Verzending & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter, dit lukt ons niet altijd na te komen waardoor de bestelling de eerstvolgende werkdag wordt verzonden. Doorgaans wordt een bestelling de eerstvolgende werkdag na verzending al bezorgd.

 

In principe zijn al onze producten direct uit voorraad leverbaar, zoals op de productpagina's vermeld staat. Indien dit anders is, staat er een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor een reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk per e-mail van op de hoogte.

 

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen per bestelling € 4,95. Wanneer het aankoopbedrag € 65 of meer is, dragen wij de verzendkosten.

 

Wij verzenden uitsluitend via verzekerde pakketpost. Voor de verzending van standaard pakketten maken wij gebruik van de diensten van DPD.

 

In sommige uitzonderlijke gevallen verzenden wij een pakket met PostNL, deze keuze is aan ons wanneer wij denken dat DPD de gevraagde dienst niet kan beantwoorden. De eventuele meerprijs is voor onze rekening.

 

Rembours pakketten verzenden wij alleen via PostNL. Wij rekenen naast de verzendkosten ook rembours-kosten a € 13,40. Dit moet je vooraf afrekenen, het overige factuurbedrag kun je bij aflevering bij de bezorger voldoen. De rembours-kosten vallen buiten de verzendkostenvrij-regeling.

 

Voor sommige landen - met name die van buiten de EU - rekenen wij 'zone-toeslag'. Eventuele zone-toeslagen vallen buiten de verzendkostenvrij-regeling en worden voor het afronden van de bestelling aan kenbaar gemaakt.