Zilveren Lingerie

Met zilveren lingerie glans jij vanaf je eerste aankleedmoment. Zilver staat vooral bij de koelere huidtypes erg mooi. Een zilveren beha of zilveren string of broekje zorgen er direct voor dat jij je een godin voelt. En dat terwijl je net uit bed stapt, of er bijna weer in stapt. Daarnaast is zilveren lingerie heel goed als bovenkleding te dragen. Wat dacht je ervan om te shinen op een festival, met je zilveren Marlies Dekkers beha, eventueel alleen nog een beetje bedekt met een prachtig transparant topje. Wij weten het wel, zwijgen is goud, maar met zilver dans je de nacht weg!

Zilver ondergoed voor de koele dragers

Zoals gezegd past zilver vooral bij koelere huidtypes. Dus kies voor een zilveren bh met bijpassend broekje als je weet dat het je niet heel bleek maakt. Dat betekent niet dat jij persé heel blank of licht moet zijn. Als jouw huid een blauwe ondertoon heeft, ben jij een koel huidtype. Zilvertinten en kleuren met een blauwe of koele ondertoon staan jou fantastisch.

 

Zacht zilveren lingeriesets

Past het metallic zilver ondergoed niet helemaal in jouw straatje, dan kan je ook voor een lichtere en subtielere zilverglans kiezen. Of juist voor een meer metallic donker lingeriesetje. Dat staat ook mooi als een subtiele hint naar een female warrior. En het zal je bedpartner ook een keer verrassen als deze niet het geijkte rood, zwart of witte lingerie tevoorschijn ziet komen, maar dat je schoonheid met subtiel glanzende setjes wordt benadrukt.

 

Beha in Zilver

Als een echte krijger uit vervlogen tijden is een zilveren bh jouw dansharnas voor lange avonden op festivals. Of, als je spontaan uit de kleren springt voor een plons in het zwembad op Ibiza, hoef jij je met een zilveren Warrior set van Marlies Dekkers niet te schamen. Of sta er sportief op met zo’n mooie zilveren Emporio Armani wireless bh.

 

Zilveren broekjes

Natuurlijk benadrukken we graag de sterke achterkant van de dames met een zilveren short, string of slip. Bijpassend bij je zilveren beha, maar ook te combineren met goud, grijs of een andere kleur lingerie. En draag je basics in zilver brutaal op een festival met toffe boots. Wedden dat alle ogen op jouw prachtige achterste gefixeerd zijn als jij staat te shinen. Strong women dare to stand out!

 

Verzilver je korting op ondergoed

Met kortingen op zilveren ondergoed tot wel 60% zit je altijd goed als jij je lingerieverlangen wil gaan verzilveren. Je hebt geen diepe zakken nodig om er van top tot teen zilver glanzend bij te lopen. In ieder geval niet als je bij Dutch Designers Outlet koopt.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!