Zoekfilter

Sloggi Lingerie

Als je de grootste outlet in lingerie van Nederland en België bent, dan kom je soms merken tegen die in je collectie gewoon niet mogen ontbreken. Hier bij Dutch Designers Outlet hadden we zo’n aha-momentje toen we eens goed naar ons assortiment keken en ontdekten dat daar veel te weinig Sloggi ondermode tussen hing. Tijd om daar eens even verandering in te brengen dus: welkom in de nieuwe Sloggi selectie van Dutch Designers Outlet!

 

Bekijk ook Sapph lingerie | After Eden lingerie | Elbrina lingerie | Royal Lounge Junky


Sloggi slips zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld

Sloggi lingerie is een vast begrip geworden voor vrouwen over de hele wereld. Vanaf het moment dat het merk in 1979 het levenslicht zag zijn er inmiddels al meer dan een miljard Sloggi slips verkocht, dus de kwaliteit van deze gigant is stevig bewezen in de praktijk van eersteklas ondermode. In eerste instantie richtten de ontwerpers zich alleen op Sloggi dames slips, maar inmiddels produceert Sloggi veel meer dan de broekjes waar het allemaal mee begon, want ook Sloggi boxers en Sloggi beha’s zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de betere lingerie. Met de spraakmakende campagnes rond de billboards vol welgevormde damesbillen gehuld in Sloggi slips heeft dit modehuis zich stevig genesteld in de garderobes van heel veel vrouwen, en diepe sporen nagelaten op de netvliezen van mannen over de hele wereld.

Sloggi bh’s in de collectie van Dutch Designers Outlet

Over de kwaliteit en het draagcomfort van Sloggi lingerie valt eigenlijk niet meer te twisten. Het werd hoog tijd dat je dit merk ook gewoon in onze webshop kunt vinden. Toch zijn we als lingerie-experts al langer onder de indruk van dit solide modehuis. Misschien is de beste eigenschap van Sloggi, naast de oerbetrouwbare degelijkheid van lingerie die er toch altijd leuk uitziet, de no-nonsense mentaliteit waarmee de ontwerpers trouw blijven aan hun basis. Boxers, slips en Sloggi bh’s die gewoon altijd lekker zitten, wat je er ook boven draagt en wat de dag ook brengt, dat is een stukje zekerheid waar je iets aan hebt. Een mooie bijkomstigheid is dat Sloggi lingerie ook altijd lekker betaalbaar is gebleven. Kijk, dan heb je de aandacht van ’s lands grootste designer lingerie outlet natuurlijk snel te pakken...

De groeiende Sloggi ondergoed collectie van je eigen lingerie specialist

Eigenlijk is het vreemd om te beseffen dat we pas nu beginnen met het opbouwen van onze eigen Sloggi ondergoed collectie. De leukste kleuren en de kenmerkende stijl zonder onnodige poespas voelen voor ons al aan alsof we Sloggi al jaren op onze planken hebben liggen. We weten zeker dat jij net zo snel verknocht raakt aan dit lekkere merk voor dames- en herenlingerie. Hou onze webshop de komende tijd extra goed in de gaten, want ook wereldwijde succesnummers zoals Sloggi softcups bh’s en de laatste designs uit de nieuwe lijnen zoals de Sloggi Zero Feel toppers komen snel en betaalbaar jouw kant op via je eigen vertrouwde online lingerie specialist!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!