Zoekfilter

Lingadore Lingerie

LingaDore is een lingeriehuis dat helemaal aansluit bij de filosofie van Dutch Designers Outlet. De ontwerpers achter dit sterke en snelgroeiende merk gooien alles in de strijd voor collecties vol luxe betaalbare lingerie. Laten wij nou precies hetzelfde doen! Daarom vind je bij ons, als LingaDore verkooppunt, altijd een actueel aanbod met LingaDore lingerie om bij weg te dromen, tegen prijzen waar niemand van wakker hoeft te liggen.


- 50%

LingaDore Labrya
Slip

32.95 16.48
- 50%
- 50%

LingaDore Labrya
Voorgevormde bh

59.95 29.98
- 50%

LingaDore Labrya
Push Up bh

59.95 29.98

LingaDore Midnight Blue
Marine Blauw Soft-Cup bh

49.95

LingaDore Midnight Blue
Marine Blauw Soft-Cup bh

49.95

LingaDore Midnight Blue
Marine Blauw Push Up bh

49.95

LingaDore In love with embroidery
Soft-Cup bh

54.95

LingaDore In love with embroidery
Voorgevormde bh

54.95

LingaDore Cedar Wood
String

26.95

LingaDore Cedar Wood
Slip

29.95

LingaDore Cedar Wood
Voorgevormde bh

49.95

LingaDore Cedar Wood
Push Up bh

49.95

LingaDore Blue Animal
Marine Blauw Voorgevormde bh

49.95
- 40%

LingaDore Black Flower
Zwart Push Up bh

59.95 35.97

LingaDore Olive Lace
Olijf Groen Voorgevormde bh

49.95

LingaDore Giraffe
Bruin/Print Push Up bh

59.95

LingaDore Olive Lace
Olijf Groen Voorgevormde bh

54.95

LingaDore Delicate Black
Zwart Voorgevormde bh

49.95

De perfecte LingaDore bh omarmt jouw vrouwelijkheid

LingaDore houdt het graag puur, maar is daarbij niet bang om een avontuurlijke draai aan mooie lingerie te geven. De basis blijft altijd de vrouw zelf – jij en ik dus – en alles wat ons uniek en mooi maakt. Eigenlijk is LingaDore lingerie dus een prachtige manier om te accentueren wat er al is. Dat zie je bijvoorbeeld heel sterk terug in de karakteristieke LingaDore bh’s, waarin de ontwerpen de vrouwelijke vormen versterken door heel geraffineerd het accent te leggen op onze sierlijke lijnen en rondingen. Dat effect wordt heel slim versterkt door het genuanceerde palet aan kleuren dat LingaDore lingerie typeert. Veel zwart en wit, de klassieke kleuren voor lingerie, en natuurlijke tinten zoals (pink) champagne en mooie nudes. Ook die stijlkeuze is er bewust op gericht om alles dat jou als vrouw mooi maakt zo goed mogelijk te benadrukken, zonder de aandacht al te veel af te leiden met schreeuwerige dessins of onnodige toeters en bellen. Spelen met sensualiteit en vrouwelijke charme is een kunst, maar LingaDore bh’s en slips laten keer op keer zien dat de designers die kunst tot in de puntjes beheersen!

 

Shop voordelig LingaDore in onze online shop

LingaDore lingerie omarmt luxe zonder de basics te vergeten. In onze vriendelijk geprijsde LingaDore collectie vind je daarom niet alleen de fijnste kanten slips en elegante beugel bh’s, maar ook onmisbare items als boxers, hipsters, strings en sexy brazilians. Tel daar nog de homewear bij op en je hebt een compleet scala aan supervrouwelijke nacht- en ondermode om je garderobe de perfecte luxe basis te geven. Shorts, slaapshirts en heerlijke simpele jurkjes vullen de collectie precies aan voor die paar momenten waarop LingaDore lingerie misschien net te weinig verhullend is. En dan merk je dat er door en voor vrouwen wordt nagedacht bij dit Nederlandse lingeriehuis: natuurlijk willen ze dat jij je zo mooi en sexy voelt als maar kan, maar het moet natuurlijk wel een beetje praktisch blijven. En neem ook eens een kijkje bij de beachwear collectie, waarin de LingaDore lingerie visie wordt doorgetrokken naar er op je mooist uitzien op het strand of aan het zwembad. Elke vrouw het gevoel geven dat ze onder alle omstandigheden een verpletterende indruk kan maken, op dé manier die het beste bij haar unieke persoonlijkheid en lijf past: dat is wat LingaDore lingerie wil en dat is ook waarom er bij ons altijd plaats is voor jouw volgende LingaDore voltreffer.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!