Felina Lingerie

We nemen het je hier bij Dutch Designers Outlet niet kwalijk als je bij de naam Felina niet meteen een lichtje opgaat, maar we vinden wel dat het hoog tijd wordt om jullie aan elkaar voor te stellen. Al meer dan 130 jaar wordt onder de naam Felina lingerie ontworpen waar vrouwen van dromen – en waar mannen van wakker liggen. Misschien verwacht je niet meteen zoveel elegant ontwerp als je denkt aan een Duits ontwerpershuis, maar wij hebben met deze buitengewone dames lingerie de titel Felina bh outlet met gepaste trots aangenomen.


Felina Rhapsody
Taupe Soft-Cup bh

69.95

Je eigen vlijmscherpe Felina bh outlet

Als je al sinds het einde van de negentiende eeuw op zoek bent naar het beste in dames lingerie, dan mag je inmiddels wel een beetje kwaliteit verwachten. Nou, laat dat ‘beetje’ maar gerust achterwege, want Felina lingerie tilt met een keur aan sierlijke slips, bh’s en grote maten bh’s de branche gerust een niveautje hoger. Dat doet Felina trouwens niet alleen hier, maar over de hele wereld, dus als Felina outlet zijn we met recht een wereldmerk in dames lingerie aan het promoten. Dat levert jou als bewuste lingerie speurder flinke voordelen op, want hier komen de wereldberoemde kwaliteitseisen van Felina samen met de bijna net zo wereldberoemde vlijmscherpe prijzen van Dutch Designers Outlet.

 

Felina lingerie belichaamt meer dan een eeuw aan ervaring

Als je terug probeert te gaan van de moderne slips en bh’s die Felina tegenwoordig maakt naar de jarretels en korsetten waarmee de firma meer dan een eeuw geleden begon, dan zie je dat kwaliteit altijd aan de basis heeft gestaan van alles dat Felina lingerie zo bijzonder maakt. Is dat dan toch een staaltje Duitse degelijkheid? Wij denken zelf dat het meer te maken heeft met ontwerpers die al langer dan een eeuw heel goed luisteren naar wat vrouwen willen. De zorgvuldigheid waarmee Felina weet te flirten met heerlijke klassieke vormen laat al zien dat hier echte vakmensen aan het werk zijn. De manier waarop al die prachtige stijlstatements worden meegetild de 21ste eeuw in verraadt dat Felina lingerie met gemak nog een eeuw kan blijven variëren op hoogwaardige dames lingerie die zonder compromissen blijft mikken op het allerbeste.

 

Een groots merk voor grote maten bh’s

Als je al zo lang meedraait in de wereld van de betere lingerie heb je inmiddels al heel wat trends en rages voorbij zien komen. Het voordeel van die ervaring is dat je je niet gauw het hoofd op hol laat jagen. Daarom durft Felina vol in te zetten op tijdloze hits, waar de collectie spectaculair mooie grote maten bh’s zeker bij hoort. Bij een grote buste wordt de pasvorm een extra belangrijke factor, want een beetje draagcomfort is vaak ver te zoeken als je niet het goede model draagt. Felina lingerie is niet bang om met de nieuwste materialen terug te keren naar klassieke lingerie voltreffers die grote maten bh’s de ruimte geven die ze verdienen. Voor slips en bh’s van een tijdloze schoonheid zit je bij Felina altijd goed, en omgekeerd zit de supercomfortabele lingerie van Felina altijd goed bij jou.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!