Zoekfilter

Bolas Underwear Boxershorts

Er zijn van die dagen dat je gewoon blij wordt van een mooi stukje Hollandse designkwaliteit. Juist op die momenten is het goed dat er zoiets bestaat als Bolas, een sterk en onverschrokken merk van eigen bodem dat zich helemaal heeft toegelegd op herenondermode. Als je ze zelf nog niet hebt geprobeerd, vertrouw dan op het oordeel van de grootste designer lingerie outlet van het land, want bij Dutch Designers Outlet is Bolas al jaren aan de bal!


Bolas Underwear – what’s in a name?

In plaats van de laatste trends in de lingeriewereld als richtlijn aan te houden, kiest Bolas voor een verfrissend andere insteek. Bolas presenteert zich als een merk ‘for men with balls’ – en terecht, want het Spaanse woord Bolas laat zich vertalen naar, je raadt het al, ballen. Nou is het niet helemaal duidelijk of hier ook letterlijk iets lijfelijks mee wordt bedoeld, maar figuurlijk slaat Bolas de spijker op z’n kop met de slogan ‘niets is zo sexy als zelfvertrouwen’. Dat zelfvertrouwen straalt elke man uit die zich in de strakke designs van Bolas boxershorts hult, want dit is het betere mannenwerk. Robuuste lijnen, dappere kleurstellingen en stoere stiksels worden afgewisseld met frisse prints en knallende beelden. Toch maakt het niet uit of je voor wervelende kleurcombinaties gaat, of toch kiest voor een stoer effen ontwerp, want in elke Bolas boxer krijgen masculiene vormen de nadruk die ze verdienen.

 

Bolas ondergoed matcht goede looks en een goed gevoel

We horen het je al denken: leuk en aardig hoor, dat die Bolas boxershorts er zo cool uitzien, maar hoe zit het met comfort en een vrij gevoel? Nou, daar zou ik me geen zorgen over maken als ik jou was. Alle ontwerpen voor Bolas ondergoed zijn geïnspireerd door de man van nu, met alle hoge eisen die een drukke baan, relaties, kinderen en natuurlijk sport aan hem stellen. Bolas boxershorts zijn gemaakt om te ademen en fris te blijven waar mindere modellen te kort schieten. Dat komt doordat Bolas begrijpt wat mannen beweegt, maar het heeft vooral te maken met een keuze voor materialen, vormgeving en technieken die zorgen voor kwaliteit die tegen een stootje kan. Ben jij van het type ‘eerst even naar de sportschool, dan op de fiets naar het werk, ’s middags meteen de kinderen ophalen en dan door naar de volgende afspraak’? Okay, petje af, maar zeker niet boxertje uit, want je Bolas onderbroek blijft de hele dag net zo fris, fruitig en flexibel als jij. Dat is trouwens maar goed ook, want stel dat jij je aan het einde van die propvolle dag, als de kids eenmaal in bed liggen, nog even van je beste kant wilt laten zien... Precies ja: dan ziet je Bolas boxershort er nog net zo stoer en sexy uit als toen je hem vanmorgen vroeg aantrok.

 

Trek de stoute boxer aan

Als de stijl van onze Bolas boxers je aanspreekt, dan weet je dat je bij Dutch Designers Outlet op de beste plek bent om er eens eentje te proberen. Voor onze outletprijzen hoef je het in ieder geval niet te laten, dus laat je gaan en zoek een mooi model uit. Dat is uiteindelijk de essentie van onze succesformule: wij zorgen voor de korting, jij regelt de Bolas!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!