After Eden Body’s

Soms zit je niet helemaal lekker in je body. Dan is een After Eden body gelijk een mooie bedekkende oplossing. Naja niet helemaal…want er is veel doorzichtig aan de body’s van After Eden. Dutch Designers Outlet voert het After Eden merk al jaren en is ook erg fan van de prettige After Eden body’s in verschillende kleuren en in een hele fijne range van maten. Voor slanke dennen tot volle seksbommen, After Eden heeft dé body voor jou! Voor als je iets meer om het lijf wil hebben dan een toppie en een broekie.

- 50%

After Eden Novi
Zwart/Goud Body

39.99 20.00
- 50%

After Eden Fenne
Zwart Body

32.99 16.50
- 50%

After Eden Moon
Donker Grijs Body

39.99 20.00
- 25%

After Eden D-Cup & Up Mila
Wit Body

39.99 29.99
- 30%

After Eden Basics Nature Friendly
Wit Body

34.99 24.49

Met een After Eden body’s kan jij het paradijs in

Oké Adam en Eva liepen er beeldig bloot bij, maar met onze Hollandse winters ben je niet gelijk geneigd dat te doen. Een body helpt al een beetje en After Eden heeft mooie body’s in de collectie. Zo zijn er bijvoorbeeld semi voorgevormde body’s voor als je eens een dagje hulp in de lijfhouding wil hebben. Vaak voorzien van heerlijk dragende mesh en micro, moderne termen in het paradijs, zorgen de After Eden body’s dat jij geen koutje vat. De drukknoopjes in het kruisje, zorgen er ook voor dat je niet uit de body hoeft op het toilet, of op andere momenten. Heel handig bedacht. Moesten ze wel het paradijs voor uit, maar kijk toch eens wat het ons heeft gebracht.

 

After Eden body’s geeft kantjes en bandjes aan je lijf

After Eden body’s hebben cups variërend van 75B tot wel 85D. Heel gewone maten dus. Maar After Eden heeft ook body’s zonder beugel en met fijne kantjes en randjes. Vaak wel met een lichte padding om je fijne borsten net even iets meer bescherming mee te geven. Lekker laag uitgesneden aan de achterzijde om je rug mooi uit te laten komen en tegelijkertijd met een goede beenuitsnijding zodat aan de achterzijde je billen bedekt maar erotisch zichtbaar zijn. Of kies voor mooie bandjes en kantjes in rood, blauw, zwart of wat meer bedekte kleurtonen.

 

Mooie After Eden body’s met oeh lala kortingen

Wil je het beste van beide werelden, dat kan in het Dutch Designers Outlet paradijs: After Eden heeft ook een body met een push up beha, transparante body en een mooie kanten rand langs de benen. Van alle markten thuis dus! Het merk After Eden staat sowieso voor kwaliteit, daarom hebben wij het ook in huis natuurlijk. Wij willen ook dat iedereen een After Eden body kan kopen, dus zorgen we ervoor dat je een hele fijne korting op de verschillende soorten body’s van After Eden krijgt. We bieden van dertig tot wel vijftig procent korting! We hebben voor alle body’s en iedere dame een geweldige body voor het lijf. Wil je je oehlala korting snel incasseren en ook deze week nog in een After Eden body je in het paradijs wanen? Bestel dan op werkdagen voor 16.00 uur en je heerlijk body verpakken we dezelfde dag nog en geven we mee aan de postbode. Paradijselijker kunnen we het niet maken!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!