwie-effect. Hou alles fijn in balans door een bikini als setje te kopen. Mix and match is beter voor de lange lijzen. Kies ook niet voor een grote print, maar kies wel voor halterbikini’s en triangelbikini’s, dan is je figuur helemaal in balans. En lijk je dus slanker!

 

Slankmakende zwembroekjes

Tot slot: ik ben vóór deze hele nieuwe revival die ik om mij heen hoor blaffen: de body positivity beweging. Wat mij als harige toeschouwers hogelijk verrast, is dat er toch elke keer weer minpuntjes worden gevonden als het gaat om jullie eigen lijf. Volgens mij is uitstraling belangrijker dan maten en kun je met de pluspunten die je hebt (die je veel meer hebt, neem dat maar van mij aan) de eventuele minpuntjes prima verdoezelen. En laten we nu wel wezen, ik zie toch veel meer heren met vooruitgestoken buik, parmantig gestoken in een zwembroekje, trots over het strand paraderen. Dus koop uw slankmakende bikini gerust bij mijn buurtjes, Dutch Designers Outlet. Oh en gooi er dan ook een zwembroekje bij voor de man, een slankmakende uiteraard 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!