High Waist slips

Een High Waist slip. In gewoon Nederlands: een slip of onderbroek met hoge taille. De hoge taille slip is de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet in de laatste plaats door alle beroemheden die de slip als bovenkleding dragen bij optredens. Maar ook de body positivity beweging heeft bijgedragen aan de populariteit van deze mooie flatterende onderbroeken. Zo’n slip met een hoge taille zit tot ongeveer aan je navel. En aan de onderzijde zijn de pijpjes vaak iets lager gesneden. Zo wordt je onderbuik bedekt en ook je heupen worden zwierig ingepakt. 

Lisca Jane
Zwart High Brief

33.50

Lisca Jane
Powder High Brief

33.50

LingaDore Daily Maxi Slip
Port High Brief

21.95

Sloggi Basic Long
Powder High Brief

18.99

Sloggi Basic Long
Zwart High Brief

18.99

Sloggi Basic Long
Wit High Brief

18.99

Sloggi 24/7 Microfibre
Wit High Brief

11.99

Sloggi 24/7 Microfibre
Zwart High Brief

11.99

Sloggi 24/7 Microfibre
Wit Slip

11.99
- 50%
- 50%
SALE - Dump

Gianvaglia Basic
Wit Slip

3.50
- 20%
- 20%

Naturana Monday
Zwart High Brief

27.95

High Waist slip zorgt voor mooie lijnen

We hebben je zojuist uitgelegd waarom een hoge slip zo flatteus is. Daarnaast is een high waist slip ook nog eens reuze sexy. Want je hoeft niet ieniemienie aangekleed te zijn, vaak is juist wat meer bedekt des te sensueler. Niet voor niets is de high waist slip een vast onderdeel van de burlesk danseressen. Doordat je met een High Waist slip net een streepje taille bloot laat tussen slip en beha, krijg je een mega sexy look. In de badmode is het high waist broekje al jarenlang favoriet bij menig dame. En ook bij ons kan je een mooie high waist badslip aanschaffen.

 

Een high waist onderbroek is modern

Waar vroeger de high waist slip als ultiem ouderwets werd gezien, is het nu dus hot hot hot. Het kan verkeren. Marlies Dekkers, een van Neérlands bekendste ontwerpers heeft in haar laatste collecties prachtige high waist onderbroeken in de collectie opgenomen. En we kunnen je al vertellen, die zijn verre van ouderwets. Door de nieuwe stoffen die als een tweede huid zitten, is een slip tegenwoordig meer dan een onderbroek, het is een fashion statement.

 

Geef de High Waist een High Five

Wij houden de trends in lingerieland scherp in de gaten en zorgen er ook altijd voor dat we scherp inkopen. Deze manier van werken geeft ons de mogelijkheid jou op je high waist slipjes een high korting te kunnen geven. En dat op alle mooie merken die in hét ondergoed land als Nederland te vinden zijn. We zijn enorm trots op al die bekende merken die bij ons in het magazijn hangen en worden erg blij van het brede aanbod die wij jullie als lingerieliefhebbers kunnen aanbieden. Als we iets inkopen, zorgen we altijd dat we een goede korting kunnen geven op ons hele ondergoed-merken assortiment. En ook dat is wederom gelukt als het gaat om onze high waist ondergoed collectie!

 

Moderne high waist met hoge korting

Zit je op hete kolen of zit het je hoog dat een laag slipje knelt en verveelt? Dan raden we je onze high waist collectie van harte aan. Geef je buikje de ruimte en je heupen een mooie verpakking met alle high waist slips van ondergoed merken als LingaDore, Marlies Dekkers, Sapph, Royal Lounge Junky, After Eden en nog veel meer. Wij zorgen voor de collecties en high waist slip kortingen tot wel 70%. Zeg nu zelf, daarvoor kan je toch niet in een klein broekie gaan zitten?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!