Badpak of Bikini

Badpak of Bikini
SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welk badpak als je een buikje hebt?

Als je een buikje hebt en op zoek bent naar een badpak dat flatterend en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. Begin met het bepalen wat voor een type figuur je hebt. Zo kun je jouw lichaam een beetje vergelijken met een banaan, appel of peer. Want voor ieder type lichaam hebben we een avies op maat uitgewerkt in ons blog: Welk badpak als je een buikje hebt?

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Welke kleur bikini bij bleke huid?

Voor mensen met een bleke huid kunnen zachte kleuren zoals pastelroze, lichtblauw, mintgroen of perzik een flatterende keuze zijn. Deze kleuren kunnen de teint opfleuren zonder te veel contrast te creëren. Ook neutrale tinten zoals beige, taupe of lichtgrijs kunnen een mooie optie zijn voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Wat is beter bikini of badpak?

Bij de keuze tussen een bikini of badpak draait het om persoonlijke voorkeur en comfort. Een bikini accentueert de taille en biedt meer bewegingsvrijheid, maar sommigen geven de voorkeur aan het meer bedekte gevoel van een badpak. Badpakken zijn vaak voorzien van ingebouwde beugels voor extra ondersteuning in het borstgedeelte. Het is belangrijk om zwemkleding te kiezen die je zelfvertrouwen geeft en waarin je je prettig voelt.

service
apr 8, 2024

Goedendag fijne lezer, fijn je hier te verwelkomen bij een nieuw college van Dutch Designers Outlet haar Lingerie en Badmode expert. Dit blog geeft je tips voor het maken van de juiste keuze: badpak of bikini. Het is namelijk een vraag die ieder jaar met de komst van de lente steeds vaker in onze inbox verschijnt. In dit blogartikel wegen we alle pro’s en contra’s van badpakken en bikini’s tegenover elkaar af!

Verlies het doel van je zwemkleding niet uit het oog 

Het lijkt misschien in eerste instantie een beetje vreemd. Hoe kan je nu een doel hebben voor wat het kopen van een badpak of bikini betreft? Toch kan dat en zul je dat moeten hebben. Ben jij bijvoorbeeld iemand die graag zwemt? Dan kan een sportief badpak de meest logische keuze zijn. Zo verlies je niet meteen je bikinitop wanneer je wil duiken!

Zonnen in stijl

Voor andere dames geldt dan weer dat ze vooral op zoek zijn naar badmode die ze kunnen dragen wanneer ze lekker willen zonnen op een welverdiende vakantie. Wil jij ook graag op de stranden rond kunnen paraderen met een mooi, bruin kleurtje? Dan zal de keus voor een bandeau bikini al snel zijn gemaakt. Met een badpak kan je immers dat mooi gebruinde buikje wel vergeten…

Lichaamsfiguur: bikini vs badpak 

Bij het kopen van badmode is het altijd slim om even stil te staan bij jouw lichaamsfiguur. Stel jezelf wat dit betreft dan ook altijd de vraag welke punten van je lichaam je precies wil benadrukken. Voor een badpak geldt bijvoorbeeld dat ze je optisch langer kan maken. Daar tegenover staat dat een bikini ervoor zorgt dat je borsten beter uitkomen. Voor de mini-bikini en een laag uitgesneden badpak geldt bovendien dat ze lang niet voor iedereen even flatterend zijn. Bedenk jezelf dus altijd goed welk type badkleding voor jou wel of niet geschikt is.

Badpak of bikini? Denk ook aan de maat van je borsten!

De maat van je borsten is ontzettend belangrijk bij het uitkiezen van badmode. Beschik je over vrij kleine borsten? Dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld een triangel bikinitop of een halterbikini. Wil je graag wat meer volume realiseren? Dan kies je wellicht beter voor een push-up effect. Hebben je borsten juist meer volume? In dat geval kan de keuze voor een bikini of badpak met stevige cup en dito bandjes snel zijn gemaakt. Zo worden je borsten op de meest optimale manier bij elkaar gehouden.

De buik als leidende factor bij de keuze tussen een badpak of bikini 

Voor heel wat dames geldt dat ze ontevreden zijn over hun buik. Door te kiezen voor een mooie en stevig badpak van het merk Bomain (met eventueel een diep decolleté) is het mogelijk om deze aan het oog te onttrekken. Heb je een buikje? Kies dan altijd voor egale kleuren. De aanwezigheid van printjes kunnen er juist voor zorgen dat je voller gaat lijken.

Happy Belly

Ben je best tevreden over je buik, maar niet over je wat kortere benen? In dat geval is een badpak de meest voor de hand liggende keuze omdat deze je optisch langer maakt. Wil je toch kunnen rekenen op een mooie, bruine buik tijdens de zomer? In dat geval kan de keuze voor een hoog uitgesneden bikinibroekje altijd een interessante keuze zijn om te maken.

Geen taille? Een badpak met riem biedt de oplossing

Ben je van mening dat je geen taille hebt? Dan is een badpak met riempje een interessante optie om te overwegen. Heb je brede heupen? Maak je daar niet druk om, brede heupen zijn meer dan ooit helemaal hip! Ben je toch niet echt tevreden? Dan kan je altijd nog gebruikmaken van strand kleding als je over het strand wil wandelen. Het maakt je zelfverzekerd en geeft je een onweerstaanbare look.

Geschikt badpak of bikini voor iedereen en ieder figuur

Of je nu een badpak of bikini gaat kopen, hou er altijd rekening mee dat je jezelf afvraagt welke punten van jouw figuur benadrukt moeten worden. Of welke juist niet! Wil je er voor zorgen dat je borsten groter gaan lijken? Dan kies je voor een bikini met push up. Of heb je grote borsten die wat extra ondersteuning nodig hebben? In dat geval is een bikini met beugel zeker aan te raden.

Badpak of bikini? Beiden zijn een must om te hebben! 

Eigenlijk moet je zowel een bikini als badpak in jouw zwemkleding collectie hebben. De reden is eenvoudig: de situatie waarin je een bikini of badpak draagt kan nogal verschillen. Als je baantje gaat trekken in het zwembad is een badpak comfortabeler terwijl je op het strand misschien juist wat wil bijkleuren: dan is de bikini is de ideale badkleding.

Het maakt niet uit of je voor een bikini kiest

In de eerste plaats is het belangrijk dat wat je ook kiest, een bikini of badpak, het comfortabel moet zitten. Je moet je zelfverzekerd voelen. Dus als je twijfel hebt of jouw figuur wel geschikt is voor de vorm van de gekozen zwemkleding, maar jij je mooier dan ooit voelt; ga ervoor, mijn steun heb je! Je mag ook altijd naar onze klantenservice bellen voor advies. Ik heb je graag.

Een laatste tip

Zwemkleding en strandkleding is, net als lingerie, vandaag de dag gewoon onderdeel van fashion. Behalve dat je let op de pasvorm kun je ook kijken naar de combinatie tussen het bikinibroekje en bikinitopje. Onze swimwear collectie is uitgebreid genoeg waardoor je hele mooie Mix and Match combinaties kunt maken met kleuren, prints en de stof die is gebruikt. Laat je creativiteit de vrije loop en verras je partner met een matchende zwemshorts!

Tijd om te kiezen: bikini of badpak

Wat is beter bikini of badpak? Dat mag je voor jezelf bepalen. In ieder geval spreekt het voor zich dat zowel een badpak of bikini verkrijgbaar is in heel wat uiteenlopende uitvoeringen en stijlen. Ongeacht welke voorkeur je hebt, je zal in de collectie van onze shop altijd een exemplaar vinden die aan je wensen voldoet. Het zwemkleding assortiment is bij Dutch Designers Outlet het hele jaar verkrijgbaar, ook in de winter seizoen!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welk badpak als je een buikje hebt?

Als je een buikje hebt en op zoek bent naar een badpak dat flatterend en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. Begin met het bepalen wat voor een type figuur je hebt. Zo kun je jouw lichaam een beetje vergelijken met een banaan, appel of peer. Want voor ieder type lichaam hebben we een avies op maat uitgewerkt in ons blog: Welk badpak als je een buikje hebt?

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Welke kleur bikini bij bleke huid?

Voor mensen met een bleke huid kunnen zachte kleuren zoals pastelroze, lichtblauw, mintgroen of perzik een flatterende keuze zijn. Deze kleuren kunnen de teint opfleuren zonder te veel contrast te creëren. Ook neutrale tinten zoals beige, taupe of lichtgrijs kunnen een mooie optie zijn voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Wat is beter bikini of badpak?

Bij de keuze tussen een bikini of badpak draait het om persoonlijke voorkeur en comfort. Een bikini accentueert de taille en biedt meer bewegingsvrijheid, maar sommigen geven de voorkeur aan het meer bedekte gevoel van een badpak. Badpakken zijn vaak voorzien van ingebouwde beugels voor extra ondersteuning in het borstgedeelte. Het is belangrijk om zwemkleding te kiezen die je zelfvertrouwen geeft en waarin je je prettig voelt.

service

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!