Zoekfilter

Dream Avenue lingerie

Dutch Designers Outlet is continu scherp in de zoektocht naar interessante lingerie voor interessante prijzen. Ons assortiment is breed, maar altijd stijlvol, waarmee we met recht de grootste lingerie outlet van Nederland en België zijn. Onze collectie staat bol van de bh’s, slips, boxers en ander moois, ontworpen door de bekendste designers uit de wereld van betoverende ondermode om van te dromen. Met zo’n missie kunnen we natuurlijk niet om de creaties van het merk Dream Avenue heen, dus het werd tijd om op onze schappen een beetje plaats te maken voor een merk met aandacht voor dameslingerie met kwaliteit en raffinement in overvloed.

Bekijk ook: Alle bh's | Alle onderstukkenSapph lingerie | Marlies Dekkers lingerie | After Eden lingerie


Zo veel moois voor zo weinig: ontdek hier je nieuwe Dream Avenue bh

Onze steeds verder groeiende kring van trouwe klanten weet het al jaren: bij Dutch Designers Outlet vind je altijd iets moois als het om je favoriete lingerie gaat, met een prijskaartje eraan waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen – wij zelf trouwens ook niet. Ook al verkopen we designer lingerie van hoog niveau, we zijn in de basis een outlet, dus prijsvechters zullen we altijd blijven. Juist daarom past Dream Avenue lingerie zo mooi in ons assortiment. Een blik op de exemplaren in onze webshop zegt het eigenlijk meteen: als je niet wist dat onze inkopers altijd scherp op de kwaliteit letten, dan zou je bijna niet geloven dat Dream Avenue überhaupt winst kan blijven maken tegen dit soort spotprijzen. En dan hebben we het dus nog niet eens gehad over de prachtige comfortabele kwaliteit van de gebruikte stoffen, de sierlijke lijnen van de slips en bh’s, of de sterke klassieke kleurcombinaties waar dit merk de (mode)show mee steelt. Als we de sensuele en verfijnde vormen van dameslingerie klassiekers zoals een Dream Avenue bh zelf moeten omschrijven, dan zouden we al snel uitkomen op een slogan als ‘je onderste kleding van de bovenste plank’. Voor ons is het wel duidelijk: dit merk heeft designers in dienst die begrijpen wat een vrouw graag draagt, dus welkom in de collectie Dream Avenue!

Dream Avenue is lingerie om van te dromen

Jouw nieuwe Dream Avenue bh of slip ligt bij Dutch Designers Outlet op je te wachten, dus blader maar snel door de heerlijke kleuren en de fijne weefsels van onze online collectie heen en sla je slag. Dit is designer lingerie om van te dromen, maar dan voor een prijsje waar je niet wakker van hoeft te liggen, en dat is precies waar we op mikken bij de grootste ondermode discounter die ons landje rijk is. Comfort en een sexy uitstraling gaan hand in hand bij elk nieuw ontwerp dat we ontdekken, dus eigenlijk hoef je alleen nog maar je maten en je favoriete kleur uit te zoeken om een vlijmscherpe bestelling te plaatsen waarmee je niet alleen jezelf trakteert op kwaliteit, maar ook elke toeschouwer mee verrast met een setje lingerie om van te dromen...