Anita Lingerie Slips

We hebben Anita Lingerie slips voor je, naast al onze andere mooie merken is dit een merk waar we verliefd op zijn. De kwaliteit, de pasvorm en de grote variatie aan maten, zorgen ervoor dat iedere dame blij is met een slip van Anita Lingerie. Dat niet alleen, Anita denkt ook aan de zwangere ladies met de maternity line slips. Dit ondergoed is altijd goed, en met onze lage prijzen wordt dit toch top ondergoed. Naast dit prachtige merk vind je bij ons ook slips van After Eden, Sapph, Björn Borg en Marlies Dekkers.

De slips van Anita Lingerie als basis voor je ondergoedkast

Anita Lingerie slips zijn ontworpen door specialisten. De ontwerpers van dit prachtige en oer-Hollandse ondergoedmerk zorgen er altijd voor dat niet alleen de gebruikte stoffen en dessins van topkwaliteit zijn, ook de variatie aan modellen en de snit valt op bij dit mooie merk. De slips van Anita Lingerie vormen een mooie basis voor je nieuwe lingerieimperium. Want de basis slips van Anita in zwart, nude of wit, zijn perfect voor een naadloze lingeriebasis om vervolgens je bovenkleding te laten shinen.

 

Maternity slips van Anita Lingerie

Anita is je maatje als je je billen met een fantastische slip wil verwennen. Die basis kenmerkt alle designs van Anita. Het zijn stuk voor stuk mooie, goede basics die ervoor zorgen dat al jouw vormen perfect uitkomen. Daarnaast is Anita van de fijne naadloze ondergoedjes. Een slip of een broekje met nét iets meer om het lijf, dat is precies wat Anita zo’n fijn merk maakt. Om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan genieten, zorgt Dutch Designers Outlet voor fijne kortingen. Oplopend tot wel 60% korting geeft Anita jou de ruimte om net iets breder in te slaan.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!