Zoekfilter

Nickey Nobel is jouw Tankini dealer

Voor een tankini van Nickey Nobel ben je aan het goede adres bij Dutch Designers Outlet. Deze prachtige tweedelige badpakken zorgen ervoor dat jij beach-waardig het strand, het zwembad of je vakantiepark oploopt. Je hebt toch niets te verbergen? Afkleden is iets heel anders. De tankini’s van Nickey Nobel zorgen er, met allerlei slimmigheidjes in het design, voor dat jouw lijnen meer dan goed uitkomen. Hoef jij niet te lijnen aan het zwembad, kauwen op zo’n blaadje sla is ook erg passé.

Tankini’s van Nickey Nobel wil jij wel

De topdesigners van Nickey Nobel ontwerpen tankini’s voor echte lijven van mooie wijven. Ja ja, zo plat durven wij het wel te slaan. Maar vergis je niet, want dit zijn topdesigns. Het ontwerpen van goed zittende en flatterende badkleding is een vak, dat wij als Nederlanders zeer goed beheersen. Dutch Designers Outlet weet dat als geen ander en heeft alle beach wear in huis.

 

Grappig eigenlijk voor een land waar je soms zomers om te huilen hebt. Naja, dan is een beetje meer om het lijf, zoals een tankini natuurlijk wel lekker. Weet je trouwens dat je de topjes ook heel goed als een mooie bovenstuk op een rokje of korte broek kan dragen. Of onder een blazer. Kijk zo wordt je Nickey Nobel tankini toch heel veelzijdig!

 

Blij lijf met tankini’s van Nickey Nobel

Wat we al vertelden, de Nickey Nobel tankini’s zitten vernuftig in elkaar. Ze zorgen vaak door het toepassen van zogenaamde shape-wear functies, dat jouw lijf er net nog even gestroomlijnder uitziet. Geen operaties nodig, gewoon een tankini die ervoor zorgt dat jouw sterke punten worden benadrukt. Shapewear in beachwear wordt steeds meer toegepast. De Nickey Nobel ontwerpers zijn echte pioniers op dit gebied en hebben de juiste stijl, patronen en lijnen op een briljante manier toegepast zodat een tankini echt lekker zit en er echt lekker uitziet.

 

Tankini’s van Nickey Nobel voor waanzinnig goede prijzen

Nickey Nobel tankini’s zijn al een tijd een vast item bij Dutch Designers Outlet. Het merk is oer-Hollands, het zijn stuk voor stuk design juweeltjes en de kwaliteit is al net zo fantastisch. Wij mogen met al onze contacten met recht dé lingerie outlet van de Lage Landen genoemd worden. En dit merk hebben we heel graag in ons assortiment. We kunnen ook nog eens hele lekkere kortingen geven. Maakt het ook weer leuk voor de portemonnee, die moet soms wel aan de lijn doen en dan zijn dit soort buitenkansjes toch mooi meegenomen. Dus kom maar op, tanken die tankini’s bij Dutch Designers Outlet. Zorgen wij dat je tankini fijn en goed verpakt bij je bezorgd wordt. Wat een cadeautjes!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!