Zoekfilter

Badpakken

Badpakken vinden op de grootste lingerie outlet van België en Nederland? Maar natuurlijk kan dat! Dutch Designers Outlet heeft naast de mooiste lingerie van eigen bodem ook een verrassend compleet aanbod topdesign voor in het water, of je nou naar het zwembad gaat of een lekkere vakantie aan zee gaat vieren. Dat is natuurlijk goed nieuws voor iedere slimme shopper, want met Dutch Designers Outlet wordt het vinden van dat ene perfecte badpak een kwestie van heerlijk ontspannen met een paar muisklikken regelen dat de mooiste kwaliteit supersnel thuis wordt bezorgd. Bij Dutch Designers Outlet pakken badpakken altijd voordelig uit!

Bomain Ortac
Marine Blauw/Wit Badpak

64.99

Bomain Brugge
Grijs/Wit Badpak

69.95

Bomain Athene
Wit/Zwart Badpak

69.99

Bomain Paris
Rood Badpak

59.99

Bomain Porto
Crème Badpak

69.99

Bomain Florence
Roze/Print Badpak

69.99

Bomain Warschau
Zwart/Print Badpak

64.99
- 30%

Naturana Corsage
Zwart/Print Badpak

44.99 31.49
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Paars Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Geel/Print Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Taupe Badpak

119.95 47.98

Nederlandse badpakken zwemmen in topkwaliteit

Een goed badpak vraagt om een andere benadering dan de sensuele ontwerpen van designer lingerie. Reken maar dat de ontwerpers die ons land in huis heeft dat goed hebben begrepen. Hoe zou het anders kunnen dat Nederlandse modemerken over de hele wereld zo bekend en zo geliefd zijn? Het bedenken van een perfect badpak is een vak apart, maar daarbij helpt het natuurlijk wel als je al jaren de allerbeste materialen en de mooiste kleuren combineert in je ontwerpen. Die focus op praktische stoffen, spectaculaire looks en heerlijke vormgeving had de Nederlandse top op het gebied van lingerie gebied al lang in huis. Dus in de badpakken die je op Dutch Designers Outlet vindt zie je hetzelfde hoge niveau meteen terug. Dutch Designers outlet heeft je vast al overtuigd van de kracht van Dutch designer lingerie. Ontdek nu diezelfde vertrouwde kracht in het draagcomfort, de duurzame kwaliteit en de fantastische looks van Dutch swimwear design!

 

Baden in weelde met designer badpakken

Met een designer badpak dat is ontworpen door de meest vooraanstaande ontwerpers van de Lage Landen baad jij in weelde. Het is dan ook een kwestie van jezelf de luxe gunnen die het hoogste segment van de badmode te bieden heeft. Toch hoef je je daar bij Dutch Designers Outlet niet schuldig over te voelen, want wij geloven niet dat het beste ook vanzelf het duurste hoeft te zijn. We draaien al een tijdje mee in de wereld van de lingerie en badmode couture, en dat heeft zo z'n voordelen; zeker voor jou! Door de warme contacten die we hebben met de grote namen uit deze wereldberoemde bedrijfstak kunnen we inkopen tegen prijzen waar andere verkopers alleen maar jaloers op kunnen zijn. Daardoor vind je hier de allerhoogste kwaliteit voor prijzen waar je jezelf bijna bij in de arm moet knijpen.

 

Dames badpakken pakken je

Badpakken bieden wij aan van de grote merken, maar ook de kleinere nieuwkomers bieden wij graag een zwemkleding-thuis. Bij ons vind je alle dames badpakken van alle Dutch Designer merken op één website. En, niet verder vertellen: tegen prijzen waar je dus niet meer voor naar de gewone winkel gaat: zeker niet als je eenmaal gewend bent aan onze snelle en betrouwbare verzendservice. Al die kwaliteit en al dat gemak, voor een bodemprijs zo aan je eigen voordeur bezorgd: dat vind je nergens anders. Het enige dat je nog zelf hoeft te doen, is je nieuwe badpak aantrekken en het water in springen! En dat is waarom de badpakken van Dutch Designers Outlet een eigen plekje verdienen op de schappen van de grootste online lingerie en badmode outlet van Nederland en België. Klik, shop en zwemmen dus! Een badpak om gelijk (in) te pakken!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!