Jongens zwembroeken, new kids on the block

Jongens zwembroeken. Makkelijk, denk je. Ja dus mooi even niet. Ook de kleine heren hebben zo hun eisen op het fashion gebied tegenwoordig. Instagram is ook bij de boys hot en dan wil je dus wel een beetje een goeie beach broek om de heupen hebben hangen. Een zwembroek voor jongens lijkt dus misschien gemakkelijker om uit te zoeken dan een setje badmode voor meiden, maar de heren hebben tegenwoordig ook hoge eisen als het gaat om het zon, zee en strand mode. Gelukkig weten we dat bij Dutch Designers Outlet als geen ander, dus we hebben hier een selectie ijzersterke merken bij elkaar gezocht die voor elke jongen een zwembroek van wereldniveau biedt!

- 70%
- 70%

Nickey Nobel Liam
Blauw/Wit Zwembroek

24.95 7.49
- 80%
SALE - Dump

De beach boys van vandaag met de coolste zwembroek

Een coole jongens zwembroek. Nou daar hebben de Nederlandse beachwear designers zich over gebogen. Mode is al lang niet meer alleen het domein van vrouwen en meisjes. Mannen en jongens kunnen er tegenwoordig ook wat van, en dat vindt Dutch Designers Outlet nou eens helemaal terecht. Er worden hoge eisen gesteld aan de modebewuste gentleman van vandaag, dus begrijpen steeds meer jongens dat ze zich toch echt op de betere merken moeten richten willen ze er nog een beetje tussenuit springen in de zomer. Dan is het maar goed dat je als man in Nederland woont, want hier wordt de meest geweldige designer badmode voor mannen bedacht. En, we hebben ook nog eens Dutch Designers Outlet om ervoor te zorgen dat je al dat moois tegen piepkleine kortingsprijsjes in huis kunt halen. Gewoon online bestellen bij de grootste designer outlet als het gaat om jongens zwembroeken! Lekker gemakkelijk, lekker goedkoop en ook nog eens lekker voordelig thuis bezorgd voor je er erg in hebt. Echt iets voor de moderne beach boy van dit moment dus!

 

Zwembroeken die nooit vergaan

Jongens zwembroeken hebben het niet gemakkelijk in de zomer. Er wordt wat in ze afgerend en gezwommen, om het nog maar niet te hebben over al die uren waarop er in het gras, in het zand en op de rotsen van verre kusten wordt gezeten en gelegen. Slijtage mag geen issue zijn in de maanden dat het erop aankomt, dus een beetje topmerk maakt jongens zwembroeken van materialen die tegen meer dan een stootje kunnen! Vertel het je ouders: Je vindt bij ons de nieuwste kunstvezels en de meest innovatieve materialen, zodat de stof in no time opdroogt en zon, zout water en zand geen invloed hebben op de looks van onze zwembroeken voor jongens. Dat zou ook gewoon zonde zijn trouwens, want dan worden al die leuke spetterende designs meteen flets en vaal na een paar uur zwemplezier.

 

Alle kleuren zwembroeken van de regenboog

Jongens zwembroeken moeten knallen, en daarom zie je in onze collectie zwembroeken in de beste kleuren en gecombineerde tinten. Lekker fel of juist cool en naturel: het is maar net welke jongens zwembroek de voorkeur heeft. Aan gekke patroontjes en flitsende afbeeldingen geen gebrek, maar klassiekers als een effen gestreepte jongens zwembroek blijven ook in de race: wegens succes herhaald. Aan verrassende kleuren, stoffen en combinaties geen gebrek bij Dutch Designers Outlet. Het enige waar we bij onze zwembroeken voor jongens niet groots mee uitpakken blijft de prijs. Jongens zwembroeken van Dutch Designers Outlet zijn altijd betaalbaar, zodat iedere zomer opnieuw ook kleine mannen in grote namen over het strand kunnen rennen!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!