Slow Beauty Moments

In een maatschappij waarin bewezen is dat wellness en health een positieve uitwerking hebben op mind, body en soul, ben je bij Dutch Designers Outlet aan het goede adres voor cadeau voor jezelf. Het stimuleren van voldoende ontspanning geeft een gelukkiger gevoel waardoor effectiviteit en productiviteit verhogen.

 

Als het om ons lichaam gaat denken wij Slow Beauty Moments. Of het nu gaat om voeding, lichaamsbeweging, of cosmetische behandelingen, je gaat altijd voor het beste en de meest hoogwaardige producten die je helpen om het lichaam te voorzien van alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen die het ter ondersteuning nodig heeft om op haar best te presteren. Dat is bij Slow Beauty Moments de drijfveer achter de filosofie: het altijd selecteren van de meest hoogwaardige ingrediënten voor de producten, omdat zij geloven dat je alleen maar het beste verdient.

 

Het beste van Slow Beauty Moments is opgenomen in ons assortiment. Een verrassende verzameling aan geurkaarsen, geur bombons, kussenspray en andere verwenproducten. Bestel het als een cadeau voor jezelf of een ander, lukt je dat zonder stress op een werkdag voor 16:00u? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog naar je toe zodat jij het weekend kunt relaxen.Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!