Zoekfilter

Tom Tailor heren boxershorts

Tom Tailor, aangenaam. Heren ondergoed, dat echt goed is. Gewoon goede shorts, boxers en onderbroeken, oftewel slips. Dat ben je natuurlijk ook gewend van deze webshop. Dit merk heeft een paar lossere boxershorts, maar vooral strakke heren boxers en herenslips in een fantastische pasvorm. Niet zo gek als je je bedenkt dat Tom Tailor ondergoed gemaakt wordt door vrije geesten, ontdekkers en creatieven. Zij hebben het zo bedacht en gemaakt dat jouw ondergoed gewoon gezien mag worden én dat het perfect zit.Als je Tom Tailor onderbroek maar goed zit

Een onderbroek is een onderbroek zou je denken. Ja, maar Tom Tailor wilde daarom wel het beste ondergoed maken. Van dat heren ondergoed dat lekker zit, niet knelt, je hele zaakje toch goed in het netje houdt én prettig is om te zien. Dat is gelukt. Denk nu niet dat dat simpel is. Bij zowel dames ondergoed als bij heren ondergoed komt er toch iets meer kijken. De snit is belangrijk en vooral dat je niet het gevoel hebt een tijd op een vochtig bankje te hebben gezeten als jij je ondergoed aan hebt. Luchtig en zacht moet het zijn. De Tom Tailor onderbroek maakt dit waar. En wat fijn is, Tom Tailor onderbroeken zijn opvallend onopvallend. Dus geen bananen of poppetjes. Nee, gewoon goed zwart, donkerblauw. Soms een streepje of een ruitje. Niets geks, maar daardoor wel te gek.

 

Tom Tailor shorts, daar ga je langdurig voor

Tom Tailor herenondergoed is ontwikkeld door een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend. Gestart in 1962, brengen zij een bak aan ontwerpervaring mee. Ze maken niet alleen onderkleding, maar ook bovenkleding en dameskleding. Van alle markten thuis dus en daar profiteer jij als Dutch Designers Outlet klant van. Tom Tailor wil mensen aankleden, wij willen ze graag de lingerie en ondergoed geven die daaronder past. De shorts van Tom Tailor hebben een comfortabele pasvorm en zijn vormvast. En je kan zo herkennen of je de echte Tom Tailor om je heupen hebt zitten, een logo-badge op de voorkant van de tailleband zorgt ervoor dat jij dat subtiele merkgevoel krijgt. Met shorts gemaakt van  95% katoen en 5% elastaan weet je ook dat er lekker stretch in zit en dat de billen zacht verpakt zijn.

 

Tom Tailor heren ondergoed voordeliger

Tom Tailor sluit perfect aan bij onze ambitie om écht goed herenondergoed aan te bieden. En natuurlijk, zoals je van ons gewend bent: fijne kleine prijzen voor echt prettige heren boxershorts en heren ondergoed. Tom Tailor komt vaak niet alleen. Nee de boxershorts slips en shorts zitten per twee of per vier in een mooie koker. Ben je gelijk weer even klaar en ruimt ook zo prettig op, toch?! Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Pakken wij Tom Tailor voor je in en geven je pakketje vandaag nog mee aan de postbode.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!