Zoekfilter

Tankini's

Bij Dutch Designers Outlet vind je altijd wat je zoekt, en meestal nog net even ietsje meer. Niet zo gek als je bedenkt dat we de grootste outlet van Nederland en België zijn, want met ons gigantische aanbod zie je niet alleen wat je in de winkels kunt vinden, maar veel meer dan je voor mogelijk hield. Daar zijn onze tankini's een prima voorbeeld van. Meestal moet je er in de stad flink naar zoeken, maar bij ons krijg je meteen alle grote merken overzichtelijk op een rij. En dan die prijzen... probeer daar maar eens nee tegen te zeggen!

 

Bekijk ook: Sapph Tankini'sLingadore Tankini'sLentiggini Tankini's | Alle Badpakken

Een compleet aanbod designer tankini's

Als we zeggen dat we bij Dutch Designers Outlet een aanbod hebben dat completer is dan alle andere spelers op de markt, dan menen we dat ook! We hebben een assortiment met daarin meer dan tienduizend absolute topartikelen op het gebied van Nederlands kwaliteitsdesign. Dan hoort een minder bekend ontwerp als de tankini daar gewoon tussen, vinden we. En dan niet één tankini van een mainstream merk, nee, hier vind je meteen de ontwerpen van de belangrijkste designers bij elkaar. Alle grote spelers uit de wereld van lingerie en badmode kom je hier tegen, maar met een belangrijk verschil ten opzichte van de ouderwetse boetiekjes: de prijs. We hebben uitstekende connecties in het wereldje en we zitten dicht bij het vuur, dus de deals die we voor je in de wacht kunnen slepen liegen er niet om!

 

Sierlijk met een twist

Tankini's zijn een bijzondere combinatie tussen een tanktop ontwerp en het klassieke model voor een bikini. Kiezen voor een tankini betekent dat je er op een subtiele manier tussenuit wilt springen, want in de zomerzon op het strand wil je je van je beste kant laten zien. Dan kun je er net zo goed helemaal voor gaan en kiezen voor het beste dat Nederland Designerland je te bieden heeft, toch? Misschien denk je dat onze designer tankini's niet in je vakantiebudget passen, maar dan moet je toch echt even naar onze zomerzachte prijsjes komen kijken, want we nemen onze taak als designer outlet serieus! Bij Dutch Designer Outlet kan je korting gemakkelijk oplopen tot 85% van de normale verkoopprijs, dus hier komt een topklasse tankini voor iedereen binnen bereik!

 

Alle grote merken op een rijtje

De prijs is altijd gunstig bij Dutch Designers Outlet, dus dat shopt wel zo lekker als je een goede tankini zoekt. Ook het handige overzicht dat onze webwinkel je biedt is mooi meegenomen, want zo kun je zelf checken of je de beste deal binnen weet te slepen. Dat is het mooie van een outlet met alle grote merken op een rijtje. Als je je perfecte tankini eenmaal gevonden hebt, bestel je gewoon vanuit het gemak van je eigen huis, zodat je rustig af kunt wachten tot we je bestelling snel en veilig aan je deur komen bezorgen. Heb jij mooi nog even tijd om verder te dromen over je vakantie, want met je nieuwe designer tankini in je koffer mag jij straks rekenen op een eersteklas plek in de zon! 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!