Oranje Lingerie

Oranje lingerie, als dé Lingerie Outlet van de Lage Landen kunnen we daar natuurlijk niet omheen! De nationale kleur van ons fijne kleine landje is ook een heel leuke kleur voor je ondermode. Oranje lingerie hoeft niet schreeuwend te zijn. Ook koraal oranje of mooi zacht oranje wordt veel gebruikt door bijvoorbeeld het mooie lingerie merk LingaDore. Natuurlijk heeft Marlies Dekkers oranje lingerie in haar collectie en ook Sapph en After Eden blijven niet achter in de kleurenpracht.

PROD.BH - Minimizer

Naturana Minimizer
Oranje Wireless bh

29.95
- 20%

Elbrina Johanna
Oranje Soft-Cup bh

29.99 23.99

LingaDore Calypso
Coral Soft-Cup bh

49.95
- 60%

Marlies Dekkers Free Love
Oranje Voorgevormde bh

99.95 39.98
- 60%
- 50%

Marlies Dekkers Dame de Paris
Oranje Voorgevormde bh

99.95 49.98
- 50%

Marlies Dekkers Dame de Paris
Oranje Push Up bh

99.95 49.98
- 25%
PROD.BH - Minimizer

Naturana Minimizer
Coral Wireless bh

24.95 18.71
- 50%

After Eden Donna
Coral Push Up bh

32.99 16.50
- 60%

LingaDore Safari
Koper Voorgevormde bh

54.95 21.98
- 50%

Elbrina Valerie
Coral Voorgevormde bh

29.95 14.98
- 60%

After Eden Anna
Coral Voorgevormde bh

32.99 13.20
- 30%
PROD.AND - SupportLevelLow

Emporio Armani Armani Sport
Coral Voorgevormde bh

54.95 38.47

Lingerie sets in oranje

Waar je goed op kunt letten bij lingeriesets in oranje, is of je die altijd wil dragen of alleen tijdens Koninklijke gelegenheden. Kortom, voor welke oranje set kies jij. Rondlopen als de welbekende sinaasappel is niet altijd een goed idee. Maar af en toe een fel kleuraccent in je lingerie, zoals oranje, is uiteraard ook een idee. Daarom hebben we al die oranje kleuren voor jou verzameld op deze pagina’s.

 

Ondergoed voor Koningsdag

Zoals gezegd, feloranje lingerie kán heel tof zijn. Zeker als jij met jouw kleur ondertoon deze kleuren goed kan hebben, dan word je een feestje om te zien, niet alleen met Koningsdag. Ook op je paasbest in oranje lingerie is een optie, of wat dacht je om je oranje ondergoed te combineren met een andere felle kleur zoals geel, of juist met een meer gedekte tint.

 

Oranje beha’s van boven

Ga je voor sophisticated oranje lingerie? Dan is een beha in coral met bijpassend ondergoed een hele mooie optie. Deze setjes in oranje van lingeriemodemerk LingaDore doen het heel fijn op allerlei tinten huid. Coral is misschien meer roze oranje dan fel oranje. Het is zeker geen koninklijk oranje zoals wij dat in Nederland kennen. Maar wil je subtiel voor kleur kiezen en is het rood oranje palet wel jouw kleur, dan is koraalkleurig ondergoed je ding.

 

Oranje slips en strings

Natuurlijk maak je je setjes graag af, alleen een oranje bh is ook zo net niets. Dus een mooie oranje string, of een oranje slip. Of, maak het eens bonter, een leuk gekleurde boxershort. Bij Dutch Designers Outlet vind je altijd kleurige lingerie in oranje, geel, rood, blauw of roze. Om maar een paar kleurtjes te noemen. Dus, ga jij voor oranje boven, vul je ondergoed dan aan met mooi oranje beneden. Oranje lingerie is heel Hollands, maar zeker niet alleen voor Nederlandse bodem.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!