Zoekfilter

Slaapshorts voor dames

Ben je niet zo van het gekleed slapen, maar is naakt ook weer zo niks? Dan hebben wij in de nachtkleding ook dames shorts voor je. Dan heb je toch iets aan, zit prettig en lig je er modisch bij. Van extra klein tot extra groot, we hebben shorts voor het slapen in alle maten beschikbaar. Een shortje voor bed is vaak mooi opgesneden en wat ruimer dan een normaal short, zo zit het je niet in de weg bij het draaien in bed. Door de ruimte kan je je vrij bewegen. Wel zo fijn, want echt niemand ligt de hele nacht stilletjes onder de dekens.

Slaperige shorts

Onze slaapshorts zijn er in mooie kleuren en zijn vaak gemaakt van een satijnachtige stof. Dat voelt namelijk als een tweede huid. Klinkt een beetje griezelig, maar daarmee wordt bedoeld dat je je short niet voelt. Sterker nog, we denken dat je zelfs met je slaperige hoofd zo onder de douche kan stappen, om er vervolgens achter te komen dat je je shortje nog aan hebt. Ben je nu niet zo van die gladde stofjes, dan zijn er ook slaapshorts voor dames, gemaakt van een fijne viscose. Dat is een natuurlijke, synthetische vezel. Wat? Ja dat kan, viscose bestaat namelijk voor het grootste deel, zo’n 90% uit vezels van cellulose, wat weer uit bomen komt. En hoewel dat niet gelijk heel comfortabel klinkt, is het juist één van de meest comfortabele stoffen om in te slapen.

 

Korte slaapbroek voor dames

Kortom, je kunt dus heerlijk slapen in alleen een korte slaapbroek. De shorts hebben daarbij ook nog eens mooie kleuren en soms fijne kantrandjes. Dat maakt het ook weer een nachtkleding stuk waar je mee voor de dag kunt komen. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Staat heel sexy hoor, zo’n shortje van LingaDore met zo’n prachtig randje. Maar ook het natuurlijke viscose slaapshort heeft een prachtige afwerking. Nog zo’n lekkere slaapstof is katoen. En dat kan je ook weer verwerken tot een leuk broderie dessin. Zo is er voor elke dame een shortje voor de nacht in het assortiment van Dutch Designers Outlet.

 

Nachtmode shorts voor dames

Hopelijk hebben we je overtuigd van het comfort en uiterlijk van onze slaapshorts collectie. Zo niet, dan raden we je aan om er zelf eens heerlijk doorheen te scrollen. Wij zijn er namelijk heilig van overtuigd dat je zoveel lekkers echt niet kan weerstaan. En om te beginnen met bedkleding, is een short een goede start. Het heeft wellicht niet heel veel om het lijf, maar dat is nu juist zo comfortabel. Voor de zomernachten raden wij echt een heerlijke short aan voor in bed. Nog een voordeel, als het heel warm wordt tussen de lakens, dan heb je zo’n shortje ook zo weer uit. Wij zien louter voordelen. Tot slot geven we je ook nog leuke kortingen op de nachtmode slaapshorts voor dames. Geen reden meer om het niet te proberen, toch?!

 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!