Zoekfilter

Gastenzeep

Wel eens in een hotel geweest waar een zeepje voor je klaarlag? Dat noemen ze een gastenzeepje. Weet je nog wat je met dat zeepje hebt gedaan? Waarschijnlijk in de tas gestoken en mee naar huis genomen. Eenmaal thuis uitgepakt had je toch weer een fijne herinnering aan een verblijf op een prachtige vakantiebestemming. Was dat toevallig de Provence waar de Marseille zeep vandaan komt?

In ons grote assortiment Marseille zeep hebben we aantal geuren ingekocht die je cadeau kunt doen aan jouw eigen gasten. Hoe fijn als jouw gasten de (gasten)badkamer instappen en hartelijk ontvangen worden door de geuren van frisse passievruchten, citroen of zachte jasmijn.

Behalve dat je jouw gasten verblijdt met een gastenzeepje, kun je hem natuurlijk ook voor eigen gebruik bestellen. Dit zeepje is namelijke een stuk handzamer dan onze 'gewone' zeepblokken en past daarom makkelijk in jouw toilettas. Zo ben je gegarandeerd van een prettige geurende zeep wanneer je op reis gaat.

 

Een ander voordeel van het gastenzeepje is dat hij sneller op is en je eerder aan een andere geur kunt beginnen. Al maakt dat niet uit wanneer je sowieso wil mixmatchen en een scala aan geuren wil ervaren. Tip van Dutch Designers Outlet: neem de kokosnoot en limoen zeep! Dat moet een gouden paar zijn.

 

Leg ook eens een blok Marseille zeep in de lingerie lade of de garderobekast. Motten vinden de geur helemaal niets terwijl jij iedere morgen weer geniet bij het opentrekken van de deur. Neem de Katoenbloesem en je ondergoed ruikt heerlijk schoon en fris!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!