Strings voor Mannen

Bij Dutch Designers Outlet denken we het liefst in termen van rondingen, maar we staren ons zeker niet blind op alleen maar vrouwelijke vormen. Juist daarom zit je hier altijd goed als je zoekt naar de mooiste heren strings, want als designer lingerie specialisten weten we heel goed hoe we mannenbillen modieus in het zonnetje moeten zetten! Op onze schappen vind je herenstrings in alle maten, kleuren en dessins, want alle bekende ontwerpers en aanstormende merken willen graag vooraan zitten bij de grootste designer lingerie outlet van het land.   

 

Bekijk ook: Boxer Shorts | Micro Shorts | Slips

HOM Plume
Rood Heren String

22.99

Heren strings kopen: klein broekje, groot plezier

Het kan een hele tour zijn om de juiste lingerie te vinden; zeker als het om precies het goede stringetje voor een man gaat. Gelukkig maken wij het je online gemakkelijk, want heren strings kopen doe je nergens zo goedkoop en eenvoudig – niet in design van deze kwaliteit in elk geval. We bezorgen ze ook nog eens keurig aan huis, dus dat scheelt weer tijd en moeite. Met zo’n breed assortiment is een heren string kopen een kwestie van klein broekje, groot plezier.

 

Alle soorten heren strings: the world on a string

Als dit de eerste keer is dat je een mannen string gaat kopen, dan zul je merken dat er nog heel wat te kiezen valt. In onze webshop vind je uiteraard strings in alle kleuren van de regenboog, maar je verschillende modellen en designs hebben we hier ook genoeg. Als je een echte minimalist bent kun je bij ons je hart ophalen: met mini strings voor heren en zelfs micro strings voor heren die er liever geen doekjes om winden. Een g string kennen heren meestal wel, maar wist je dat ook zoiets bestaat als een c string voor heren? Dat is dus een minimaal mannen stringetje zonder zijbandjes. Ideaal voor als je zonder streepjes bij wilt bruinen, maar ook heel sexy in de juiste omstandigheden! Zo veel keuze in designer heren lingerie: we’ve got the world on a string bij Dutch Designers Outlet!

 

De online winkel voor mannen strings

Een mannen string vinden die precies aansluit op je wensen, op je budget en op je lijf is vaak een hele opgave, maar niet met onze scherpe online aanbiedingen. Voordelig al je mannen strings online kopen is in onze enorme online winkel een makkie, met prijsjes die net zo minimaal blijven als je nieuwe stringetje moet zijn. Dat doen we allemaal ook niet zomaar natuurlijk, want hier bij DDO hebben we een hele duidelijke missie voor ogen. Wij vinden dat een heren string net zo normaal is als een dames string, omdat mooie designer lingerie voor iedereen is. Daarom hebben we strings voor mannen van alle merken die we maar kunnen bedenken overzichtelijk op een rijtje gezet. Dat scheelt weer een hoop shopping ellende, want heren winkelen nou eenmaal anders dan dames. Zo zie je maar dat we niet alleen verstand hebben van ondermode: we weten ook nog wat mannen beweegt. Hoogste tijd dus dat meer mannen zich bewegen in het verrassende comfort van onze heren strings – sla nu je slag in onze nieuwste collectie!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!