Zoekfilter

Lingadore Lingerie

LingaDore is een lingeriehuis dat helemaal aansluit bij de filosofie van Dutch Designers Outlet. De ontwerpers achter dit sterke en snelgroeiende merk gooien alles in de strijd voor collecties vol luxe betaalbare lingerie – en laten wij nou precies hetzelfde doen! Daarom vind je bij ons altijd een actueel aanbod met LingaDore lingerie om bij weg te dromen, tegen prijzen waar niemand van wakker hoeft te liggen.

Bekijk ook Sapph lingerie | After Eden lingerie | Elbrina lingerie 


Omarm pure vrouwelijkheid met de perfecte LingaDore bh

LingaDore houdt het graag puur, maar is daarbij niet bang om een avontuurlijke draai aan mooie lingerie te geven. De basis blijft altijd de vrouw zelf – jij en ik dus – en alles wat ons uniek en mooi maakt. Eigenlijk is LingaDore lingerie dus een prachtige manier om te accentueren wat er al is. Dat zie je bijvoorbeeld heel sterk terug in de karakteristieke LingaDore bh’s, waarin de ontwerpen de vrouwelijke vormen versterken door heel geraffineerd het accent te leggen op onze sierlijke lijnen en rondingen. Dat effect wordt heel slim versterkt door het genuanceerde palet aan kleuren dat LingaDore lingerie typeert. Veel zwart en wit, de klassiekers in de lingeriewereld, maar ook natuurlijke tinten zoals (pink) champagne voeren de boventoon. Ook die stijlkeuze is er bewust op gericht om alles dat jou als vrouw mooi maakt zo goed mogelijk te benadrukken, zonder de aandacht al te veel af te leiden met schreeuwerige dessins of onnodige toeters en bellen. Spelen met sensualiteit en vrouwelijke charme is een kunst, maar LingaDore bh’s en slips laten keer op keer zien dat deze designers die kunst tot in de puntjes beheersen! 

LingaDore lingerie omarmt luxe, maar vergeet de basics niet

LingaDore lingerie staat gelijk aan luxe die betaalbaar blijft, maar dat betekent nog niet dat de basics over het hoofd worden gezien in het ontwerpproces. In onze vriendelijk geprijsde LingaDore collectie vind je daarom niet alleen de fijnste kanten slips en elegante beugel bh’s, maar ook onmisbare items als boxers, hipsters, strings en sexy brazilians. Tel daar nog de homewear lijn bij op en je hebt een compleet scala aan supervrouwelijke nacht- en ondermode voor het grijpen. Shorts, slaapshirts en heerlijke simpele jurkjes vullen de collectie precies aan voor die paar momenten waarop LingaDore lingerie misschien net teveel van het goede is. Op die momenten merk je dat er door en voor vrouwen wordt nagedacht bij dit Nederlandse lingeriehuis: natuurlijk willen ze dat jij je zo mooi en sexy voelt als maar kan, maar het moet natuurlijk wel een beetje praktisch blijven. Dat geldt trouwens ook voor de beachwear collectie, waarin de LingaDore lingerie visie wordt doorgetrokken naar er op je best uitzien op het strand of aan het zwembad. Elke vrouw het gevoel geven dat ze onder alle omstandigheden een verpletterende indruk kan maken, op de manier die het beste bij haar unieke persoonlijkheid en lijf past: dat is wat LingaDore lingerie betekent – en dat is ook waarom er bij ons altijd plaats is voor jouw volgende LingaDore voltreffer.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!