Marlies Dekkers Soft Cup BH's

Het neusje van de lingeriezalm, zo kunnen we de soft cup bh’s van Marlies Dekkers wel noemen. Deze ontwerpster behoeft eigenlijk geen introductie meer. Maar, voor wie diep onderin de ondergoedla heeft gezet: Marlies Dekkers is Neerlands bekendste lingerieontwerpster. Haar soft cup bh’s worden gedragen door sterren als Lady Gaga, Madonna en vele vele anderen. Dat doen ze niet omdat Marlies toevallig langs kwam: zij dragen de soft cup beha’s van Marlies omdat deze beha’s ervoor zorgen dat je er stoer, sterk en stijlvol uitziet. Uiteraard is de kwaliteit zeer goed. Jouw buste wordt blij van Marlies. Want al ben je op die plekken uit vorm, de soft cup bh’s van Marlies zorgen ervoor dat alles prachtig in shape komt.

- 40%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Grijs Soft-Cup bh

99.95 59.97
- 30%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Groen Soft-Cup bh

89.95 62.97
- 30%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Ivoor Soft-Cup bh

99.95 69.97
- 60%
- 50%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Donker Rood Soft-Cup bh

99.95 49.98
- 50%

Marlies Dekkers Sky High
Cobalt Soft-Cup bh

89.95 44.98
- 40%

Marlies Dekkers Wing Power
Zwart Wireless bh

139.95 83.97

Soft cup beha’s van Marlies Dekkers

De soft cup bh’s van Marlies Dekkers komen in vele kleuren en variaties, maar altijd met de signature bandjes en vormen die haar lingerie zo beroemd heeft gemaakt. De collecties hebben fantastische namen zoals Space Odyssee of Siren of the Nile. Allemaal sterke namen die terug grijpen naar de inspiratie uit films met alweer die sterke vrouwen. Geinspireerd door allerlei mooie werelddelen en dichter bij huis zelfs de herenkleding, heeft elke soft cup bh van Marlies Dekkers een verhaal. En dat verhaal trek jij maar al te snel aan. Met cupmaten die wel gaan van A tot en met G, is er voor elke dame een Marlies Dekkers beha in de aanbieding.

 

Marlies Dekkers dekt je soft cup buste perfect af

In de aanbieding ja, dat is geen verspreking. Want waar Dutch Designers Outlet dan weer wereldberoemd om is, zijn de lage prijzen en hoge kortingen op alle grote ondergoed merken. Dat is te merken als je door de collectie van Marlies Dekkers op deze site gaat struinen. Met kortingen die op kunnen lopen tot wel 40% blijft ook je bankrekening in vorm. Marlies zorgt er tevens voor dat je buste perfect af is. Haar soft cup bh’s zijn zo mooi dat je er met een jasje en een jeans waaronder een paar perfecte boots of hakken, helemaal mee weg komt dat je eens geen topje aan hebt. Of draag er een doorzichtige top van bijvoorbeeld Peter Domenie overheen, zodat je alle aandacht mooi kan richten op je toppunten.

 

Hoge korting op je Marlies Dekkers soft cup bh

Heerlijke soft cup bh’s van ondergoedkoningin Marlies Dekkers koop je met korting in onze mooie online shop van Dutch Designers Outlet. Daar waar je maar liefst Marlies Dekkers soft cup beha’s voor de helft koopt. Ondergoed design voor elke type en elke maat, dat is waar DDO voor gaat.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!