Zoekfilter

Dream Avenue Lingerie

Soms lopen we bij Dutch Designers Outlet tegen een merk aan waarvan de naam gewoon helemaal klopt. Dream Avenue lingerie is namelijk designer nightwear om van te dromen, of om je stoutste dromen in waar te maken – het is maar net waar je hoofd naar staat. Wie besluit om Dream Avenue lingerie te kopen bij de grootste lingerie outlet van het land moet zichzelf bovendien vast even in de arm knijpen, want ook als je onze fluisterzachte prijsjes ziet zou je kunnen denken dat je droomt...

Bekijk ook: Alle bh's | Alle onderstukkenSapph lingerie | Marlies Dekkers lingerie | After Eden lingerie


Droom lekker weg in je Dream Avenue bh

Je nieuwe Dream Avenue bh is speciaal ontworpen om twee doelen te bereiken: jij loopt rond in de schitterende maar ultracomfortabele lingerie van je dromen, terwijl je jouw geliefde er gemakkelijk slapeloze nachten in kunt bezorgen. Zou dat de echte reden zijn voor de naam Dream Avenue lingerie? Wij denken zelf in elk geval dat het ook te maken heeft met de gedroomde materiaalkeuze die de Dream Avenue strings en slips zo sierlijk aan laten sluiten bij je silhouet. Voeg daar nog aan toe dat deze dames lingerie durft te spelen met zinderende printjes en spannend lijnenspel, en je weet dat Dream Avenue lingerie kopen voelt als een droom die uit is gekomen – zeker voor de droomprijsjes die je alleen bij Dutch Designers Outlet vindt.

 

Dream Avenue lingerie kopen bij Dutch Designers Outlet

Elke collectie heeft zijn eigen prima donna’s om de show te stelen. De flink populaire Dream Avenue voorgevormde bh’s verdienen een speciale vermelding in een assortiment waar de vonken toch al vanaf springen. Geniet van precies de lift die je borsten nodig hebben, zonder ook maar een millimeter in te leveren op smaakvol verleidelijke vormgeving. Niet dat de grote keuze aan Dream Avenue bh’s op zichzelf te weinig keuze biedt hoor, want hier vind je meer spannende patronen en klassieke designs dan de doorsnee vrouw aankan. Gelukkig maar dat jij geen doorsnee dame bent dus, want Dream Avenue lingerie geeft je elke dag en elke nacht een nieuwe droom om na te jagen met luxueuze designer lingerie die je op het lijf geschreven is. Daarbij is een Dream Avenue bh de kroon op elk setje dat je combineren kunt en zijn je Dream Avenue strings je nieuwe steun en toeverlaat voor de ideale outfit onder je outfit. Nu nog zorgen dat je die topkwaliteit scoort tegen een Dutch Designers Outlet prijsje om van te dromen en voilà: Dream Avenue lingerie kopen doe je bij ons met je ogen dicht!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!