Low Cup bh

Een low cup bh, dat klinkt spannend! Maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Wat het wel is? Een noodzaak om in je ondergoedlade te hebben. Want de low cup beha is perfect voor een laag uitgesneden top. En natuurlijk kan je het met de juiste low cup bh wel wat leuker maken voor jezelf en je partner. Want sexy, dat is een low cup bh vaak wel! Super Sexy by Sapph heeft hele fijne low cup beha’s in de collectie. Maar ook de merken Fuel for Passion Marlies Dekkers en LingaDore hebben een low cup bh in hun assortiment.

- 70%
SALE - Dump
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Lola
Zwart Soft-Cup bh

39.99 12.00

Low cup bh geeft jouw instant sexyness

De low cup bh’s geven jouw babies een boost, terwijl ze parmantig mee kunnen gluren over de randjes van je cup heen. De mooie vormen van je bovenlijf worden subtiel benadrukt, terwijl je tegelijkertijd je bovenkleding naadloos kan laten aansluiten bij die effortless stijl die je met deze sexy setjes bereikt. Setjes ja, want je dames zijn al een setje, maar combineer de low cup bh met een even zo fijn onderbroekje en ook je onderlijf doet mee in de lekkere looks.

 

Low cup bh met hoge verwachtingen

Hoog of laag, het is altijd weer de vraag. Kies de bh die bij jouw borsten en figuur past. Een low cup beha is iets geschikter voor wat steviger borsten, omdat er maar deels een cup is. Daardoor is een low cup bh vaak iets minder geschikt voor de wat voluptueuzere vriendinnen. Maar geen zorgen als je iets meer hout voor de deur hebt staan, want ook andere sexy bh’s met een lage cup vind je op deze pagina’s. en die zorgen wel weer voor iets meer steun. Dus bekijk goed wat bij je figuur past, kijken wij vervolgens naar wat bij je banksaldo past.

 

Low cup bh voor lage prijzen

Als je Dutch Designers Outlet heet dat doe je je naam natuurlijk wel eer aan als je een lekkere korting geeft op de fijne low cup beha die jij op het oog hebt. Niet alleen fijn voor een laag uitgesneden blouse, maar ook je betaalrekening wordt blij van kleine prijsjes. De kortingen die wij op een low cup bh geven lopen in de lingerie sale toch al gauw op tot zo’n 70%. Dat geeft toch een fijne boost aan je saldo en een sexy boost aan je borsten. Dus ga eens voor een ander model bh en kies een low cup bh van een van je favoriete merken voor een diep uitgesneden avond!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!