Basis herensokken

Sokken? De laatste keer dat wij dat als ondergoed hebben gezien was bij de Red Hot Chili Peppers. Afijn, zo hoef je ze van ons niet te dragen. Wel zijn sokken een hele goede basis voor in elke kast. Zo ook van de heren. Dus shop je bij ons basis sokken van het merk Cavello en RJ Underwear. Das pas lekker aan de voetjes

Cavello sokken

Een goede basis sok maakt je pak of broek af. Want niets is lelijker, sorry heren, als een witte sportsok onder een prachtig pak. Hoeft ook helemaal niet, want Björn Borg en Cavello maken prima sokken die wat hoger zijn, mooi aansluiten en zo je schoenen in glijden.

 

Sokken van Cavello, sterk merk

Het mooie merk Cavello heeft sokken met een lange en dunne schacht. Klinkt een beetje ondergronds, maar het wil zeggen dat de sokken fijn om je been passen, niet knellen en wat hoger zitten. Dus ook als jij de broek graag op zijn Jort Kelders draagt, is het been toch bedekt. Dat is maar mooi van deze ontwerpers. Er is over nagedacht. Waar wij over hebben nagedacht is de prijs. Voor deze sokken betaal je bij ons nooit teveel.

 

Dus gun je voeten een beetje extra design en trek er een paar fijne sokken overheen. Take that step!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!