Blauwe Lingerie

Voel jij je soms een beetje blauw? Zit je te blauwbekken omdat je in je blootje zit? Trek dan eens een lekker setje blauwe lingerie aan. Niet gelijk het warmste laagje, maar combineer het met je blauwe jeans, een lekker kek blauw bloesje en kom, contrasterende kleuren als rood of complementair als groen. Colour blocking is hip! Lingerie in blauw is echt een mode item op dit moment, dus sla nu je slag.

LingaDore Blue Ribbon
Marine Blauw Soft-Cup bh

59.95

LingaDore Blue Ribbon
Marine Blauw Voorgevormde bh

59.95
- 50%

Sapph Fabulous
Blauw/Print Voorgevormde bh

44.95 22.48

After Eden D-Cup & Up Severine
Baby Blauw Soft-Cup bh

39.99

LingaDore Daily Uni Fit Plus Bra
Blauw/Print Voorgevormde bh

44.95

LingaDore Daily Basic
Blauw/Print Voorgevormde bh

39.95

LingaDore Daily Full Coverage Lace
Turquoise Soft-Cup bh

44.95

LingaDore Daily Uni Fit Plus Bra
Turquoise Voorgevormde bh

44.95

LingaDore Daily Basic
Turquoise Voorgevormde bh

39.95
- 50%

Sapph Cupra
Blauw/Wit Push Up bh

49.00 24.50
- 50%

Sapph Cupra
Blauw/Wit Voorgevormde bh

49.95 24.98

LingaDore Turquoise & Sand
Turquoise/Print Voorgevormde bh

59.95

LingaDore Turquoise & Sand
Turquoise/Print Soft-Cup bh

59.95
PROD.BH - Gel Push Up

LingaDore Turquoise & Sand
Turquoise/Print Push Up bh

59.95

After Eden Stella
Blauw Soft-Cup bh

32.99
- 40%

LingaDore Dark Snake
Marine Blauw Soft-Cup bh

69.95 41.97
- 50%
- 50%
- 50%

Sapph Diana
Blauw Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Diana
Blauw Soft-Cup bh

49.95 24.98
- 30%

After Eden D-Cup & Up Syl
Jeans Blauw Voorgevormde bh

42.99 30.09

Lichtblauwe lingerie

Het hoeft niet direct schreeuwend blauw, lichtblauwe lingerie is prachtig en heel verleidelijk. Licht blauwe lingerie geeft direct een frisse en lenteachtig accent in jouw kledingkast. Prachtig als je van toon op toon kleden houdt en je je lingerie in licht blauw af wilt stemmen op je lichte jeans, of je mooie jurk in blauwe tinten. Alle lichtblauwe tinten zijn ook prachtig te combineren met elkaar, met witte lingerie en zachte andere kleuren lingerie. Als je het wat pittiger wil maken, dan is lichtblauw ondergoed ook heel smaakvol te combineren met een mooie framboosrood, of zomers geel. Je kan echt alle kanten uit met lichtblauw.

 

Donkerblauwe lingerie

Ben je meer van sjiek en wil je eens iets anders dan zwart ondergoed? Denk dan eens aan donkerblauw. Zeker als je een lichte huid hebt is donkerblauwe lingerie heel mooi en sjiek. Lingerie in donkerblauw combineert prachtig met wit, rood en andere blauwe tonen in je lingerie of in je bovenkleding.

 

Blauwe lingerie sets

Een lingerie set in blauw is dus een goede aanvulling op de basiskleuren in je lingeriecollectie. Een blauwe lingerie set geeft instant glamour en een chique accent. Wat ons betreft kun je niet genoeg hebben in setjes. Dus starten met kleur en dan met een blauw lingeriesetje, met de door ons in de lingerie sale gegeven korting klinkt toch wel als een goede deal.

 

Sexy blauwe lingerie

Als je nu denkt dat alleen een setje sexy zwarte lingerie sexy kan zijn, kijk dan eens op deze pagina met al dat hele sexy chique blauwe lingerie. Echt, je gaat enorm scoren met dit net anders dan anders kleurtje, zonder dat je als een gekleurde papegaai door de slaapkamer paradeert. Sexy blauwe lingerie wordt een nieuwe basis in je kledingkast, let maar op. Want als je blauwe lingerie eenmaal aan hebt gepast, zie je direct hoe deze kleur je ophaalt, afkleedt en aankleedt. Ja, dat kan allemaal met 1 setje.

 

Mooie blauwe lingerie kopen

Ben je overtuigd van meer kleur in je ondergoedkast en wil je starten met een toch niet al te opvallende kleur, start dan met blauwe lingerie. Je kan er eigenlijk niet mis mee gaan. Let bij de kleur blauw alleen op het feit of je een koel kleurtype of een warm kleurtype bent en stem daar de kleur blauw op af. Dan zal je zien dat je huid gaat stralen en je er verdomd lekker uit ziet. Lees onze blogs over kleur er op na om erachter te komen welke kleur huidtype je bent, want of je nu heel mooi blank of prachtig donker bent, je bent óf een koel huidtype óf een warm huidtype. Warm word je in ieder geval met de kortingen, die bij Dutch Designers Outlet op kunnen lopen tot maar liefst 60%. Dus ga er maar eens aan en kies voor blauw.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!