Corrigerend ondergoed

Wat valt er allemaal te corrigeren ladies? Corrigerend ondergoed klinkt saai en ouderwets. Iets wat je oma draagt. Maar vergis je niet in oma’s wijsheid: corrigerend ondergoed geeft jouw vavavoom figuur precies op de juiste plekken de mooiste vormen. En dat is precies waarom dit soort ondergoed bestaat. Want jouw lijf is prima, maar je kan je weleens wat onzeker voelen. En dan is het fijn als er ondergoed bestaat dat je helpt om alles op de plek te krijgen die jij wil. Je helpt de natuur eigenlijk een handje.

Lisca Jane
Zwart High Brief

33.50

Lisca Jane
Powder High Brief

33.50
- 30%

Sloggi Control Maxi
Ivoor Slip

17.99

Sloggi Control Maxi
Zwart Slip

17.99

Sloggi Control Maxi
Wit Slip

17.99

Sloggi Control Tai
Zwart Slip

17.99

Sloggi Control Tai
Wit Slip

17.99

Modern corrigerend ondergoed

“Dat corrigerende ondergoed is toch megalelijk?”, hoor ik je denken. Gelukkig is dat tegenwoordig helemaal niet meer zo. Beroemdheden als de Kardashians brengen zelfs hun eigen corrigerende ondergoedlijn uit. En tegenwoordig hoef je je ook niet meer te schamen als jij onder je mooie jurk een corselet of corrigerende broek aanhebt. Waarom zou je ook? Merken als LingaDore en Sapph hebben inmiddels al hun eigen corrigerende ondergoed lijn. En steeds meer merken volgen.

 

Goed zittend corrigerend ondergoed

Dus wordt het tijd voor corrigerende ondermode? Dan helpt Dutch Designers Outlet je graag een paar stapjes verder. Denk er bijvoorbeeld aan dat je ondergoed wel mag corrigeren, maar dat je ook nog wel gewoon adem moet kunnen halen. Koop jouw corrigerend ondergoed daarom niet te strak. Kies dus gewoon voor je eigen maat en niet voor de maat die je uit wil stralen. Echt, we hebben ervoor geleerd bij Dutch Designers Outlet! Bedenk ook wat je wil corrigeren. Vind je je borsten prima maar willen de billen weleens naar het zuiden afzakken? Dan heb je behoefte aan een corrigerende slip met pijpjes en een bil-lift-effect. Ben je juist op zoek naar een beetje meer stevigheid voor je decolleté? Dan is een goede corrigerende beha of top nodig. En wil je alles op de juiste plek hebben onder je nauwsluitende jurk? Dan ga je voor een mooie set of corselet.

 

Kies op basis van onze uitgebreide maattabellen jouw maat en pas thuis rustig alles door, terwijl je je normale ondergoed aan houdt. Dan kan je het eventueel ook nog ruilen als je het wel benauwd krijgt van de maat die je gekozen hebt.

 

Een burlesque uitstraling met correctie

De wereld zit toch gek in elkaar. We willen eigenlijk ook een beetje voor de gek gehouden worden. Als jij een echte dame bent met mooie burlesque rondingen, dan houden we erg van dat échte van jou. Ben je er zelf soms niet zo blij mee? Dan kan je met corrigerend ondergoed precies dat figuur van jou blijven benadrukken. En daarom bieden we bij Dutch Designers Outlet graag corrigerend ondergoed aan. Mooie design lingeriemerken met waanzinnig passende ontwerpen. En daar bovenop geven wij je een heerlijke korting in onze lingerie uitverkoop. Onze prijscorrectie, zogezegd. En bestel je voor 16.00 uur op werkdagen, sturen wij je pakketje dezelfde dag nog weg. Heerlijk toch?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!