Zoekfilter

Strings

Voor de beste strings hebben steeds meer vrouwen genoeg aan de webshop van Dutch Designers Outlet. Niet zo gek, want hier vind je de sterkste merken uit de wereld van lingerie op een rijtje, maar dan tegen outlet prijzen waarbij je tot 85 procent korting op je aankopen in de wacht sleept! We leveren snel en betrouwbaar, want als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heb je je gloednieuwe toplingerie morgen al in huis! Kom alles te weten over het neusje van de zalm op het gebied van lingerie en wandel door onze collectie van meer dan tienduizend topexemplaren!

- 50%
- 50%

Strings kopen met korting

Zoek jij een string voor minder dan de helft? Dan zit je hier goed! Niet voor de helft van de stof, want een string heeft al niet zoveel om het lijf natuurlijk. Natuurlijk bedoelen wij bij Dutch Designers Outlet voor de helft van de prijs. Om jouw mooie derrière optisch door de helft te snijden, zonder dat je je rondingen verliest. Want zo’n string verdwijnt van achteren maar zet je voorkant in de shine! Bij ons koop je je mooiste lingeriestring met hoge korting in.

 

De scherpste collectie strings van Nederland

Een lekkere korting op je string, da’s waarschijnlijk echt wel jouw ding. Strings oftewel liefkozend een amperbroekie genoemd, zijn niet meer weg te denken uit ons modelandschap. Logisch natuurlijk. Steeds meer vrouwen hebben ontdekt dat strings meer zijn dan een onthullend en sexy lingerie ontwerp voor ondermode. Het minimale design van een goede string zorgt voor ongekende vrijheid bij het bepalen van jouw sexy stijl. En om je de vrijheid te geven er een paar voor lekkere prijzen aan te schaffen vind je die bij Dutch Designers Outlet tegen prijzen die net zo bescheiden zijn als het ontwerp van onze strings. Dus leef je uit en leg hier je eigen voorraadje aan.

 

Naadloze korting op je strings

Geen zorgen meer over naden die door je bovenkleding heen te zien zijn, want de vormgeving van onze strings laten de lijnen van je figuur de hoofdrol spelen in de looks die jij wilt neerzetten. Oftewel, show your bootie. Je draagt voortaan je leggings, jurkjes, of skinny broeken met een onzichtbare string om je stijl compleet te maken. Voor vrouwen die niet alleen trots zijn op hun lijf, maar ook op hun fashion collecties, zijn strings een prima manier om je favoriete setjes optimaal te showen. Als je daar dan nog het vrije en onbelemmerde gevoel bij optelt dat onze strings je bieden, dan begrijp je dat ook jouw garderobe toe is aan een stapeltje strings van wereldklasse. En met onze kortingen is dat dus geen enkel probleem

 

Met strings voor weinig heb je genoeg om het lijf

Draagcomfort is gegarandeerd met de strings van Dutch Designers Outlet, want wij kopen alleen lingerie in van topkwaliteit. Hier vind je alleen maar topmerken, denk aan Marlies Dekkers, After Eden, Sapph of het heerlijke Fuel for Passion. Wij hebben lingerie en dus strings, in de mooiste kleurcombinaties en de meest comfortabele materialen, vormgegeven om naadloos te verbergen en om sensueel de show te stelen. Jij bepaalt hoe je de kracht van je string in wilt zetten: the world on a string dus, als ultiem symbool van girl power! Bij ons vind je voor vlijmscherpe prijzen lingerie om bij weg te dromen. Sensueel en zacht tegelijk: dat is de kracht van minimaal ontwerp waar we zo van houden in onze collectie strings van topkwaliteit!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!