Zoekfilter

Sloggi lingerie, de vaste kracht in je kast

Wie kent Sloggi niet? Volgens ons kent iedere Nederlander Sloggi, aangezien zij al sinds 1979 eersteklas ondermode verkoopt. Wist jij dat er meer dan een miljard Sloggi slips zijn verkocht? Kwaliteit liegt niet en de kwaliteit van deze gigant is stevig bewezen in de praktijk van eersteklas ondermode. Vroeger, toen de wereld nog zwart-wit was, richtten de ontwerpers zich alleen op degelijke Sloggi dames slips. Maar in het O-Led tijdperk zijn er nu ook knalgoede slips, boxers, t-shirts en singlets voor hem verkrijgbaar. Voor haar heeft Sloggi innovatieve bh tops comfortabele strings en comfortabele hipsters toegevoegd aan het Sloggi assortiment. Bij Dutch Designers Outlet vind je een uitgebreide Sloggi selectie!


3+1-pack

Sloggi Basic Maxi
Grey Melange High Brief

29.99

Sloggi Double Comfort
Wit Slip

12.99

Sloggi Double Comfort
Wit Slip

11.99

Sloggi Double Comfort
Blauw/Zwart Slip

11.99

Sloggi Control Maxi
Ivoor Slip

15.99

Sloggi Control Maxi
Wit Slip

15.99

Sloggi Control Tai
Zwart Slip

15.99

Sloggi Control Tai
Wit Slip

15.99

Sloggi Romance Midi
Zwart Slip

14.99

Sloggi Romance Maxi
Zwart Slip

15.99

Sloggi Romance Maxi
Wit Slip

15.99
4-pack

Sloggi Basic Tai
Wit Slip

35.99

Sloggi Basic Short
Wit Short

11.99
3+1-pack

Sloggi Basic Midi
Zwart Slip

29.99

Sloggi slips en bh’s, eersteklas ondermode voor een goede basis

Sloggi slips zijn onmisbaar in jouw kledingkast. Waarom? Dat gaan we haarfijn uitleggen. Hou jij van ondergoed dat je niet voelt én niet ziet? Maar moet het er wel goed uit zien als jij je bovenkleding sensueel van je af werpt? Sloggi aan, ét voilá! Nog een voordeel: geen ingewikkelde ontwerpen, maar zuivere lijnen, mooie stoffen en een heerlijke pasvorm. Echt, als jij je Sloggi ondergoed draagt, moet je gewoon af en toe even checken of je je ondergoed nog aan hebt!

 

Sloggi boxer, voor de man met expertise

Over de kwaliteit en het draagcomfort van Sloggi lingerie en ondergoed hoeven we het niet te hebben. Die is namelijk bewezen tóp. Als lingerie-experts zijn wij al een tijd onder de indruk van dit solide modehuis. Misschien is de beste eigenschap van Sloggi, naast de oer betrouwbare kwaliteit van lingerie die er toch altijd leuk uitziet, de no-nonsense mentaliteit waarmee de ontwerpers trouw blijven aan hun basis. Dat zie je ook terug in de Sloggi boxershorts. Geen opvallende logo’s, wél opvallend draagcomfort. Matchend bij je bovenkleding en de hele dag goed gemutst onder je fijne jeans of strakke pak. En must voor de man die van comfortabel houdt.

 

De groeiende Sloggi ondergoed collectie van je eigen lingerie specialist

Boxers, slips en Sloggi bh’s die gewoon altijd lekker zitten, wat je er ook boven draagt en wat de dag ook brengt, dat is een stukje zekerheid waar je iets aan hebt. Een mooie bijkomstigheid is dat Sloggi lingerie ook altijd lekker betaalbaar is gebleven. Kijk, dan heb je de aandacht van ’s lands grootste designer lingerie outlet natuurlijk snel te pakken... Shop nu de wereldwijde succesnummers zoals Sloggi softcups bh’s en de laatste designs uit de nieuwe lijnen van de Sloggi Zero Feel toppers snel en betaalbaar via je eigen vertrouwde online lingerie specialist!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!